Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
cin95
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
cin95
Jeździ konno
|
Wysłany: 10 Maj 2006, 15:43 Temat postu: |
|
|
thx thx thx :wink: :wink:
_________________ cin95 IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupiłem se TMU więc teraz TMU rządzi
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
Wysłany: 10 Maj 2006, 16:40 Temat postu: |
|
|
Ta trasa od innych moich różni się. Tutaj zrobiłem ją nieco dłuższą, żeby móc wstawić 64 billboardy z moją szczęśliwą postacią z anime "Sonic X" - Cosmo. To prawda, gdy myślę o niej mam więcej szczęścia, siły i pewność siebie. WAżNE, śCIąGNIJCIE BILLBOARDY Z COSMO TUTAJ http://rapidshare.de/files/27264156/CosmoBillboards.zip.html ALBO TO NIE BęDZIE TA SAMA TRASA, JAKA TO JEST U MNIE NA KOMPIE.
Trasa trwa około minute i 45 sekund. Zawiera trochę pętli i jeden skok z rampy do rampy. Na tym skoku nie wolno latać swoim wózkiem zbyt wysoko. Trochę skoków (kilka z nich może wam się spodobać) i technicznych zakrętów. Trasa korzysta z Kickin Asphalt Moda.
Link:
Screeny:
Start
Przed skokiem z rampy na rampę
Pierwsza pętla
Przez tą samą dziurę skoczysz 2 razy
Wysoki skok w dół i kolejna pętla
Jeden z zakrętów przed kolejną pętlą
Skok przez budyneczek, między słupami i pod billboard
Techniczny zeskok w lewo
Pod tym billboardem przejedzisz po drugim zeskoku przez dziurę ze screena nr. 4 (to również Cosmo, tylko tutaj dojrzała i stała się moim zdaniem najpiękniejszą postacią animowaną ze wszystkich)
Ostatnio zmieniony przez Zeo dnia 27 lipca 2006, 23:24, w całości zmieniany 3 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 10 Maj 2006, 17:36 Temat postu: |
|
|
No fajnie, ale powiedz gdzie mam te obrazeczki umieścić (w jakim katalogu) i czy trzeba je rozpakować?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
|
Powrót do góry |
|
|
cin95
Jeździ konno
|
Wysłany: 11 Maj 2006, 18:31 Temat postu: |
|
|
kuuurrrdddeeeee co mam zrobić z sciagnietymi modami gdzie umieścic te mody próbowałem jak kazał wcześniej nawro i nie dzialało heeeeelllllllllllllllllllpppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ cin95 IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupiłem se TMU więc teraz TMU rządzi
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
cin95
Jeździ konno
|
Wysłany: 14 Maj 2006, 17:01 Temat postu: |
|
|
mam na myśli w tmo
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
cin95
Jeździ konno
|
Wysłany: 14 Maj 2006, 18:49 Temat postu: |
|
|
Eee sorry "koleś"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
Wysłany: 31 Maj 2006, 21:22 Temat postu: |
|
|
Zrobiłem mojego trzeciego multilapa w mojej "karierze TrackManii Nations". 2-okrążeniowa trasa, na której z bezbłędnym przejazdem pojedziesz mniej niż 1 minuta i 50 sekund. Zawiera 2 skoki, jeden daleki, na którym w drugim okrążeniu należy trochę zahamować i drugi całkiem krótki, z MT i dość wolny. Dla niektórych te skoki mogą być fajne, ale dla innych okażą się trochę zdradzieckie. Jest też trochę pętli, ale przed pierwszą z nich nie należy zwalniać. Trzeba pojechać minimum około 380km/h przed nią. Link tutaj:
Screeny:
To ten dalszy skok
Pętla, przed którą właśnie trzeba pojechać 380km/h. Ferrari widoczne na zdjęciu pojechało za wolno, ale ukończyło trasę
Krótszy skok z MediaTrackerem
Trudny zakręt, koniecznie przed nim zwolnijcie!
Zakręt kończący okrążenie
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
Wysłany: 18 czerwca 2006, 10:40 Temat postu: |
|
|
Następne moje dzieło korzysta z Winter Moda, który stworzył kapitan naszej drużyny [CDD] - wiadp1 (BRAWA ). Trasa trwa około minutę i 20 sekund. Umieściłem słupy na drodze ale w taki sposób, żeby można było swobodnie obok nich przejechać. Nie zapomniałem o paru technicznych zakrętach (jak np. 90-stopniowe w jednej części trasy), pętli, która prowadzi w dół i wallridzie, który może was oślepić, ale to nie mój kłopot. Uważajcie na skoku przez 2 dziury. Link:
Screeny:
Kilka słupów na starcie, które można minąć z lewej strony
Drobny skok z krótkim MT in-game
Pętla, która prowadzi na niższy kawałek tej trasy
"Oślepiający wallride", ale specjalnie umieściłem parę bloków żeby dodatkowo was nie oślepił trawnik
Wybierz drogę odpowiednią dla siebie (moment po wallridzie)
No i zaczyna się technika
To jest skok przez te 2 dziury, tę pierwszą do pokonania widać trochę dalej
Offroad na finiszu
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
Wysłany: 23 czerwca 2006, 14:48 Temat postu: |
|
|
No to czas na kolejne dzieło. Trochę teraz jakby brakuje mi czasu, ponieważ teraz bardziej robię teledyski z "Sonic X". No ale koniec roku szkolnego i kolejna trasa (MultiLap). "Atypical Ellypse City" - 5 okrążeń, 30 sekund każde, 0 pętli, 5 zakrętów, 2 skoki, no i offroad. To owalna i szybka trasa, ale ostatni zakręt jest niebezpieczny technicznie. Nie ma MT ingame, no bo w końcu po co on w "Speedwayu", wystarczą mi billboardy ostrzegawcze. A dlaczego trasa ma w nazwie "City"? Korzysta z Urban Life Moda, który bardzo ładnie zmienia Stadion w miasto, kilka "inflatable'ów" i bloków TV służy jako budynki mieszkalne i wieżowce. Link tutaj:
Screenshoty:
Prosta z linią start/meta
Nierówny kawałek na prostej, zawsze jedźcie po prawej stronie
Niewielki skok w dół na jednej z prostych
Ostatni zakręt, który może okazać się trudny, popatrzcie tylko jak reaguje Porsche 993 widoczne tutaj
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
Wysłany: 21 lipca 2006, 17:09 Temat postu: |
|
|
Miałem DłUUUGą przerwę w robieniu tras, ale po miesiącu w końcu coś zrobiłem. :wink: Trasa nazywa się "Amazing World of Neons". Korzysta z Tron Moda i jest moim zdaniem jedną z najlepszych tras jaką udało mi się kiedykolwiek zrobić w TrackManii. Zawiera bardzo ciekawą 2-pętlową część, na której przez jakieś 2 sekundy będziecie jechać na dachu swojego auta. Nie zapomniałem o wallridzie, który tutaj trwa 5 sekund. Zawiera dużo skoków, kilka z nich ma dodatkową MT kamerę. Jazda na blokach Inflatable jest szybka i łatwa, na jednego z nich w czasie trasy musisz skoczyć, co na pierwszy rzut oka mogłoby wydawać się wam niemożliwe wylądować dobrze taki skok, ale po dłuższej jeździe na tym trasie powinno wam się to wydawać latwe. Jest jeden niebezpieczny technicznie kawałek - zeskok z bloków telewizyjnych na drogę z tzw. szykaną. To wszystko o tej trasie, tutaj link :
Tutaj screeny :
Start z MT, skok między słupami, nawet o nie nie zahaczycie
Część 2-pętlowa
Skok na blok Inflatable
Zeskok z bloków telewizyjnych, będzie niełatwo
Wallride
Finiszująca jazda po drugim bloku Inflatable
Powrót do góry |
|
|
speedy
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 15 września 2006, 13:58 Temat postu: |
|
|
na screenach wszystko piękne ale dawaj linki do modów
_________________ dajcie link do TRON mod (by nawro)
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|