Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Wielka Piłka według nas !
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 42, 43, 44  Następny 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 06 sierpnia 2010, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

no ja chetnie zobaczylbym arsenal w akcji, bo zapowiada się z 8:0, a stadion czy legia to mnie w ogole nie obchodzi

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ALTUS
Doświadczony driver

PostWysłany: 07 sierpnia 2010, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Legia 5:6 Arsenal. Wynik jak z jakiejś ułańskiej fantazji. Legia zagrała marzenie mecz. Aż nie wierzę że cieniowali w zeszłym sezonie, ale tutaj grał zupełnie inny skład. Jędrzejczyk, obrońca który ustrzelił hat-tricka. Ledwo sam w to ogarniam. Widzę że pozostałe kluby mogą pomarzyć o takim składzie, nawet Lech nie da rady pewnie Legii w tym sezonie. Ale to się jeszcze zobaczy. Gratulacje dla CWKSu, po cichu zaczynam myśleć że LM wkrótce naprawdę zawita w Polsce.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 07 sierpnia 2010, 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Altus nie rozumiem twojego podniecenia. to był mecz towarzyski, głównie dla widowni co by było na co patrzec na nowym stadionie. to ze walczyli z arsenalem "jak rowny z rownym" nie oznacza ze sa fhói zajebisci i rozwala polska lige. again to był mecz towarzyski i ten wynik nic nie znaczy.

Powrót do góry
ALTUS
Doświadczony driver

PostWysłany: 07 sierpnia 2010, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

towarzyski, zgodzę się. fhói zajebiści? wcale tak nie napisałem. rozwalą polską ligę? będziemy wiedzieć na koniec sezonu. Oglądałem ten mecz także mam powód do zachwytu ALE. W Arsenalu nie było tych najważniejszych jak van Percy czy jak mu tam, nie było Bendtnera nie było Arshavina i paru innych także to pierwsza 11 Wengera nie była no i ofkrs Fabiański się też nie popisał, ale Szczęsny to już była inna bajka, ergo Kanonierzy pokazali kły na początku drugiej połowy, tudzież Legioniści kondycyjnie już nie wyrabiali. Ale nie można twierdzić że się chopy z Londynu podkładali wojskowym bo jaki by mieli w tym interes? Celtic po d*pie dostał 2-3 i skład Londyński był mniej więcej ten sam, bo ci najważniejsi nie są jeszcze w optymalnej dyspozycji. Vrdoljak zeszedł i coś padło ale pod koniec chłopaki pokazali zew weszło paru świeżych i coś się w grze zmieniło. Legia nie wyrabia jeszcze kondycyjnie, są zajebiste luki w obronie ale nie można stwierdzać że coś jest towarzyskiego i dla jaj bo było widać że Legioniści mają coś do udowodnienia kibicom.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....

Powrót do góry
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy

PostWysłany: 07 sierpnia 2010, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

przecież to było pewne, ze nie dostaną jakoś dużo bo jakby to wyglądało - dostac 10-0 na inauguracje stadionu(pięknie zapisana karta w historii hehe). Musiałbyć wyrównany mecz i tak na pewno było ustalone Smile
Wiec mysle, że nawet nie warto tego meczu podsumowywać bo to tak jakby sobie zrobili lana w Fife.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!

Powrót do góry
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 11 sierpnia 2010, 20:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wiem że nasza Reprezentacja nie zalicza się do "wielkiej piłki",male musze napisać o kolejnym laniu jakie dostajemy,tym razem od kamerunu....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NN~ maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 11 sierpnia 2010, 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Po pierwszej połowie nie widać wielkiej przewagi Kamerunu wiec nie wiem o jakim meczu Ty mówisz Wink

(Dodano 11 sieprpnia 2010, 21:35)
Nie będę komentować postawy poszczególnych graczy...Opowiem o jednym Fabiański...
Jako że sam bronie od ładnych paru lat... To widzę że po prostu Łukaszowi brakuje pewności siebie co jest w przypadku bramkarza niezbędne.
Bardzo często zdarzają się mu błędy jak np wyjście z bramki na początku spotkania , kiedy to Eto strzelał na bramkę, jeśli piłka lepiej siadła mu na nogę bramka byłaby pewna.
I gdy czasem patrze jakie błędy popełnia zastanawiam się jakim cudem on Gra w Arsenalu? Taki bramkarz nadaję się do polskiej ligi nigdzie wyżej...
Dopóki nie nabierze pewności siebie, i nie będzie częściej w lidze grać ... Odradzałbym go jako kandydata nr1 do bronienia Polskiej bramki...
Zdecydowanie na + zasługuje Błaszczykowski...reszta? popełnia zbyt wiele błędów...Tyle na dzisiaj czekamy na następne spotkania.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Ludwik

PostWysłany: 11 sierpnia 2010, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Po meczu mamy 2 pozytywy :p

W tragicznym meczu klase pokazał Błaszczykowski, ale sam meczu nie wygra.

2 pozytywem byli polscy kibice. Pokazali swoim dopingiem ze mozna na nich liczyc. Do tego zachowanie podczas schodznienia z boiska Eto, bardzo mi się podobało.

O jednym jeszcze musze napisac: Marcin Kowalczyk, starał się na pewno ale tak jak mu nie wychodzilo, to dawno takiej tragedi nie widzialem :?

Powrót do góry
Cezar
Pedo

PostWysłany: 11 sierpnia 2010, 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

maziarz napisał:
Po pierwszej połowie nie widać wielkiej przewagi Kamerunu wiec nie wiem o jakim meczu Ty mówisz Wink

Ja po prostu przewidziałem bieg wydarzeń...

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 12 sierpnia 2010, 8:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik' napisał:
W tragicznym meczu klase pokazał Błaszczykowski, ale sam meczu nie wygra.

Nie zgodzę się z tobą, że pokazał klasę. Na pewno był aktywny, ale to wyglądało tak, że biegnie 10 metrów do przodu, a potem zatrzymuje się i podaje do tyłu. Wiem, że nie miał do kogo podać, ale chociaż mógłby spróbować dryblingu i strzelić na bramkę.

Ludwik' napisał:
2 pozytywem byli polscy kibice. Pokazali swoim dopingiem ze mozna na nich liczyc. Do tego zachowanie podczas schodznienia z boiska Eto, bardzo mi się podobało.

Iwański był strasznie poruszony, gdy kibice zaczeli gwizdać na polską reprezentację. Ja jakoś nie byłem zdziwiony ich postawą. Sam też bym gwizdał na taką słabiutką i nieporadną drużynę. Eto'o pokazał dlaczego jest warty 40 mln euro.

Powrót do góry
Ludwik

PostWysłany: 14 sierpnia 2010, 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A propo wielkiej Legii co to miala Polske i Europe podbijac Razz Takie glosy chodzily po meczu z Arsenalem:)

"Nowa Polonia lepsza od nowej Legii. W 51. derbach Warszawy Czarne Koszule pokonały Legię 3:0 (0:0). Swoją debiutancką bramkę w Ekstraklasie zdobył Euzebiusz Smolarek." By Sports.pl

Powrót do góry
=HornET=
Pirat drogowy

PostWysłany: 14 sierpnia 2010, 15:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Polonia Legii jakoś nie zmiażdżyła ale wykorzystywała swoje sytuacje. Myślę, że lepszy bramkarz zdołałby obronić strzał z dystansu Bruno oraz główkę Smolarka. Szczególnie ten pierwszy gol był ważny, bo pozwolił się odblokować Polonii, która też wyśmienicie w pierwszej połowie nie grała. Potem czarne koszule rzeczywiście miału inicjatywę, a Legia nie potrafiła się przedrzeć pod bramkę Polonii. W Legi ładnie grał Manu, a bardzo słabe spotkanie zagrał Cabral natomiast Chinyama gdy miał sytuację to zamiast uczciwie przyładować do bramki zaczął kombinować i gimnastykować się w powietrzu.
Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 14 sierpnia 2010, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ładna bramka Smolarka Smile

Jaga ograła GKS Bełchatów. 2 bramy Frankowskiego. Kurcze, ten facet jest niezniszczalny.

Powrót do góry
Szampon
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 14 sierpnia 2010, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Zbakany napisał:
2 bramy Frankowskiego. Kurcze, ten facet jest niezniszczalny.

Pokazał to za granicą.

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 15 sierpnia 2010, 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Szampon napisał:
Zbakany napisał:
2 bramy Frankowskiego. Kurcze, ten facet jest niezniszczalny.

Pokazał to za granicą.

Chodzi mi o to, że ma 36 lat (jutro dokładnie), a dalej potrafi strzelać bramki.

Powrót do góry
Cezar
Pedo

PostWysłany: 18 sierpnia 2010, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ale cudo strzelił ten Fritz....

Ostatnio zmieniony przez Cezar dnia 19 sierpnia 2010, 19:59, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
Cezar
Pedo

PostWysłany: 19 sierpnia 2010, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jeszcze tli się iskierka nadzieji po tym cudzie....
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/el-le-przebudzenie-lecha-mistrz-polski-blisko-awan,1,3534954,wiadomość.html

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 12 września 2010, 15:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dobra, w czwartek mecz z Juventusem. Jaki wynik obstawiacie?

Wg. mnie będzie 3:0 dla Juve. Nawet z kłopotami Juventus powinien sobie poradzić. Liczę, że Lech przeprowadzi kilka ładnych akcji i nie będzie się tylko bronił.

Powrót do góry
Mighty Stefan
Jeździ konno

PostWysłany: 12 września 2010, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Juventus jest ostatnio w bardzo słabej formie, aczkolwiek myślę, że ich formę będzie mozna lepiej określić po dzisiejszym meczu z zawsze silną ostatnio Sampdorią. Jednakowoż, nawet jeśli dostaną dziś baty od Sampy, nie sądzę, że Lechowi uda się wbić chociażby jedną bramke, nawet ze słabym Juve...

Jak kolega, 3:0 dla Juve...

edit: 80 minuta i Juve remisuje 3:3 Wink

Powrót do góry
Cezar
Pedo

PostWysłany: 12 września 2010, 15:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja obstawiam 0-0.Lech za wszelką cenę nie będzie chciał stracić bramki,a Juve to włosi więc catenaccio będzie na porządku dziennym...
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 25 z 44

Skocz do: