Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 08 Maj 2010, 20:32 Temat postu: poszukuję, halp :< |
|
|
zwrócę się tutaj z nieco może nietypową prośbą - mianowicie, szukam gdzie się da przeterminowanych filmów do aparatu. a nuż ktoś stąd ma walające się gdzieś po szafkach pozostałości po dawnych czasach fotografii tradycyjnej i byłby skłonny za rozsądną kwotę je odsprzedać. poszukajcie, mnie się bardzo przydadzą do mojej fhói artystycznej fotografii, a wy możecie zarobić parę groszy na czymś niepotrzebnym.
chodzi mi o zwykłe filmy w formacie 135, czyli tym najpopularniejszym (takie o). na pudełku powinna być data do wykorzystania - im starsze, tym lepiej, interesują mnie głównie ponad 10-letnie.
nie oczekuję wielkiego odezwu, ale szukam już wszędzie ;f
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
Wysłany: 08 Maj 2010, 23:42 Temat postu: |
|
|
Z miesiąc temu spaliłem z tysiąc takich filmów, a może i więcej.W sklepie gdzie żona pracuje wypierdalali zabytki i między innymi było w pizdu tych filmów.Jedynie co to same setki, bo tu innych nie kupił.W poniedziałek zobaczy czy coś na magazynie jeszcze zalega, to dam ci znać.Tylko jak mówię same 100.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|