Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

|
Wysłany: 22 kwietnia 2010, 21:46 Temat postu: Re: Montaz Filmowy |
|
|
No to zanalizujmy post 1 ver 2.
Hiszpan napisał: |
Witajcie Zauwazylem ze dużo osob ma problemy z montowaniem filmu i z jego jakoscia. Zajmuje się montowaniem filmów , skręcaniem go w całośc i dodawaniem efektów różnorodnych. Robiłem już dużo filmów i do różnych gier , reklam , tańca ... Przedstawie film który zrobiłem niedawno. |
No, dużo lepszy pomysł na wstępniak. Aczkolwiek ja nie widzę problemów z montowaniem filmu, ja raczej widzę popyt na usługi moviemakerów
hiszpan napisał: |
Wcześniej rozpisałem się może nie jasno i nie zrozumiale więc postanowiłem to napisać w bardziej zrozumiały sposób żeby nikt nie miał pretensji. Filmy montuje w programie Sony Vegas Studio 9.0 . Jeżeli zależy wam na Profesionalnym filmie potrzebuje paru dni na zmontowanie go , ponieważ nie jest to aż tak łatwe. Jeżeli komuś bardzo zależy na filmie i chce mieć go zrobionego w 2h od razu mówie że film nie będzie porządny , zrobiony na odwal. |
Dobry film do Trackmanii robi się miesiąc. Tydzień to na odwal się. Chyba że jest się nolajferem, to i awardowego w tydzień zrobi Zresztą, porobisz, popracujesz z petentami to zobaczysz
I od razu milsza rozmowa
Pozdro
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 22 kwietnia 2010, 21:52 Temat postu: |
|
|
I Lexiu teraz piepszysz bez sensu ;p
"Dobry film do TM robi się miesiąc" - not true
Jeśli masz pomysł to zrealizować go to już nie problem, taka moja opinia, ale ja się tam nie znam. I kończymy spamować Lexiu, nie bądźmy chamy!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

|
|
Powrót do góry |
|