Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kacd
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 30 marca 2010, 22:40 Temat postu: Ponowna instalacja. Problem |
|
|
Witam. Mam problem. Rok temu kupiłem grę: Trackmania United Forever. Wszystko było pięknie gra cudowna itd. po jakimś czasie potrzebowałem miejsca na dysku więc musiałem ją usuńąć. Teraz kiedy zainstalowałem ją ponownie mam następujący problem. Podczas uruchamiania gry wyskakuje mi okienko ,, Czy chcesz wprowadzić klucz Trackmanii United, aby zmienić swoje konto na konto United. '' Klikam rzecz jasna na ok. Pokazuje mi się miejsce w które mam wpisać cd key. Wpisuje te z tyłu opakowania od instrukcji. Klikam na ,, konwertuj '' i wyskakuje mi błąd ,, Ten klucz jest już przypisany do konta gry Trackmania United '' Problem w tym, że skoro jest już przypisany to czemu nie mam tego co powinienem mieć, a mianowicie: mam dostep tylko do wyscigow formułą. Pozostałych 6 rodzajow samochodow jak i tras do nich nie ma. Co mam zrobić żeby je odzyskac ?
Mam przeczucie, że chodzi o ten kod co chyba się na meila dostawało ale ja już go nie mam. Czy jeżeli to o to chodzi to jest jakaś możliwośc odzyskania go z powrotem ?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mike
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 621
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacd
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 30 marca 2010, 23:03 Temat postu: |
|
|
Wiesz chodzi o to że ja włąsnie znalazłem hasło i login do starego konta ale i tka wymaga ode mnie tego hm klucza potwierdzającego
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 30 marca 2010, 23:09 Temat postu: |
|
|
Ten klucz z maila na nic Ci się nie przyda. Potrzebny jest właśnie klucz z pudełka/instrukcji. Jeżeli podajesz prawidłowe dane konta United to nie powinno Cię już pytać o zmianę typu konta. Kliknij sobie lepiej przypomnienie hasła/loginu na maila.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacd
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|