Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hory
Jeździ konno
|
Wysłany: 17 kwietnia 2007, 3:26 Temat postu: Dostałem Furii... czyli ciąg dalszy perypetii klanu DF |
|
|
Dostałem Furii... czyli ciąg dalszy perypetii klanu DF.
DF DF DF DF DF ....... LESSON 1)
Jako ze podjąłem wyzwanie objęcia stanowiska lidera klanu DF, szczegolnie po dzisiajszym dniu (wtajemniczeni wiedzą ze chodzi o trening:) zamierzam w koncu "zdefragmentowac" atmosfere w klanie, uczynic, wszystko aby ludzie wiedzieli kiedy, co, gdzie i jak itp... . Bowiem organizacja w klanie na razie nie była zbyt "powalająca na kolana" (że tak się wyrażę), co skłoniło mnie w koncu do podjęcia odpowiednich kroków w stronę, oczekiwanej, pewnie nie tylko prze ze mnie - "stabilizacji".
Na początek "klanowicze" DF wpiszcie swoje numery gg na forum w postaci postów lub odezwijcie się do mnie na gg pod numer: 5465598 . IMHO Kontakt na bieżąco jest podstawowym fundamentem odpowiadającym za istnienie klanu (= bo chyba skupia pewną grupę osób w celu osiągnięcia jakiegoś rezultatu, tak?).
Informacje opisujące obowiązki graczy naszego klanu zostały podane jasno i przejrzyście, więc proszę o szybki kontakt ze mną!
Ps.1) Maxe?, nie poddawaj się bo jest kilka rzeczy które musimy zrobić i zrobimy... Lecz ja sam nie wystarczę, nie zorganizuje wszystkiego, bo klan to ludzie a nie władca i reszta podwładnych. Liczę na współpracę, nie tylko z Twojej strony ale ze strony pozostałej części klubowiczów, za co pragnę w tej chwili z góry podziękować.
Ps.2) Czekam na Wasze sugestie, pomysły, rozwiązania, krytykę i......... na dobre czasy oczywiście
...........................................................................POZDRAWIAM WSZYSTKICH
...........................Z POWAŻANIEM, HORY!!!
_________________ HORY &
GREEN EVIL always inverting....
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
DanifiltH
Jeździ konno
|
|