Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 3:49 Temat postu: czemu ten topic zostal zamkniety? |
|
|
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=152376&highlight=#152376
nie rozumiem, czemu ten temat zostal zamkniety.
mimo ze chhlopaki pisali grubymi literkami i nie wiedzieli, jak się pisze trackmaniji, mysle, ze nie powinnismy się zachowywac tak, ze im poprostu temat zymykamy.
jednak robia trasy, napisali pierwszy post i kto wie, może z nich się zrobi jakiś next cobham lub wally.
moim zdaniem nie powinienes zamykac tematu.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 14 sierpnia 2010, 4:15, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 4:02 Temat postu: |
|
|
A więc, po kolei:
@Vojak
1) Moderator/Admin powinien egzekwować zapisy regulaminu. Nie widzę żadnego złamanego punktu który mógłby skutkować zamknięciem tematu. Może vojak mógłby jakoś rozwinąć przyczynę która zaskutkowała threadblockiem?
2) Przychodzi newfag na forum, zrobił trasę, film nawet (widzieliście newbie robiącego film specjalnie dla forum?), a tu trach - blok. Nie za ostro? A przypomnijcie sobie wasze zaczątki...
3) "Pisz ładnie i z sensem" - dla mnie jego post był bardziej sensownie i klarownie napisany niż niektóre Jakuba, iama i innych podobnie piszących ludzi (bez dużych liter, przecinków, kropek etc.). "Trak manij" i im podobne to typowe błędy dla nieobytych w środowisku, a nie nieoczytanych.
4) Jak już chcesz interweniować, to popraw post, wykreśliłbyś chociaż bolda.
@Jakub
Też nie rozumiem, nie jesteś sam. Mam nadzieję że vojak naświetli nam nieco sprawę.
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 4:06 Temat postu: |
|
|
Zgłoście to do 'Pod napięciem'
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] dertas
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 518
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 4:20 Temat postu: |
|
|
ranga admina/moderatora do czegoś zobowiązuje, skoro zostałeś wybrany spośród tych 9460 do zarządzania tym kurwidołkiem, voj4ku, to wypada robić to rzetelnie i solidnie, czyli m.in. pomagać nowym userom w dobrym starcie na forum, wskazywać im błędy jakie popełniają, wreszcie zachęcać k**wa do aktywnego udzielania się na tej ospałej ostatnio scenie, bo bez napływu nowych graczy naprawdę nastanie tu jedna wielka chujnia
zamykanie tematu nowemu użytkownikowi na pewno do takich działań nie należy, zabijasz w świeżakach chęć dalszego asymilowania się ze sceną
twoim zadaniem jest wyjaśnienie k**wa co gdzie jak robi źle, co widać, przychodzi ci z wyjątkową trudnością
ale pewnie, łatwiej uznać kogoś z góry za debila, zamknąć mu temat, wskazać drzwi, żeby wypierdalał i wziąć się za organizację kolejnego przedsięwzięcia, którym interesuje się 4-5 luda, by potem pisać jak to bardzo bierze się udział w rozwijaniu sceny, srać na taki tmpl crew
wiem, że post jest głupi i nielogiczny, i pewnie będzie mi później za niego wstyd ale jebać to
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 7:20 Temat postu: |
|
|
OrdonekQ7 napisał: |
MACIEK W GRUDNIU STRAVCIŁ ŻYCIE!! to ja się pytam czemu taki lata po forumie kd?!
w piosensce nie ma nic o Szymonie i o Jakubie, wiec NIE może być! |
k**wa ordon, nie daje się z toba dogadac na gg.
czy ty mi mowisz, ze maciek z kd umarl?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 11:26 Temat postu: |
|
|
Winy z mojej strony nie widzę. Miałem powód zamknąć temat gdyż osoba ta nie dopasowała się do wzoru: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=6101 po 2gie, jakby to napisali ładnie i poprawnie, nie stosując się do wzoru to bym nie zamknął tematu, lub sam bym go przepisał. Nie zamykam tematów hurtowo więc nie wiem o co ten cały huk i krzyk. Po 3cie to widząc odpowiedzi w temacie nie było go sensu trzymać. Po 4 te dla mnie każdy nowy tworzący jest ważny. Widząc trasy Santacruza kazałem mu napisać tutaj temat, i co? Teraz jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych Trackmakerów. Po 4 napisałem PW żeby poprawnie napisać temat. Zawsze informuje jak zamykam, usuwam temat, bo nie da się dać powodu tak jak jest to w ostrzeżeniach. Dziękuje za przeczytanie tego postu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |