Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Barthezz
Doświadczony driver
|
Wysłany: 15 sierpnia 2010, 8:38 Temat postu: |
|
|
Scianolaz - jest dosc szybka? jedziesz prosty odcinek drogi na fs, a pozniej musisz no-driftem wchodzic w zakrety. To nie jest zadna pulapka, tylko brak płynności trasy. Moja ocena - 0/10
Beczka - WTF?! 50 petli bez zmiany kamery i bądź tu madry gdzie wycelowac w zjazd ;f Do jakiej klasy to zaliczyc? Mnie się już bardziej nadeo podoba.. jadę najszerszym zakretem jaki jest mozliwy, robię speed ponad 400km/h, a Ty ustawiasz przejscie ze skosnej trasy na prosta, z tego mniejszego elementu? wylatuje w powietrze, nawet nie trafiam w trase, gdyby to było jeszcze tak ustawione ze się trafi z powrotem ;/ 0/10
SpeedWay - chyba najlepsze z tego co Ci wyszlo, bo nie ma takich wielkich bledow, zwykly speed track, albo coś w stylu nadeo ;f jedynie znow kamera na petli.. 2/10 na zachęte
Extreme 1 - N/C
Nie zniechecaj się, rob kolejne mapy, tylko poprawiaj bledy.
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
Wysłany: 15 sierpnia 2010, 10:28 Temat postu: |
|
|
Barthezz napisał: |
Scianolaz - jest dosc szybka? jedziesz prosty odcinek drogi na fs, a pozniej musisz no-driftem wchodzic w zakrety. To nie jest zadna pulapka, tylko brak płynności trasy. Moja ocena - 0/10
Beczka - WTF?! 50 petli bez zmiany kamery i bądź tu madry gdzie wycelowac w zjazd ;f Do jakiej klasy to zaliczyc? Mnie się już bardziej nadeo podoba.. jadę najszerszym zakretem jaki jest mozliwy, robię speed ponad 400km/h, a Ty ustawiasz przejscie ze skosnej trasy na prosta, z tego mniejszego elementu? wylatuje w powietrze, nawet nie trafiam w trase, gdyby to było jeszcze tak ustawione ze się trafi z powrotem ;/ 0/10
SpeedWay - chyba najlepsze z tego co Ci wyszlo, bo nie ma takich wielkich bledow, zwykly speed track, albo coś w stylu nadeo ;f jedynie znow kamera na petli.. 2/10 na zachęte
Extreme 1 - N/C
Nie zniechecaj się, rob kolejne mapy, tylko poprawiaj bledy. |
sory co do beczki to jeszcze nie opanowałem zmiany kamery ale pisałem JESTEM NOWY..... a "scianolaz" to po prostu tam trzeba użyć hamulca? wiesz? ... ale mniejsza mimo wszystko dzięki za ocenę czekam na następną... chodzisz nie myślałem ze tak nowe osoby mieszacie z błotem....
pisałem:
"Co do tras to wiem ze są nie kompletne albo nie wykończone na płynna jazdę ale ja wolę robić trasy dające popalić nie prędkością a wymuszeniem znajomości drogi, pułapkami oraz umiejętnym stosowaniem hamulca myślę ze w przyszłości jak trochę się poduczę robić trasy to będą one bardziej płynne, dynamiczne i umożliwiające osiąganie stałej wielkiej
prędkości ale póki co zaczynam i proszę o wyrozumiałość "
Jarosiek- nie wiele się pomyliłeś nie gramy 2 miechy tylko 2 tygodnie wiec najgorzej nie jest
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fajf
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fajf
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G tyta
Ostrzeżeń: 4 Posty: 481
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
[K&D]sonny
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 112
|
Wysłany: 15 sierpnia 2010, 16:13 Temat postu: |
|
|
Trasy mi się podobaja, da się ujechac
apropo szukacie dobreo drivera ?
czas na hockoliciousie:
58.97 pb
kolega robi dużo zderzen i to daje zludzenie "zjeb***" trasy
jeśli nie - to nie
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G tyta
Ostrzeżeń: 4 Posty: 481
|
|
Powrót do góry |
|
|
[K&D]sonny
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 112
|
Wysłany: 15 sierpnia 2010, 17:53 Temat postu: |
|
|
Czekaj zaraz ci dam repa z poprawionego czasu na hocku
a tym czasem
zajmuje się tez obrobka filmow w sony vegasie , typu efekty, rozmycia, depht of field, napisy itd.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Barthezz
Doświadczony driver
|
Wysłany: 16 sierpnia 2010, 7:24 Temat postu: |
|
|
ja przetestowałem.. jedyne co jest poprawione to brak koniecznosci uzywania samego hamulca.. piszecie, ze wolicie robić trasy gdzie trzeba hamowac i znać mapke na pamiec.. powiedzcie mi: kogo to interesuje co wolicie? wszedzie gdzie chce się coś robić dla grupy osob, trzeba się dostosowac do tego co ta grupa osob woli, a nie co Wam się podoba.. jak chcecie dynamiczna mapke, to musi miec drifty, takie zakrety robcie, zeby bez odejmowania gazu mozna było jechac, ale uzywac hamulca + gaz, czyli driftu.. polecam najpierw nauke driftu, dopiero robienie map tu jest prosty tutorial co to drift > LINK
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy