Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Wybory II Tura
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Na kogo zagłosujesz w II turze wyborów?
Bronislaw Komorowski
31%
 31%  [ 22 ]
Jaroslaw Kaczynski
27%
 27%  [ 19 ]
Nie będę glosowac mimo iz mam do tego prawo
11%
 11%  [ 8 ]
Nie będę glosowac bo nie jestem pelnoletni
30%
 30%  [ 21 ]
Wszystkich Głosów : 70

Autor Wiadomość
pszczola_pl
Jeździ konno

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 14 lipca 2010, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

kaczor jest przepierdolony.
Niech Rosjanie mu dadzą kulkę w łeb i będzie święty spokój.

No ale przecież mamusi wtedy nie będzie miał kto odwiedzać Sad

Biedny kaczorek Sad

zjeb jakich mało.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
KD Fistashi
Pirat drogowy

PostWysłany: 14 lipca 2010, 13:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ty pszczoła jesteś za to niepełnosprawny, wszedłem pierwszy raz do tego tematu bo nie chciałem się wkurwiać, wszedłem i się wkurwiłem - widze że tutaj większe idiotyzmy piszą niż na onecie. Jesteś pojebany? Niech go zastrzelą tak? A potem będziesz pierwszy znicze stawiał na gg, po tym 'zjebie'.

Nie będę czytał co tutaj spamowaliście, powiem tylko jedno:
PO nie jest pod żadnym względem lepsze od PiSu, i tak czy tak zrobi burdel w państwie i odsprzeda nasze interesy za grosze, żeby Ruskim wejść w dupe, bo to przecież nie można zrobić czegoś dla pożytku państwa.
Jeśli Kaczor by został prezydentem to chociaż powetował by chociaż te pojebane ustawy, ale wy słuchajcie dalej TVNu i obudzicie się z reka w nocniku jak się do nas Pakistańce zaczną zjeżdzać, pozdro.

(Dodano 14 lipca 2010, 13:59)
swoją drogą, rozjebał mnie Psik który napisał 'bliżej mi do liberała niż do prawicowca' buehehehe

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 14 lipca 2010, 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

widze ze nikt nie wie o co kaman z moim screenem. Kaczor w wywiadzie dla jakiejs gazety powiedzial ze gdy sikorski do niego dzwonil to powiedzial do niego wlasnie slowa ze screenu. chodzi o to ze Po nie kupilo nowych samolotow. ofc oskarzenia sa niesluszne. Sikorski gdy był jakims tam ministrem w rzadze Marcinkiewicza rozpisal przetarg na samoloty, zglosilo się parę firm czy cus tam, a nastepnie gdy przetarg był już bardziej zaawansowany, gdy kaczorex usiadl na fotelu premiera, sikorski poszedl w odstawke i na jego miejsce usiadl szczyglo. SZCZYGLO ANULOWAL PRZETARG NA NOWE SAMOLOTY I NIE ROZPISAL NOWEGO. ale to oczywiście wina PO ze nie ma nowych saamolotow. ach ten prawdomowny kaczorex :>

(Dodano 14 lipca 2010, 14:30)
a no i ofc jak widac kaczor pokazal swoja prawdziwas twarz atakujac(razem z pisem) PO jakby to Po wzielo pistolet do reki i jebnelo lechowi w leb.

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 14 lipca 2010, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Zgadzam się z tobą w 100 Fist.

A ty Pszczoła pomysl najpierw a potem pisz. Nie lubię Kaczyńskiego, ale nie życze mu takiego końca jak Ty.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Mighty Stefan
Jeździ konno

PostWysłany: 14 lipca 2010, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Fistashi napisał:

(Dodano 14 lipca 2010, 13:59)
swoją drogą, rozjebał mnie Psik który napisał 'bliżej mi do liberała niż do prawicowca' buehehehe

Co w tym niby śmiesznego? Poza tym, że nie sposób wskazać liczącej się liberalnej partii w Polsce?

Powrót do góry
KD Fistashi
Pirat drogowy

PostWysłany: 14 lipca 2010, 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Mighty, to, że Psikuta taki k**wa 'anty-kaczor' cały czas, nawija o kaczkach zupełnie jak PO, a z Platformiaków tacy liberałowie jak ze mnie socjalista ; )

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
ALTUS
Doświadczony driver

PostWysłany: 14 lipca 2010, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A ja się zapytam was po jaki ciul jeszcze polemizujecie skoro JUŻ JEST PO WYBORACH. Jak tak na was działa polityka to może wysuńcie się z inicjatywą utworzenia własnej partii i sami zacznijcie coś robić tam na Wiejskiej, o ile dostaniecie jakieś mandaty do rządu. graczy TM jest w pizdu więc z poparciem nie byłoby problemu tylko sobie plan zreorganizujcie ustalcie wspólne postulaty i wypad na drogi manifestować zamiast tracić czas na jałowe pi***olenie "a co by było"......
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....

Powrót do góry
Cezar
Pedo

PostWysłany: 14 lipca 2010, 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
pszczola_pl
Jeździ konno

PostWysłany: 14 lipca 2010, 15:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Fistashi napisał:
ty pszczoła jesteś za to niepełnosprawny, wszedłem pierwszy raz do tego tematu bo nie chciałem się wkurwiać, wszedłem i się wkurwiłem - widze że tutaj większe idiotyzmy piszą niż na onecie. Jesteś pojebany? Niech go zastrzelą tak? A potem będziesz pierwszy znicze stawiał na gg, po tym 'zjebie'.

Co jak co ale szkoda mi go nie będzie Wink)
Tak samo jak jego brata Wink

A pojebany to ty jesteś "redaktorze" Laughing

Powrót do góry
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 14 lipca 2010, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Obrazek Cezara mnie rozpierdolił Mr. Green Wraca stary dobry Kaczor, przegrali wybory to co mają do stracenia... Smile Za rok znowu wstrętny i kłamliwy Kaczor zmieni się w ugodowego i miłego Kaczorka na potrzeby kampanii... Znowu będą pierdolić jacy oni są biedni i że kontynuują dzieło świętej pamięci najlepszego k**wa jego mać ekscelencji pana prezydenta nieomalże świętego Lecha Kaczyńskiego. Ludzie znów uwierzą w jego przemianę... I tak w kółko Laughing
Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 14 lipca 2010, 16:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Maciek napisał:
Obrazek Cezara mnie rozpierdolił Mr. Green Wraca stary dobry Kaczor, przegrali wybory to co mają do stracenia... Smile Za rok znowu wstrętny i kłamliwy Kaczor zmieni się w ugodowego i miłego Kaczorka na potrzeby kampanii... Znowu będą pierdolić jacy oni są biedni i że kontynuują dzieło świętej pamięci najlepszego kur** jego mać ekscelencji pana prezydenta nieomalże świętego Lecha Kaczyńskiego. Ludzie znów uwierzą w jego przemianę... I tak w kółko Laughing

już myslalem ze myslacy ludzi nie istnieja. Macius wrociles mi wiałe w ludzi! tzn. wiare!^^

Powrót do góry
Mighty Stefan
Jeździ konno

PostWysłany: 14 lipca 2010, 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja tam mam w d*pie kaczora, komora i całe ich partie... Na samorzadowe jeszcze pójdę, ale jak się nic nie zmieni, to w d*pie mam takie wybory za rok...
Powrót do góry
KD Psik
Pirat drogowy

PostWysłany: 14 lipca 2010, 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

fist nie wiem co w tym dziwnego ze mówiąc że bardziej mi do poglądów liberalnych , z tej dwójki wybieram Komorowskiego ??

Masz Fist pomylone w tym łbie czasami... Razz

KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog

Powrót do góry
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

PostWysłany: 14 lipca 2010, 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Podam to co moim zdaniem napisał by Abszt: "Piszecie ogólnikami, gdzie argumenty?"
No i miałby racje, przestańcie rzucać mięsem, bo zamknę temat i przy okazji dam parę warnów.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
KD Fistashi
Pirat drogowy

PostWysłany: 14 lipca 2010, 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kiciak, ale ja nigdzie nie powiedziałem że wierze w przemiane Kaczora, wolałbym jednak, by z tej dwójki to on wetował większość ustaw PO, bo teraz PO będzie mogło zrobić wszystko, a to dobre dla państwa nie będzie.

Pszczoła, naucz się dyskutowac na poziomie większym niz podstawówka to pogadamy ;P Bo wspominanie czegoś co było 3 lata temu przy każdej okazji, do rzeczy dojrzałych nie należy.

Psik, bo po 1:
Napisałeś że jesteś bardziej liberałem niż prawicowcem.. tylko że liberalizm jest znacznie bardziej związany pojęciowo (jeśli wiecie o co mi chodzi) z prawicą niż z lewicą.. -.-

Po 2: PO to już od łaaaadnych kilku lat NIE są liberałowie, są nimi tylko na papierku, wszystkie ich ustawy prowadzą do coraz wielkiej socjalki. Ale ty przecież nienawidzisz 'Kaczora' i reszte masz w ciulu, nie?

Powrót do góry
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver

PostWysłany: 14 lipca 2010, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

k**wa mać, przez moje lenistwo i nie odwiedzania tmpl przegapiłem temat o mojej ukochanej polityce Sad
A dlaczego głosowałem na Kaczyńskiego, a nie na Komorowskiego? A no dlatego, że troszeczkę bliżej mi do jego poglądów. Troszeczkę tzn. wg. wszystkich ankiet które wypełniałem na necie związane z poglądami politycznymi z Komorowskim miałem wspólnego około 2% (nawet w jednym miałem 0,8% Wink) Natomiast z Kaczyńskim miałem mniej więcej 7%. Jednak to nie było podstawą, do głosowania na Jarka w końcu mogłem oddać pusty głos, skoro z obydwoma kandydatami mam praktycznie mało wspólnego. Głównym czynnikiem głosowania na prezesa, był całokształt już słynnej „IV” RP. Otóż, każdy narzekający mówił jak to w tej „IV RP” się źle żyło, a teraz za Tuska to jest kraj mlekiem i miodem płynący. Otóż liczby mówią coś innego.
Cytat:
W czasach IV RP Polska odnotowała najszybszy od 10 lat wzrost gospodarczy. W pierwszym kwartale 2007 PKB wyniósł 7,4%, tymczasem w 2005 wynosił raptem 3,6%. Nastąpił wzrost dochodów, wg danych z września 2007 roku aż o 10,5%.Poprawiła się sprzedaż detaliczna i sytuacja gospodarstw domowych- przeciętny dochód na osobę w tych gospodarstwach był w 2006 o 8,5 % wyższy w stosunku do 2005 roku. Rekordy bił także eksport- wyższy o 11,3 % w stosunku do roku wcześniejszego, a nakłady inwestycyjne wzrosły po dwóch kwartałach 2007 roku o 31,4 % w stosunku do roku ubiegłego. Spadało bezrobocie z 17,7% w 2005, poprzez 15,5% w 2006, do 12% w sierpniu 2007. Wzrosła praca minimalnao 20,3% czyli o 190 zł w stosunku do wcześniejszego roku. Obniżono deficyt budżetowy, mimo że udało się znaleźć środki na sfinansowanie dożywienia dzieci i młodzieży, na wydłużenie urlopów macierzyńskich, podwyższenie dodatków pieniężnych z tytułu urodzenia dziecka- becikowe, zwiększono zasiłki rodzinne, wyasygnowano 1,5 mld zł na podwyżki dla pedagogów, dodatki pieniężne dla najuboższych emerytów i rencistów. W budżecie na 2007 rok przewidziano duże nakłady na cele społeczne, rozwój infrastruktury, wieś, służbę zdrowia, naukę, obronę narodową, bezpieczeństwo publiczne. Zwiększono wydatki na polską wieś aż o 10 mld zł w 2007 roku w stosunku do roku 2006, uruchomiono Program Rozwoju Obszarów Wiejskich. Wzrosły wydatki także na oświatę o 12 %. Polepszono infrastrukturę. Przeznaczono rekordowe nakłady na drogi, aż 7,2 mld zł, co zaowocowało 214 km autostrad, 72,1 dróg ekspresowych i 19 obwodnic.

Obniżono podatki. Zwolniono z opodatkowania alimenty na dzieci, podwyższono kwotę wolną od podatku, podwyższono ulgę z tytułu wychowywania dzieci, zwolniono od opodatkowania spadki i darowizny od najbliższych członków rodziny i pożyczki zaciągane u najbliższych. O połowę zredukowano składkę rentową płaconą przez pracowników z 6,5% pensji brutto do 3,5 % pensji brutto, jednocześnie obniżono składki płacone przez pracodawców.

Z przeprowadzonego w 2007 roku rangingu Federacji Europejskich Pracodawców wynikało, że Polska jest najatrakcyjniejszym miejscem dla inwestycji spośród 31 krajów europejskich. W 2006 roku inwestorzy zagraniczni zainwestowali 11 mld euro, wzrost o 40% w stosunku do 2005 roku, a w 2007 roku równie wysoki wynik - 10 mld euro. Dzięki temu stworzono tysiące nowych miejsc pracy.

Wzrosły o 10 mld zł czyli o 26% w porównaniu z 2005 rokiem wydatki publiczne na służbę zdrowia. Lekarzom i pielęgniarkom przyznano najwyższe od kilkunastu lat podwyżki płac.Od stycznia 2007 obowiązuje ustawo o Państwowym Ratownictwie Medycznym- usprawniająca działanie systemu ratownictwa medycznego. Rozpoczęto program "Polskie sztuczne serce"- do walki z chorobami serca, "Narodowy Program zwalczania chorób nowotworowych".

Rząd PIS stworzył bardziej przyjazne prawo dla przedsiębiorców, dzięki któremu we wspólnym raporcie OECD i Komisji Europejskiej, Polska została uznana za lidera w upraszczaniu prawa spośród wszystkich nowych państw członkowskich UE. Bardzo dobrze wykorzystywali unijne dotacje.

Ponadto wzrosło bezpieczeństwo w kraju, spadła ogólna liczba przestępstw o 90 tysięcy, czyli o 7%, jednocześnie wzrosła wykrywalność przestępstw z 58,6% w 2005 do 67,4 % w 2007, polepszyła się pozytywna ocena pracy funkcjonariuszy policji. W 2005 roku 57 % badanych dobrze oceniało pracę policjantów, a w 2007 roku już 73% badanych. Przeznaczono też 6,3 mld na zmodernizowanie służb mundurowych. No i bezwzględna walka z korupcją- zatrzymano 115 osób i sformułowano 297 zarzutów popełnienia przestępstw.

Zaraz ktoś wyskoczy : „ale jest kryzys!”, i my jako jedyni byliśmy w europie tą „zieloną wyspą”. A teraz niech wyskoczy mi, z konkretnymi działaniami rządu ws. kryzysu,, z konkretnymi ustawami bądź spec ustawami związanymi z ratowaniem polskiej gospodarki. Otóż nie od dziś, wiadomo że najlepszą na świecie jest gospodarka wolnorynkowa, i taka gospodarka przynosi największe profity w państwie (nie mylić z wpływami do budżetu państwa), i tak owa gospodarka najlepiej funkcjonuje gdy państwo się do niego nie wpierdala. I tak było w przypadku owego kryzysu, rząd nie zrobił absolutnie nic aby pomóc gospodarce, a raczej nie zrobił absolutnie nic aby zaszkodzić gospodarce.
Inną sprawą dlaczego nie zagłosowałem na marszałka, jest całokształt działań platformy w przeciągu tych 3 lat. Dzięki platformie mamy ogromny dług publiczny który w 2011 roku ma wynieść… 60 mld złotych! To za rządów platformy mamy docznienia z setkami afer, poczynając od afery hazardowej czy krzesełkowej, którą platformersi za wszelką cenę chcą zatuszować. Po „małe afery” jak sprawa choćby pana Misiaka i spec ustawy stoczniowej. Nie zagłosowałem na myśliwego, dlatego, że to ON pierdolił głupoty w kampanii wyborczej, która de facto z punktu widzenia marketingowego była wielką klapą. Ponieważ szacowało się, że Komorowski wygra w I turze już 60 %, a Kaczyński będzie daleko daleko za nim. Nie głosowałem, też dla hrabiego tfu już nie hrabiego (http://www.niezalezna.pl/article/show/id/35909 ) ze wzgledu na jego komitet wyborczy, na wypowiedzi choćby pana Wajdy „inne zaprzyjaźnione telewizje” czy pana Bartoszewskiego. Nie głosowałem na Bronka, ponieważ czytałem programy wyborcze kandydatów i pan Komorowski nie zawarł w swoim programie żadnych konkretów oprócz pustych słówek.
Przechodzimy teraz to ulubionego zwrotu czyli „vetowane ustawy” otóż Lechu zawetował całe… 17 ustaw! W takim razie czy PO zgłosiła tylko 17 ustaw, że tak narzekają, że nie mogli normalnie pracować? Nie! Narzekają tak ponieważ narzekać na coś trzeba, a jako że jest moda na obrażanie tych niskich (o całe 5 cm niższych od Tuska) kaczorów to cel jest prosty.
No i najważniejsze już Arystoteles wymyślił sobie trój podział władzy, jednak całe laury zebrał Monteskiusz.
Cytat:
Wszystkie trzy rodzaje władzy powinny być równorzędne, niezależne od siebie i jednocześnie nawzajem się kontrolować. Dzięki temu państwo funkcjonuje bez zakłóceń. Powierzenie całej władzy jednej osobie lub instytucji prowadzi do nadużyć.

Inną sprawą jest, że zwolennicy PO chcą „spokoju”. Jasne skoro mają wyjebane na stan polskiej gospodarki i tego co się dzieje w UE to nie widzę żadnych sprzeciw. . Dlaczego w KE i PE jesteśmy przydupasami krajów które mają zupełnie inne cele niż Polska. Dlaczego Polacy dostają najmniej wpływowe stanowiska w KE? Ba dlaczego są tworzone specjalnie dla nas stanowiska? Dlaczego Polska dyskutuje teraz z Rosja umowę o gaz na ponad 20 lat?! Dlaczego polska nie domaga się od Rosjan zwrotu 42 mld dolarów za tranzyt gazu przez nasz kraj? Dlaczego Polska nie zabiegała o przejęcie śledztwa w Katyniu? Dlaczego tyle zwlekaliśmy z gazem łupkowym? Gdyby nie nagłośnienie sprawy przez media, to już dawno podpisalibyśmy tą umowę z Rosja. Dlaczego Polska zgadza się na "odszkodowania wojenne" i przejmowanie terenów przez Niemcy w ramach rekompensaty za wojnę? Czemu mu nie domagamy się takiej rekompensaty? Dlaczego Polska dostaje najmniej "dopłat" dla rolników w UE? Owszem, można to wszystko ignorować i cieszyć się, że jesteśmy lubiani na scenie międzynarodowej, bo o nic się nie kłócimy.
No i powracając jeszcze do tych wet prezydenta. Czy wy naprawdę uważacie, że jeżeli jakaś ustawa została zawetowana to tylko i wyłącznie dlatego że prezydentowi się nudziło ? Nie chce mi się bardziej rozposiwać, bo przeważnie rozmowowa z większością elektoratu PO to jak walenie grochu o ścianę, więc sami poszukajcie sobie zawetowanych ustaw. Inną sprawą jest to, że teraz przejdzie każdy bubel prawny bo nikt nie będzie tego kontrolował.
Kolejną sprawą jest mocna pozycja WSI (które w większości składa się z rosyjskich agentów) Komorowskiego i jego przydupasów jak Gen. Dukaczyńskiego. Ale o powiązaniach z WSI nei chce mi się pisać, bo wyszło by to z 6stron A4 a i tak pewnie tego co tu napisałem większość nie przeczyta.
http://img690.imageshack.us/img690/7388/83918259.png
Dlatego głosowałem na Kaczyńskiego.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
*тсω* Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 14 lipca 2010, 20:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Creative, fakt. Gospodarka za rzadow Pisu szla do przodu. Tylko nie zapominaj, ze efekty w gospodarce widac dopiero po jakims dluzszym czasie, a nie po paru tygodniach. Wiec taki wzrost gospodarczy zawdzieczamy Lewicy, a efekty ich rzadow moglismy obserwowac za Kaczynskich. I zeby nie było, nie sa to opinie TVN, GW itp, tylko ekonomistow. I to wlasnie dzięki rzadom SLD PiS mogl wprowadzic to wszystko co podales.
No i ciekawe, ze wspominajac o aferach zapomniales o tych za Pisu, np. kupowanie poslow Samoobrony, podsluchiwaniu wlasnych ministrow itp.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver

PostWysłany: 14 lipca 2010, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nie wiem czy "kupoanie" jest aferą, bo de facto tak wyglądają rozmowy kuluarowe. A niby dlaczego Sikorski przeszedł do PO, czy Marcinkiewicz? Problem w tym, że pis szukał aby mieć większość w sejmie i rządzić, a po robi wałki na kase i to grubą kase. A co do podsłuchiwania ministrów, myślę że masz namyśli pana Leppera, który był uwikłany w aferę gruntową. A tłumacząc się skąd o niej się dowiedział, stwierdził że jakiś nieznajomy przyszedł do jego biura poselskiego i mu to powiedział, jednak przyszedł w takich godzinach w których kamery na zewnątrz budynku były wyłączone. No i podsłuchiwało CBA a nie rząd Smile Być może było to nie smaczne, jednak aferą to to nie jest.

Zgoda co do długoterminowych rezultatów gospodarki, jednak takie rzeczy jak Import,Eksport, PKB, obniżenie deficytu budżetowego, zwiększenie wydatków na poszczególne sektory gospodarki, obniżenie podatków, są robione na bieżąco i efekty widać w przeciągu roku. Długo terminowe rezulatty możemu uzyskać jak są przeprowadzane naprawdę wielkie reformy nr. reforma balcerowicza, a takich nie było ani za rządów PiSu ani teraz.

P.S nie jestem z elektoratu Jarka, a jak to powiedział Botrex
Cytat:
Jestem tym nadętym elektoratem Korwina, pieprzonym marzycielem i wybujałym fantastą, dzięki któremu zło szalałoby jak HIV po dziwce.
też się pod tym podpisuje Very Happy

P.S 2 O znalazłem to czego szukałem. To porównanie Jarka z Kwaśniewskim.

http://docs.google.com/document/pub?id=1i-1RnpXAVp9faQsVBHW3ONR3asyPlqWdVPRe7bsmB78

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 15 lipca 2010, 9:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

CreativePL napisał:
No i podsłuchiwało CBA a nie rząd

taaaaaa, ale tego ze to rzad jarka zalozyl i obstawil swoimi ludźmi cba to się nie pamieta i ofc rzad jarka nic wspolnego z cba nie ma...

na gospodarce się nie znam to się wypowiadal nie będę.

a co do porownania kwasniewskiego i kaczorexa to zobacz jaka prezencje mial kwasniewski(po za tym ferelnym upiciem się) a jaka kaczor. dlaczego z kaczora się ludzie smieli? może dlatego ze w czasie przemowien do narodu ludzie ukladali mu rece na stole, a i tak wygladal jak idiota? dlaczego swiat się smial z tego jakiego mamy prezedenta? bo wygladal jak debil? porownaj sobie jak wyuglada kwasniewski a jak kaczor. a może to ze był nazywano go prowokatorem robiacy zamieszanie to nie prawda tak? ciekawe kto powiedzial "spieprzaj dziadu" "malpa w czerwonym" itp.
ludzie naprawdę tak jesteście zaslepieni tym ze kaczorex rozpierdolil się samolocikiem ze nagle jest to człowiek bez skazy? jeśli tak to nie mamy o czym rozmawiac - z bezmózgami się nie zadaje:X

Ostatnio zmieniony przez Kiciak dnia 15 lipca 2010, 9:24, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
°אא Key.
Admin

PostWysłany: 15 lipca 2010, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

*bezmózgami.

Ogólnie zgadzam się z KicKicem i nic nie będę dopisywał, KicKic już wszystko napisał, nie będę dublował jego postu.

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: