Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Memorial
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
ALTUS
Doświadczony driver
|
Wysłany: 10 lipca 2010, 22:30 Temat postu: |
|
|
No nie wiem czy robben ma tylko jeden zwód (czy wzwód jak ci leży :wink: ), ale precyzyjne dosrodkowania to nawet beckham się srał przy nich, gourcuff też jest zajebisty w tej kwesti imo, a o aktorstwo? no wiesz, ty co? chyba z nich wszystkich najmniej oszukuje jeśli już.... rivaldo swego czasu była njalepszy
_________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 10 lipca 2010, 22:35 Temat postu: |
|
|
Altus: No cóż... jakby ci to powiedzieć... napisałeś 2 zdania i aż 3 głupoty Co do robbena i jednego zwodu - oczywiście była to przenośnia, ale nie aż taka, bo jeśli popatrzysz na jego gre to zobaczysz że gra w sposób -> prawe skrzydło -> zejście do środka -> jebnięcie w bramke.
Następne: Robben lepsze wrzutki od Beckhama - bez komentarza, hi hi, Van Persie pewnie też lepszy od Bergkampa, a Kuyt.... a nie, chwila - może interesujesz się piłką od dwóch lat, że gadasz takie rzeczy?
Następne: aktorstwo... widze że nawet gdyby rzucić ci teatrem Robbena w twarz to byś nie zauważyl
Oddo: No ja nie przecze, że mimo iż dysponuje potężnym arsenałem aż jednego zwodu to prawie zawsze mu to wychodzi i jest to swoisty fenomen, dlaczego zawsze przybieracie agresywny ton i wkładacie mi w usta coś czego nie powiedziałem?
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
ALTUS
Doświadczony driver
|
Wysłany: 10 lipca 2010, 23:44 Temat postu: |
|
|
Fistashi napisał: |
Altus: No cóż... jakby ci to powiedzieć... napisałeś 2 zdania i aż 3 głupoty Co do robbena i jednego zwodu - oczywiście była to przenośnia, ale nie aż taka, bo jeśli popatrzysz na jego gre to zobaczysz że gra w sposób -> prawe skrzydło -> zejście do środka -> jeb**ęcie w bramke.
Następne: Robben lepsze wrzutki od Beckhama - bez komentarza, hi hi, Van Persie pewnie też lepszy od Bergkampa, a Kuyt.... a nie, chwila - może interesujesz się piłką od dwóch lat, że gadasz takie rzeczy?
Następne: aktorstwo... widze że nawet gdyby rzucić ci teatrem Robbena w twarz to byś nie zauważyl
|
A dlaczego w tej chwili chcesz pokazać tutaj każdemu że wiesz lepiej od innych? niby kuźwa gdzie widzisz te głupoty, jakoś widzę jesteś ślepy na zmiany skrzydeł z Ribery'im w Bayernie poza tym lepiej mi pokaż jakiś YT filmik gdzie Beckham potrafił przypieprzyć z odległości większej bądź bliskiej ~30 m. Tym bardziej że Beckham dośrodkowywał ze skrzydła w ciemną pizdę z mniejszym prawdopodobieństwem że ta piłka komuś na łeb spadnie. Co wypromowało Becksa? jego stałe fragmenty gry, jego celne strzały z odległości 25 m. i mniej. Dla twojej kuźwa zlitowanej wiadomości piłkę nożną globalną staram się analizować od roku 2002/03 z naciskiem na staram się, bo się kuźwa w przeciwieństwie do Ciebie nie stawiam nad innymi jak to starasz się pokazać oddo i mnie że niby k**wa wiesz lepiej. na mecze wszystkich lig jeździsz że tak dupe wynosisz do góry?. Wracając do tych moich głupot to proszę cię o łaskę i wymień mi je. proszę cię bardzo.....
_________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» norco
Jeździ konno
|
Wysłany: 11 lipca 2010, 1:01 Temat postu: |
|
|
Fist weź ogarnij cycki bo przez 35 stron tematu to mam wrażenie że co post Ci żyłka pęka leszczuchu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 11 lipca 2010, 1:54 Temat postu: |
|
|
dbshlfbfm,.nsadfehuibdsfnmdsdfisoabfyebdsabdsifb - mniej więcej tyle można wyciągnąć z Waszych cudownie przeinteligentnych wywodów.
Posłuchajcie ludzi pokroju Jareckiego, oni przynajmniej coś wiedzą, bo mają do czynienia więcej, niż Wy z piłką (sam za autorytet w tym aspekcie się nie uważam, bo granie w klubie podarowałem sobie jeszcze w liceum).
Dziękuję, dobranoc, idę pograć w MtG, bo nowego decka złożyłem, ha!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 11 lipca 2010, 6:49 Temat postu: |
|
|
To wy uczepiliście się mnie że napisałem ze nienawidze Robbena bo symuluje, ja nawet nie rozwijałem tematu:PP
Jarek, zależy co się rozumie pod pojeciem boiskowe cwaniactwo:) BO jeżeli symulacje fauli to takie coś nawet nie powinno istniec:)
Norco, a ty zyjesz?
Altus uspokoj się, to po pierwsze bo podczas pisania nie wziąłeś chyba nawet wdechu Wymieniłem ci je już wcześniej. Co do Becksa i Robbena to nie wracam do tego
Aha, i jeszcze co do Jarka - na szczeblu klubowym gralem ze 3 lata jak byłem jeszcze łepkiem 10 lat więc nie mam doświadczenia na tym polu, ale tacy piłkarze pograli by trochę na podwórkach na betonie a nie od 5 roku życia na super-duper boiskach to by się oduczyli symulowania raz na zawsze, hehe Powiem ci że może to jest powód tego, że tak wielu ludzi w Polsce jest złych na takie zachowanie, że po prostu u nas jak się gra w piłe na podwórku to się NIE symuluje ;P
A do wszystkich tych co mówią że się spinam- popatrzcie na tą strone tematu jak ze wszystkich stron poleciała spina na mnie i ogarnijcie: )
Normalna dyskusja to nie spina
Powrót do góry |
|
|
ALTUS
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak