Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Tragedia w rosji
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cappy
Pirat drogowy

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 20:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Też właśnie miałem o tym napisać. Nawet nie tyle chodzi o śmierć człowieka, ale o sytuację w jakiej znajdzie się Polska, bez kluczowych osób, niezbędnych do funkcjonowania państwa.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jakub co jak co, ale ty prawa nazywać kogoś pajacem nie masz. Cool

Wielcy patrioci i dojrzali, szanujący innych a szczególnie zmarłą głowę państwa gracze w Trackmanie. Mam serdecznie w d*pie waszą hipokryzję. Skoro uważacie, że robienie tego "co wypada" za dojrzałość a wyśmiewacie się z niego za plecami za szacunek, który mu okazujecie za jedyne słuszne i właściwe nie będę was wyprowadzał z błędu.

Wyraziłem swoje poglądy w sposób dosadny, krótko i treściwie, zresztą jak zwykłem to robić. Wiem, że był nietaktowny (także za to dostałem warna), ale jestem wolnym człowiekiem i nie zamierzam być hipokrytą. Udawać, że coś mnie to obchodzi, szczególnie kiedy tak nie jest. Jak również większość wie, nie sympatyzowałem z opcją polityczną prezydenta. Nie życzyłem nikomu śmierci, jednak ciesze się, że to spotkało tych a nie innych polityków (generałów, biskupa i innych niezwiązanych to nie dotyczy).

Wyraziłem swoje zdanie jako zwykła osoba a nie jako moderator. (no k**wa, kto ciągle forsuje mnie jako admina? Rolling Eyes ) Nie zrobiłem tego dlatego, że jestem nonkonformistą i zawsze na opak w stosunku do ogółu. Ale no k**wa, to jest moje zdanie, nie jakiegoś tam Kowalskiego, nie ogółu.

Równie dobrze można porównać mój wielki szacunek do marszałka Piłsudskiego i dużo, dużo mniejszy dla Romana Dmowskiego.

Po za tym o jakiej elicie wy mówicie. Wszyscy, którzy zginęli są do zastąpienia. (myśle głównie o politykach, nie znam się na sprawach w wojsku itp.)

ps. Polecam niektórym naukę szanowania innych, odmiennych poglądów.

Powrót do góry
marek
Doświadczony driver

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
Po za tym o jakiej elicie wy mówicie. Wszyscy, którzy zginęli są do zastąpienia. (myśle głównie o politykach, nie znam się na sprawach w wojsku itp.)

No jak się nie znasz to nie pisz, sprawdź sobie po kolei co dokonała każda z tych osób na pokładzie a potem się wypowiadaj

Powrót do góry
TRZ3CI
Pirat drogowy

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja pi***olę

Brak mi słow

envy [*]
damek [*]
leon [*]

upload

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
P4G tyta
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

w sumie to miałem nic nie pisać ale...
nagle wszyscy kochają Kaczyńskiego...przypomnijcie sobie co niedawno o nim myśleliście? tak samo sprawa miała się z M. Jackson, po jego śmierci nagle wszyscy go zaczęli go kochać? kim on to nie był...
dla mnie to "zwykła" tragedia...

Ostatnio zmieniony przez P4G tyta dnia 10 kwietnia 2010, 20:59, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

TRZ3CI napisał:
Ja p***dole

Brak mi słow

envy [*]
damek [*]
leon [*]

że tak powiem... "dojebał właściwego węgla do pieca..." myślę że na tym co napisał Trz3ci można zakończyc dyskusję na temat tych trzech osób i przemilczec to...

Moje ostrzeżenia roxują Happy

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
P4G Szrama
Pirat drogowy

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nie rozumiesz tyta.. zginął prezydent naszego kraju, nie pomijając oczywiście reszty pasażerów, którzy pełnili najważniejsze stanowiska w państwie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG MSN Messenger
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dzień zły

Mamy tragedie Narodowa, gdyby rzadził nami Król to by było dla mniej wrazliwych wiekszy obraz tragedii, tymczasem jest to samo. Caly Swiat, mózgi najwieksze Swiata, media, działacze wszyscy sa razem. Znieczulica tego nie wytrzymala i Polacy się zjednoczyli. każdy ma bol w piersi i ma uczucie pustki w sobie, poczucie bezradnosci i pytanie co dalej. Sam 1,5h przed tvn24 siedzialem z Monika w ciszy i kompletna klapa i co chwile jakieś slowa puste, ze to niemozliwe, ze nie wierzymy, ze ja pier.. co teraz będzie. Przygnebiony caly dzień i taka pustka. Chwila proby mysle dla nas.

Cisnie mi się wiele na klawisze by wyrazic odpowiednie emocje co do niektorych tutaj. Wlazlem szczerze mowiac na forumm, zeby zobaczyc na ile dorosla jest scena tmpl. Przeczytalem ostatnia strone i już chciałem pisać tylko tyle, ze to moj ostatni post na tym forum i się zegnam bo partactwo i poziom pieski. Cale szczescie ze musialem odejsc na chwile do kompa i przeczytalem caly temat od pierwszej strony bo zaskoczyl mnie ze 95% sceny to uczuciowi ludzie, czyli tacy ktorzy wiedza co to szacunek, oraz tacy ktorzy pomimo mlodego wieku okazuja cechy doroslosci.

chciałem cytowac co niektorych, wymieniac nicki itd, jednak tego nie zrobie, jednym po prostu zastawka bo anabolikach nie spadla w glowe a inni sa wychowani na zwyczajne chwasty, ktore zyja po to zeby przezyc i zezrec na Swiecie i najzwyklej pozniej zdechnac aby bron Boze nikt na ich pogrzeb nie przyszedl. Wali mnie to pluje na ludzi ktorzy w takich chwilach nie okazuja patriotyzmu, to sa dla mnei zwykle chwasty. Nie będę dyskutowac bo się znize do poziomu jak to się mowi, gdzie ich doswiadczenie mnie zabije. Wspolczuje im i tyle.

kiedyś tez bylem buntownikiem, nie chodzilem na wybory, nie interesowalem się polityka, ale w miare czasu jak zaczynasz placic za prad w domu, za wode, musisz prowadzic zycie na swoja reke, zaczynasz interesowac się za co placisz, dlaczego 1/3 pensji oddajesz do Panstwa itd. Mimo wszystko jakas sila zaczynasz się interesowac tym, a co za tym idzie nie szukasz bzdurnego "zlodzieje" tylko na co ida moje podatki, co ja mam z tego, dlaczego czekam u lekarza, itd. Dowiadujesz się w tym momencie co jest czynnikiem, ze wybierasz tego lub tamtego polityka. Dowiadujesz się tez, ze chociaż nie lubiales historii w szkole, nie lubisz najzwyczajniej tego aby wspominac przeszlosc Polski, to w chwilach tragedii patrzysz w telewizor, nie pamietasz podatkow, nie pamietasz pogladow, nie pamietasz swojej niewiedzy czy to historycznej czy politycznej, po prostu reflektujesz się ze ten mały i ta brzydka zmarła tragicznie. Tylko dlaczego masz kluche w gardle i szyby w oczach ? bo Ci gratuluje czytajacy to, ze jesteś w duchu patriota i potrafisz sei zjednoczyc. To moje slowa i mysli i tak jak uwazam tak je tu przelalem na forum.

Ludzie ktorzy nie maja wiary, sa obojetni na smierc rzadzacych, w chwilach zaloby narodowej się wysmiewaja, ublizaja tym co sa w smutku i przezywaja zalobe, a na koncu najbardziej dupowate nie czuja się patriotami w takiej chwili sa najzyczajniejszymi chwastami, ludźmi pasozytami i strasznie niedbalymi, to moje zdanie i powtorze je kazdemu w oczy.

Jestem emocjonalnym psychicznie i fizycznie czlowiekiem którego nei raz w zyciu ponioslo, zrobilem wiele glupst w zyciu, ale to nie znaczy ze nie bylem w sluzbie to nie ma co na mnei liczyc, wrecz przeciwnie. Pan Korwinn Mikke ładnie kiedyś w programie opisal ekipy naparzajace się poza meczami na tzw. ustawkach, dobrze gadal, bo to by byli pierwsi rycerze do obrony Panstwa. także do wojny sa potrzebni intelektualisci, klasa srednia pomagajaca oraz osilkowie wspierani przez slabszych. Wieszalo się swoich za brak patriotyzmu, okazywanie braku szacunku do zmarlych rzadzacych i tych plujacych na tych co przezywaja.

Wiem ze może trochę poplynalem z tematem, ale k**wa przez niektorych takich to mozna się w pierdlu znalezc.

może ktos być dla mnei niewierzacym, jego sprawa, może być ktos agresywnym jego sprawa, może ktos być dupkiem jak nie udaje to super, ale nie wybaczalne u kazdego na swiecie powinno być to, zeby nie być obojetnym kiedy ktos zartuje z Twoich uczuc. Honor trzeba miec, a w chwilach tego co mamy uwazam, ze trzeba tepic jakikolwiek przejaw buractwa.

W chwili tragedii nie ma podziałów, szacunek kazdemu, a gadanie ze temu szacunek a temu nie, stwierdza, ze na tego czlowieka nie ma co liczyc, ze jest zniszczony psychicznie, cytujac z filmu, muchy bym z nim nie ubił, to takie cwaniactwo, ktore nie doroslo i nigdy nie dostalo w ryj od zycia. Spojrzcie w tv jak ludzie w calej Polsce się jednocza, jeżeli tego nie rozumiesz, to znaczy ze jesteś już za daleko zeby wspolegzystowac.

Dobra koncze, bo się tylko wkurw.. bardziej. Jeszcze raz gratuluej wam wiekszosci, ze jest dobrze i ciesze, się ze niektorzy potrafia wyrazic sprzeciw i wyrazic swoje zdanie na te oplujstwa. Nie bojcie się swoich uczuc, jak ktos Wam za to pogrozi lub da w twarz, popros pierwszego z boku wiekszego kolege i wyraz mu za co dostales to reszta pojdzie zgodnie z niepisanym prawem.

Szklisto w oczach, pozdrawiam.

będziemy to dzieciom naszym opowiadac, jesteśmy swiadkami tragedii na skale swiatowa, nie zjawiska ale dowodu, ze jesteśmy nadal po 60 latach patriotami, a jak nie uwazamy to dlaczego czujemy się jak czujemy.

A jak nie wierzysz to spojrz k... w tv i zobacz POLSKE
[*]

Powrót do góry
*тсω* Fefan

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A ja mam inna propozycje. Niezaleznie czy szanowaliscie osoby ktore zginely, czy tez nie, czy je lubiliscie, czy tez nie, po prostu się zamknijcie i zachowajcie się tak, jak by nalezalo, czyli uczcijcie Ich pamiec minuta ciszy. Bez pisania poje****** komentarzy itp. A swoja droga, to imo temat mozna zamknac....

Powrót do góry
«RH» rugger
Doświadczony driver

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No to może ja też się wypowiem. Po pierwsze to szok. W moim mniemaniu jest to prawie nie możliwe żeby sam z siebie samolot spadł i się roztrzaskał, mało prawdopodobna jest też wina pilota. Zastanawia mnie fakt że ruscy odrazu po przybyciu mediów zabierali wszystkim aparaty i kamery.

Odmiennie od prawie wszystkich tutaj zawsze byłem za rządami Pana Lecha Kaczyńskiego, jego wizją Polski, jako kraju z tradycjami. Szlak mnie trafiał gdy słyszałem w pseudo stacjach wyśmiewania się z np. Jego postury. Nie mogłem także znieść przekłamanego, wykreowanego wizerunku prezydenta przez media ... Bo tak naprawdę Lech Kaczyński nie był rasowym politykiem, często podejmował decyzje które były wbrew opinii publicznej, ale które w jego mniemaniu były dobre dla Polski. Był patriotą - jednym z największych, kultywował tradycje rodziny oraz historii, w sumie wyznawałem podobne poglądy jak On. Słuchając dzisiaj różnych opinii o nim i żonie Marii poczułem że coś we mnie pękło (dosłownie...) . Nawet jak popełniał gafy (np słynne przekręcanie nazwisk) nie żenowały mnie one, śmiałem się z nich ale także wiedziałem przez to że jest zwykłym człowiekiem, takim jak ja...

W sumie nie jestem pewien jak to wszystko się teraz potoczy, ponieważ wszyscy ludzie którzy zginęli w samolocie to byli tak na prawdę ludzie bardzo porządni. Zginęło wielu polityków, z którymi wiązałem duże nadzieje, bez których po prostu nie wyobrażam sobie telewizji, rożnych debat, to oni kształtowali mój światopogląd... Zginęła Elita - prawdziwa Elita !. Teraz już sam nie wiem czy prawdziwa Polska się podniesie, bo zginęło za dużo osób, na której im zależało, a zostało zbyt wielu którzy mają inne cele, które nie zawsze idą w parze z jej dobrem.

Jest to dla mnie naprawdę wielki szok. A wam Envy, damek, leon gratuluje tego jak żałosnymi ludźmi jesteście. Oby jak najmniej takich.

Powrót do góry
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

jakim prawem envy uważasz, że każdy, kto pisze, że łączy się w bólu i nie uważa części rządu która zginęła za skurwysynów jest hipokrytą? czy uważasz, że robimy to pod publiczkę, żebyśmy byli "fajni", że za plecami kpimy wciąż z jego postury, wpadek i mówimy, że dobrze, że zginął?

a może po prostu mierzysz wszystkich swoją miarą, uważasz, że skoro Ty masz pewne zdanie to reszta ma takie? część go nie lubiła, część lubiła. wiadomo, że ta druga część stanowiła mniejszość, gdyż nie był prezydentem jakiego moglibyśmy chcieć. lecz Ty wprowadziłeś podział na tych, którzy go szanują i którzy mają w d*pie śmierć wartościowych osób, nie mówię, że nie zastąpionych, ale wartościowych. jak dla mnie ta druga, Twoja grupa, to margines społeczny.

a sprawdźmy envy Twoją hipokryzję. wyjdź na ulicę i powiedz kilku osobom to samo, co napisałeś na forum, no wyjdź. nie ważne, czy do żula, czy do jakiegoś prezesa. znacząca większość zareaguje tak jak ja. pogarda, zażenowanie, że ktoś taki się znalazł, współczucie, że można być taką nieczułą osobą i posądzać innych o hipokryzję, gdy tak naprawdę Ty nie wyszedłbyś i nie powiedział osobiście tych słów, a z nas nikt by się nie bał podejść do tłumu i wykrzyczeć, że żałuje tego co się stało i współczuję rodzinom ofiar. Ty się tym nie możesz pochwalić. i pamiętaj, to, że jesteś w marginesie nie oznacza zawsze, że jesteś wyjątkowy, czasami oznacza, że jesteś wyjątkowo oddzielony od społeczności. w tym wypadku od narodu polskiego.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG MSN Messenger
«RH» Lox
Moderator

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

rugger napisał:
No to może ja też się wypowiem. Po pierwsze to szok. W moim mniemaniu jest to prawie nie możliwe żeby sam z siebie samolot spadł i się roztrzaskał, mało prawdopodobna jest też wina pilota. Zastanawia mnie fakt że ruscy odrazu po przybyciu mediów zabierali wszystkim aparaty i kamery.

dobra dobra, teorie spiskowe możesz sobie darować. Rolling Eyes

a do tych wszystkich pojebów:

nie obchodzi cię, co się stało?

to zamknij k**wa japę i daj innym przeżywać. może oni czują co innego, hę?

mogłeś Kaczyńskiego nienawidzić, mieć inne poglądy i tak dalej. nie musisz od razu wylewać tony żalu, modlić się godzinami czy ogólnie mówiąc, obchodzić na swój sposób żałobę. nie musisz teraz nagle zmarłego wysławiać pod niebiosa. jeśli nie czujesz żalu, po prostu siedź cicho. niezależnie od wszystkiego należy się Ś.P. prezydentowi, jak i reszcie ofiar, należyty hołd. to jest najbardziej podstawowa ludzka przyzwoitość. jak widać nawet tej co poniektórym brakuje.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
envy
Osiwiał za kierownicą

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

oj chybecku, nie dodałeś, że do kogoś kto robi to na pokaz, jedynie dla atencji albo dlatego ze tak wypada a nie dlatego, ze naprawdę to przezywa

osoby, ktore nie robia tego na pokaz mozna policzyc w tym temacie na placach jednej reki

dobrym przykladem hipokryzji jest Slowik, który co innego dzisiaj rano pisal na iksowym sb a tutaj co innego

ps. jebcie się, nie umiecie czytac ze zrozumieniem ani szanowac innych pogladow, dobrze ze już nie gram w ta gre

Ostatnio zmieniony przez envy dnia 10 kwietnia 2010, 22:33, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wiecie Chłopaki... w sumie nie chciałam nic pisać, a jak już się zalogowałam, to nie wiem co mam napisać. Napisałabym w sumie to co Wally, Mat, Bax i Chybe (i parę innych osób), więc nie będę się powtarzać (też jak Bax w pewnym momencie pomyślałam, że więcej tutaj nie zajrzę). Niektórych osób tutaj nie rozumiem (na szczęście mniejszości), bo reprezentują poziom przedszkolaków. Nie będę tego komentować, bo nie umiem przedszkolakom wyjaśnić abstrakcyjnych dla nich tematów. W skrócie: tu przecież nie chodzi o poglądy, tylko o ludzkie uczucia. Nie chodzi o popieranie kogoś, tylko o empatię. Empatia to nie jest hipokryzja.

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

envy napisał:
oj chybecku, nie dodałeś, że do kogoś kto robi to na pokaz, jedynie dla atencji albo dlatego ze tak wypada a nie dlatego, ze naprawdę to przezywa

osoby, ktore nie robia tego na pokaz mozna policzyc w tym temacie na placach jednej reki

dobrym przykladem hipokryzji jest Slowik, który co innego dzisiaj rano pisal na iksowym sb a tutaj co innego

ps. jeb** się, nie umiecie czytac ze zrozumieniem ani szanowac innych pogladow, dobrze ze już nie gram w ta gre

poczytaj jeszcze raz to co pisałem... od początku chodziło mi o to że wkurzające jest to iż znaczna większośc robi różne rzeczy na pokaz... fotki na nk itd... dla mnie to jeden wielki żal tak jak pisałem, ale potrafię jednocześnie przyznac że nie lubiłem Kaczyńskiego a mimo to mam do niego szacunek... i w srodku w sobie oddaje hołd tym osobom... od 2h oglądam tvn24 i szczerze mówiąc gdy na to patrze i słucham tych wszystkich ludzi to zaczynam rozumiec wagę tej katastrofy... a i bez łezki się nie obyło... mimo wszystko... po za tym napisałem Ci Envy na gg że Twoja wypowiedź była po prostu nietaktowna... wcale nie ponaglam Twoich przekonań bo każdy ma prawo do własnych... po prostu mogłeś to ubrac w troszkę inne słowa albo zachowac to dla siebie...

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

to nie było nietaktowne, to było czyste skurwysynstwo z drobnomieszczanstwem.
Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

szopek napisał:
to nie było nietaktowne, to było czyste skurwysynstwo z drobnomieszczanstwem.

przepraszam Szopusiu że tak tego nie określiłem ale niestety nie znam takich określeń Wink

Cytat:
chuja tam... nie przeginajmy... zmarli bo zmarli i tyle... Pan Zdzisiek z pod piątki też wczoraj zmarł i co gadali o tym w tv albo jest żałoba narodowa??? nie róbmy jaj... po prostu nie przeginac.... jest żal ok ale bez przesady

Cytat:
Po prostu traktuje to jako katastrofę, na pewno to ból dla Polski stracic pół sejmu, i ok dajmy sobie znicz w opis ale nie przeginajmy!!! To byli ludzie tak samo jak Ci którzy wczoraj zginęli na drogach...

Cytat:
Jeruś od godziny próbuje to wytłumaczyc!!! Żal mi nie dlatego że zmarł prezydent i inni politycy ale żal mi bo zmarła setka ludzi co jest sprawą tragiczną... A większośc patrzy na to właśnie przez pryzmat tego kto zmarł i dlatego im jest żal dlatego dałem przykład z panem Zdzisiem... i jak widac kto miał to pojąc nadal tego nie pojął bo woli dzielic ludzi na lepszych i gorszych

gwoli jasności to moje posty na SB na iksowym forum... można zobaczyc co napisałem w tym temacie rano i co napisał w SB... przepraszam że o tej bzdurze piszę ale nie lubię niejasnych sytuacji a już tymbardziej bezpodstawnego obrażania mnie... w każdym poście pisze o jednym... nie o tym że mam to w d*pie tylko o tym że niektórzy najzwyczajniej w świecie przeginają robiąc wszystko na pokaz

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
DameK

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

JA pi***olę ! każdy z nas leon / envy / ja mamy swoje zdanie a wy nas za to jedziecie.. napisalem tu bo zobaczylem topic..

z wami jest tak jak z kibolami

legia - lech

Nas (legia) jest 3 podchodzimy do grupki lecha ( 50 os ) i mowimy ze nam się nie podoba gra lecha sa glupi itp itp.. i lech zaczyna nas jeb** jak szmaty

Tak samo jest z wami.. może zly przyklad podalem ale niechcialo mi się niec sensowniejszego wymyslac i pisze to na szybko

Nas jest mniej czyli mozecie nam nawciskac i powiedziec jacy my to nie jesteśmy... mnie jebie cala ta sytuacja i tyle..

pozdrawiam, wasz dameK

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 22:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Damek na ch** wracałeś do gry to ja nie wiem... lepiej weź znów idź w pizdu i tym razem już nie wracaj ;/

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 10 kwietnia 2010, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Napisałem wprost tumany - jest to tragedia, należy oddać hołd ofiarom, jednak ja płakał z nimi nie będę bo ani mi to ojciec ani swat.
Pierdoli mnie też Wasz szacunek fałszywy.Wczoraj ch**, dzisiaj już szacunek... Większość z Was jeszcze nie tak dawno psy na nim wieszała a dzisiaj obrońcy ucieleśnionych.I nie pierdolcie że walczył o to żebym był gdzie jestem, to przez nich jestem gdzie jestem bo tak zjebali nasz kraj.
Czytajcie ze zrozumieniem.

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 8 z 16

Skocz do: