Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 02 sierpnia 2010, 19:59 Temat postu: Siedem polskich drużyn w najlepszej setce świata |
|
|
Aż siedem zespołów z Polski znalazło się w najlepiej oddającym rzeczywiste umiejętności najnowszym rankingu drużyn TrackManii. Może nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że... trzy z nich już nie istnieją. TM-Rankings zaktualizowało jednocześnie klasyfikację indywidualną - tam w najlepszej setce znajdziemy czterech Polaków. [more]
Najwyższą lokatę z Polski w rankingu drużynowym dzierży X-treme X-tea. Herbatki były przecież dziewiątą drużyną świata na zakończonym w lutym Stadium Team Championship 6. XX zajmuje głównie dzięki temu osiągnięciu 17 miejsce. W rankingu znajdziemy też inne zespoły, które utrzymują się w TOP 100 właśnie z tego powodu. Są to między innymi nieistniejące dywizje BVG (TCW - 44. miejsce), FF.X-Fi (POL - 50.) oraz dawno upadły Pure Skillers (90.). Nie można zapomnieć także o Power For Gear (46.), Kamikadze Drivers (63.) oraz New Age Racers (70.).
W klasyfikacji indywidualnej znajdziemy natomiast czwórkę "biało-czerwonych". Stawkę otwiera, po brązowym medalu na EMS VI, shief, plasując się, podobnie jak XX, na 17 miejscu. Na 28 pozycji znajdziemy za to Mikusia, co zawdzięcza występowi na ESWC we Francji. Co ciekawe, zwycięzca z Disneylandu, Norweg Gruba "Bergie" Świnia, znajduje się tylko o dwa oczka wyżej niż shief (/prywata/ z dorobkiem 269 pkt. John /koniec prywaty/). Za Mikusiem spora przepaść i dopiero na 73 lokacie trafiamy na Nothusia, a trzy miejsca za nim (jak zwykle za nim :*) Shadow. Do czołowej setki nie udało się za to dostać Diablosowi przez małe "s", któremu zabrakło dosłownie jednego oczka do ostatniego gracza w tym jakże prestiżowym TOP 100.
Oto, jak przedstawia się ilość graczy z danego kraju w TOP 100 wg TM-Rankings.com:
- Francja - 18
- Niemcy - 16
- Włochy - 7
- Portugalia - 5
- Holandia - 5
- Rosja - 5
- Ukraina - 5
- Szwecja - 4
- Polska - 4
- Belgia - 4
- Wielka Brytania - 4
- Słowacja - 4
- Austria - 3
- Słowenia - 2
- Czechy - 2
- Brazylia - 2
- Białoruś - 1
- Norwegia - 1
- Dania - 1
- Irlandia - 1
- Rumunia - 1
- Turcja - 1
- Litwa - 1
- Kanada - 1
- Szwajcaria - 1
- Argentyna - 1
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 02 sierpnia 2010, 20:58 Temat postu: |
|
|
To ja się podepnę i powiem, że jak ktoś zajrzy na tm-rankings i się przerazi, jak to jego drużyna ma nieaktualny skład, albo on sam jest przypisany nie do tego zespołu co trzeba, albo jeszcze jakaś inna tragedia czy nieścisłość wpadnie w jego oko, to niech da mi znać, nr GG jest w profilu.
Gwarantuję, że nieścisłości jest dużo; w tym momencie tylko XST powinno mieć aktualny skład, bo dosłownie dzisiaj przy tym grzebałem. Cóż, byłoby dokładniej, ale odkąd nie piszę newsów na tmpolska, odtąd nie mam informacji kto przeszedł gdzie (i za ile ).
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 02 sierpnia 2010, 21:06 Temat postu: |
|
|
Scooter Fox napisał: |
To ja się podepnę i powiem, że jak ktoś zajrzy na tm-rankings i się przerazi, jak to jego drużyna ma nieaktualny skład, albo on sam jest przypisany nie do tego zespołu co trzeba, albo jeszcze jakaś inna tragedia czy nieścisłość wpadnie w jego oko, to niech da mi znać, nr GG jest w profilu.
Gwarantuję, że nieścisłości jest dużo; w tym momencie tylko XST powinno mieć aktualny skład, bo dosłownie dzisiaj przy tym grzebałem. Cóż, byłoby dokładniej, ale odkąd nie piszę newsów na tmpolska, odtąd nie mam informacji kto przeszedł gdzie (i za ile ). |
i tak naleza ci się wielkie dzięki, bo to przeciez chyba głównie ty wpisujesz tam wyniki, dzięki czemu w ogole polacy pokazuje się w tych rankingach.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |