Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy
|
Wysłany: 03 marca 2010, 1:12 Temat postu: |
|
|
Wg mnie: Masz wadę wymowy - śśććszszczcz nie są Twoją mocną stroną. Poćwicz nad poprawnym wymawianiem głosek i mocniejszym akcentem. Nie wiem ile masz lat, ale po prostu całość brzmi zbyt szczeniacko. Jak napisano wcześniej - gubisz rytm, kawałki to żadna świeżość - jakbym słyszał te numery kilka lat temu. Poza tym znam młodocianych, którzy lepiej wypadają od Ciebie. Owszem masz jakieś tam pojęcie, ale to jeszcze za mało. Dopracuj bardziej ten stuff pod względem technicznym (wymowa, wejścia, niebanalny tekst). Produkcja jak produkcja, sam z kolegami robiliśmy numery na rejestratorze dźwięków na Win 98, wiec pod tym względem nie będę się czepiał (choć od tamtych czasów minęło ponad 5 lat...)
Nie jestem wrogiem rapu/hh, lubię czasami sobie posłuchać takich rytmów, ale dla mnie Twoje dzieło jest to zbyt przeciętne, nie wybijające się zarówno tekstem jak i bitem.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[PFD] Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 03 marca 2010, 7:19 Temat postu: |
|
|
@Abszt, mam 15 lat ;d Co do wady wymowy - zdaje sobie z tego sprawę, chociaż to nie wada wymowy, tylko jak to mi mówiła kiedyś daaawno temu 'niechlujne i pośpieszne mówienie'. W sumie gdybym się postarał to to pewnie by znikło, spróbujemy. Co do względu technicznego - naprawdę nie lubie się tłumaczyć, ale poprawienie tego co robię pod wzgledem technicznym jest póki co niemożliwe, i większość defektów (w tym także niewyraźne mówienie) po części pochodzi właśnei od mikrofonu a także od tego że nie mogę robić zbyt wiele ścieżek bo po prostu pada mi komp (więc musze nagrywąc wszystko na raz, max. 2 razy)
@Creative, jeden zapożyczony, jeden nie. Bit z "mamy..." pochodzi z instrumentala Alchemista 'for the record'
dzięki za opinie.
Diavel, nie jestem redaktorem : <
Powrót do góry |
|
|
Manek
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|