pierwsze odsłuchanie: "o k**wa, wtf"
trzecie odsłuchanie: "o mamo, jakie to zajebiste"
jeśli nawet takiego absolutnego sztywniaka jak ja zrywa z krzesła, to znaczy, że ma moc cholerną
bo Ty masz pojęcie. to twoje to g*wno jak huj jest.
wiśnia napisał:
do bani, wgl caly ten metal, hip hop i wszystkie inne badziewia to dno.
Ty to jesteś ładnie pie*dolniety. Ja rozumiem ze mozna lubic house itp. Nie powiem, sam tego czasem poslucham. Ale te twoje "Hip Hop jest pierd*lniety, Metal posrany, a jeszcze costam ch*ja (tak wisienko to pisze się przez ch:)) warte", to swiadczy o twoim ograniczeniu. Sluchaj sobie co chcesz, niechaj ci banie ryje do woli, ale naprawdę nie musisz nam się zalic we wszystkich postach jak to cie wku*wia inny rodzaj muzyki.
Sorry ze odkopuje stare posty ale wiśnia sporo tych postow w tym temacie napisał. _________________
Ostatnio zmieniony przez Ludwik dnia 01 marca 2010, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
3/10
5,5/10
Ode mnie: jeden z utworów najbardziej oczekiwanej przez mnie płyty w tym roku (9 marca), która pewnie jak zwykle w ich przypadku będzie top3 w metalowym światku dla mnie: