Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
gregorian
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 6 Posty: 595
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ Pyszo
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 26 marca 2010, 14:39 Temat postu: |
|
|
tu masz review z benchmarkami karty graficznej, która jest w oba polecanymi notebookami.
nie wyglada wcale tak zle, jak na taka cene.
tak na szybko bym ja porownal mniej wiecej z ati 4670 desktopowa.
karta sredniej klasy bym wiec powiedzial, na sektorze desktopowym dostaje się karty takiej jakosci za okolo 200-250 zlotych.
ogolnie parametry oba notebookow polecanych przez pyszo i mata sa calkiem zadowolajace. masz wybor miedzy i-3 i i-5.
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650-Graphics-Card-Review.24035.0.html
ogolnie polecalbym Tobie, jak już będziesz się decydowal miecy powiedzmy dwoma konkretnymi modelami dokładnie przeczytac testy, może tam się czegoś ciekawego dowiesz, co pomoze Tobie przy decyzji.
jak chodzi o firmy, to w sumie czy acer, asus, sony itp nie roznia się tak wiele przy produktach w twojej wyobrazonej cenie. tutaj moznaby było się dowiedziec, jak dobrze dzialaja ich serwisy. o tym pewnie tez jest wiele napisane na roznych forach.
ja do tej pory mialem notebooki firm ibm, acer, 2 razy toshiba i w sumie nie było problemow. o innych firm za wiele nie mogę powiedziec z wlasnego doswiadczenia.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |