Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sylwekk1
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 21 marca 2010, 10:44 Temat postu: Problem z trasami i autami i językiem... |
|
|
Mam problem. Posiadam TrackMania United Forever, ale chodzi tylko język rosyjski i chiński. Nie mogę znaleźć też tras Desert, Island itd. Nowych aut też nie ma. Co mam zrobić??
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
BIG LOTRS xzibit1
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 27
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sylwekk1
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 21 marca 2010, 14:15 Temat postu: |
|
|
Mam pirata, bo nie stać mnie na oryginał, zresztą nie będę się przed wami tłumaczył. Jeśli nie chcecie mi pomóc, bo mam pirata to trudno. Nie ja jeden mam pirata na świecie. Internet tez nie chce się włączyć w grze nie wiem czemu (nie znam rosyjskiego). Większość tras też nie chodzi (tylko pierwsze chodźą). A w opcjach jest język polski, tylko jak włączam grę na nim pisze "Zły plik języka". Ale trudno. Jak nie to nie... >(
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cappy
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 21 marca 2010, 16:15 Temat postu: |
|
|
Jeśli koniecznie chcesz grać na innych środowiskach niż stadium to sorry, musisz uzbierać te 50zł na tmu.
Jeśli jednak chcesz grać na stadium to jest bezpłatna pełna wersja gry TrackMania Nations Forever do ściągnięcia z internetu(nie ma jedynie niepotrzebnych miedziaków, oraz innych środowisk i nie widać twojego samochodu po podmianie skina).
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 21 marca 2010, 18:19 Temat postu: |
|
|
Zbakany napisał: |
Sylwekk1 napisał: |
Mam pirata, bo nie stać mnie na oryginał, zresztą nie będę się przed wami tłumaczył. Jeśli nie chcecie mi pomóc, bo mam pirata to trudno. Nie ja jeden mam pirata na świecie. Internet tez nie chce się włączyć w grze nie wiem czemu (nie znam rosyjskiego). Większość tras też nie chodzi (tylko pierwsze chodźą). A w opcjach jest język polski, tylko jak włączam grę na nim pisze "Zły plik języka". Ale trudno. Jak nie to nie... >( |
Track mania jest jedną z nielicznych gier, której nie można spiratować. Musisz posiadać oryginalną wersje gry, którą można kupić za 30 zł na allegro. |
przez ten maly wydatek nie będziesz mial tylko pelnej wersji, ale także suportujesz producentow tej fantastycznej gry i pomagasz robić z niej duży sukces, co na pewno nie wyjdzie zle dla calej sceny.
a jak nie jesteś pewny, czy warto, to polecam jak już skt7 darmowa tmnf.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sebik
Gangsta Mapper
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 772
|
|
Powrót do góry |