Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 15 lipca 2010, 16:01 Temat postu: |
|
|
- Co bym robił, gdybym nie był piłkarzem? Uwielbiam rysować i bawić się klockami Lego z moimi synami. To zabrzmi trochę dziwnie, ale kiedy byłem w Mediolanie miałem mnóstwo wolnego czasu. W sieci znalazłem model Taj Mahal z klocków Lego, więc go kupiłem i zacząłem go składać. Niestety nie udało mi się skończyć dzieła, bo w międzyczasie doznałem urazu - oczywiście nie budując z Lego. Wiem, że to nie jest prawdziwa praca, ale chciałbym być zawodowym układaczem klocków. Gdybym mógł wybrać inną karierę niż piłkarska, wybrałbym właśnie to. Nie byłbym w stanie robić niczego innego - powiedział Becks.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
|
Powrót do góry |
|
|
ALTUS
Doświadczony driver
|
Wysłany: 15 lipca 2010, 22:14 Temat postu: |
|
|
Tomson? graliśmy w FM cycu
_________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 15 lipca 2010, 22:19 Temat postu: |
|
|
zax, bender jest cienki. zoidberg ftw.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
Wysłany: 16 lipca 2010, 11:51 Temat postu: |
|
|
ZaX' napisał: |
Wojak to taka plaża w Wałczu. |
Stoi jeszcze Petrus na wojaku ?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ALTUS
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
TomsoN
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 17 lipca 2010, 1:30 Temat postu: |
|
|
tmsn zakłamaniec, co do miniPiSu poszedł! A tak btw, to nudno, cholera, polećcie jakiś serial, bo dwóch i pół już kończę oglądać?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
TRZ3CI
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 17 lipca 2010, 7:41 Temat postu: |
|
|
to trzeciego, a potem
days of our lives
http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_our_Lives
masz okolo 10000000000000000 miliardow odcinkow zaczynajacych się od lat 60ych, będzie ci fajnie.
dobrej zabawy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 17 lipca 2010, 13:53 Temat postu: |
|
|
doctor who, jak ci nie przeszkadza angielski styl.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 17 lipca 2010, 23:47 Temat postu: Europride |
|
|
Europride – niezmiernie mnie to zaintrygowało. Czy publiczne łapanie się za krocze osobników tej samej płci w dziwnych ubraniach z kolorowymi włosami to właśnie to, co mamy tolerować? Czemu ma służyć ta szopka? Bo chyba nie udowodnieniu przeciętnym ludziom, że homoseksualizm jest ok. „Taka parada uczy ludzi, a przede wszystkim dzieci, że na świecie są różni ludzie” – jak to usłyszałem to mi się srać zachciało. Nie mam pojęcia, kto sformułował tak genialny frazes, ale współczuję jego rodzinie. Czy ci walczący o prawa mniejszości seksualnych rozumieją słowo tolerancja? Tolerancji nie buduje się blokując ruch w środku dnia w dużym mieście. Taka manifestacja kogoś do nich przekona? Nie, raczej wkurwi dziesiątki tysięcy ludzi stojących w korkach w autach, policjantów i sporo innych zamieszanych w to g*wno nie ze swojej woli. Dla mnie, człowieka z drugiego końca Polski to tylko cyrk w telewizji – dla innych spore utrudnienie. Swoją drogą mam nieodparte wrażenie graniczące z przekonaniem, że mylą pojęcie TOLERANCJI z AKCEPTACJĄ. Bo ja, dajmy na to (podejrzewam, że nie tylko ja), jestem gotów tolerować gejów i lesbijki w naszym społeczeństwie. Tylko nie na zasadzie takiej, że wolno im będzie w miejscach publicznych odwalać chore numery. Jak kogoś d*pa nie boli to wolnoć Tomku w Twoim domku. Pudzian powiedział kiedyś, że sam do pedałów nic nie ma, ale niech lepiej mu żaden w drogę nie wchodzi. Dlaczego geje i lesbijki chcą na siłę być akceptowani przez wszystkich? A czy oni wszystko tolerują i akceptują? Pewnie zabiliby karalucha w swoim domu. No a karaluch też ma prawo żyć tylko on w sumie nie ma takiej siły przebicia jak człowiek i jego karaluszym życiem rządzą zasady prostsze: tu mnie nie chcą = uciekam. A czy ich ktoś w dzisiejszych czasach prześladuje (w krajach cywilizowanych)? Nie! Ale homoseksualiści chcą prawo do adopcji dzieci! O Dżizus, wspólczuję tym dzieciom z całego serca i mam nadzieję, że takie prawo w Polsce nie zostanie przyjęte. A ludzie wciąż muszą wymyślać coś na siłę i brnąć w jakieś totalne absurdy. Ej no to może za tą paradą homoseksualistów od razu puścimy ludzi z rozmaitymi zwierzątkami – dlaczego mamy odrzucać zoofilów z powodu ich dziwnych preferencji, są po prostu inni.
Oni się domagają prawa do czegoś takiego? Phi.
Powrót do góry |
|
|
|