Wysłany: 27 lipca 2010, 19:56 Temat postu: [WIDEO] Liga eF1 - Grand Prix Turcji Highlights!
Liga eF1 - Grand Prix Turcji 2010 Highlights
Nareszcie. Po kilku miesiącach przesiadywania w plikach MadiaTrackera. Po około 200 różnych klipach kamer, obiektów i efektów, oraz po 7 kapitulujących w moich objęciach programach, mogę wam zaprezentować wynik mojego eksperymentu:
AudioWideo Relacja z wyścigu naszej ukochanej Ligi eF1 o Grand Prix Turcji!
Z tego miejsca pragnę podziękować producentom nastepujących programów: Sony Vegas, Windows Movie Maker, VirtualDub, Audacity, Unlead Video Studio, Any Video Converter, WMA to MP3 Converter. Dzięki wam odkryłem nieosiągalny szczyt mojej osobistej frustracji, doprowadzając mnie do myśli raczej niepozytywnych...
A tak na serio chciałbym podziękować: Pyszowi, Bilusiowi, Mtikowi i Keyowi za pomoc i zainteresowanie projektem, a także Loxowi - jako administratorowi ligi.
Co do samego filmiku: Praktycznie cały layout, kamery i efekty (prócz napisów końcowych), to efekt czystego MediaTrackera i Gimpa. Jednak biorąc pod uwagę fakt, że musiałem na surowo pracować na 28 minutowej powtórce nieco ograniczyło. Nie mogłem w żaden sposób przed zgraniem filmu zobaczyć filmu jako całokształtu, a także nie miałem wpływu na synchronizację z muzyką (prócz wyników końcowych - które były osobną powtórką).
Osobiście nie uważam tego za moje najlepsze dzieło, w każdym razie...
nom bardzo fajne, wole takie filmiki niż te nudne skill videa ;P Bociu chyba znalazłeś ten filmik do kina
Te zmiany pozycji tylko trochę niewyrazne (chodzi mi o napisy) _________________ *... i wszystko jasne.
naprawdę fajne, podobalo mi się jak konsekwentnie olałeś moja osobe:< no i wybraliscie wyscig który mi kompletnie nie wyszedl:< szkoda ze zrobienie takiego filmiku zabiera tyle pracy i czasu bo chetnie zobaczylbym relacje ze wszystkich wyscigow ^^ _________________
naprawdę fajne, podobalo mi się jak konsekwentnie olałeś moja osobe:< no i wybraliscie wyscig który mi kompletnie nie wyszedl:< szkoda ze zrobienie takiego filmiku zabiera tyle pracy i czasu bo chetnie zobaczylbym relacje ze wszystkich wyscigow ^^
Ja też niewiele razy się pokazałem, ale conajmniej jak się wyświetlał mój bolid to nie byłem wyprzedzany ^^.
Moar Nbi, zarąbiste.
naprawdę fajne, podobalo mi się jak konsekwentnie olałeś moja osobe:< no i wybraliscie wyscig który mi kompletnie nie wyszedl:< szkoda ze zrobienie takiego filmiku zabiera tyle pracy i czasu bo chetnie zobaczylbym relacje ze wszystkich wyscigow ^^
Sorki, ale nie zwróciłem uwagi, że niektóre bolidy nie zostały w ogóle pokazane.( Można powiedzieć, że wzorowałem się na zachodnich relacjach, które w 90% pokazują tylko Vettela i Hamiltona ) _________________
a i jeszcze jedno. Nblast jeśli powstanie 5 sezon ligi eF1 może po jego zakonczeniu zrobisz relacje w podobnym stylu z calego sezonu? w PTMA w kategori best film nie mialbys zadnej konkurencji^^ _________________
wow! genialne Ale i tak ordon niszczy jak pod prąd jechał, bo zapomniał o picie No i dsq pokemona na ostatnim kółku , oj Lox, Lox, rób tą ligę _________________ ---> http://www.youtube.com/watch?v=2JCkykDCgOw
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2