Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
___QBA___
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 22 lutego 2010, 22:43 Temat postu: Serwery by PEry (perycjusz.info.tm) |
|
|
Witam ,,QBa,, Razem z niejakim PERYM prowadziłem serwery dedykowane na sprzedaż, w dzniu dzisiejszym w wielkim fochu PEry Wymówił 3 dodam że opłacone serwery teamom ,mnie pozbawił jakich kolwiek haseł i dojscia do paneli sterowania. Z dniem dzisiejszym chciałem przeprosić w/w TEAMY
RAV Polska, ABUDŻAbi, i Zippster za nie dotrzymanie umowy z serwerami, z przyczyn niezależnych nie mogę dotrzymac terminu końcowego wygaśnięcia serwra. Pery Wypioł się Tyłkiem i NA SKRADZIONYM ( bo nie jego ten serwer) Utworzył BIO ,prośba na przyszłość Zadnych serwerÓw u PEREGO, bo się przejedziecie.
Ostatnio zmieniony przez ___QBA___ dnia 22 lutego 2010, 23:58, w całości zmieniany 3 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 22 lutego 2010, 22:57 Temat postu: |
|
|
Ogarnij się. Załatwiaj to z Perym na PM a nie śmiecisz na forum. Żeby to jeszcze jakiś przyzwoity śmieć był, ale po spojrzeniu na temat zrezygnowałem z jakiejkolwiek linii obrony dla Ciebie.
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szampon
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 227
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Perlo
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 22 lutego 2010, 23:33 Temat postu: |
|
|
QBA mam takie laickie pytanie, lamerskie i nooberskie, ja wygląda transakcja kupna serwera u Pełego (mam chrypkę i nie wymawiam 'r')?
_________________ www.hsi.pl
www.iiyama-sklep.pl
www.chemsped.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 22 lutego 2010, 23:35 Temat postu: |
|
|
Lexaeus napisał: |
Ogarnij się. Załatwiaj to z Perym na PM a nie śmiecisz na forum. Żeby to jeszcze jakiś przyzwoity śmieć był, ale po spojrzeniu na temat zrezygnowałem z jakiejkolwiek linii obrony dla Ciebie. |
Leksiu, to jednak nie musi być do końca g*wno. Może ktoś chciał od perego server i teraz się nawróci.
Nie znam dobrze Perego, ale wiem, że jak grałem czasami na jego servie z lolami i coś nie tak pisałem to od razu warn/kick/ban. Tak wiem, to jego server, ale takie zachowanie jest niepoważne i wydaje mi się, że on ma jakieś zachwiania emocjonalne czasami.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
___QBA___
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 22 lutego 2010, 23:53 Temat postu: |
|
|
Pikuś tam ze Mną ,chodziło mi tylko o tych gości co już kupili i ich wuciulał, PS. Nauczka na przyszłość.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pierzchal
Jeździ konno
|
Wysłany: 24 lutego 2010, 9:48 Temat postu: |
|
|
Wątpie żeby się nawrócił. Cała sekcja LOL odeszła i wszystkich na dokładnie 28 serwerach pobanował w tym mini lol, tak samo mojego kolegę który nic nie był winien, a głównym powodem było to że nie należał do LOL. Dorosly człowiek a nie pukładane wełbie ma. Czasem się wydaje że naprawdę ma poniżej 14 lat
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
permarc
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 24 lutego 2010, 18:30 Temat postu: |
|
|
dajcie jakieś logi z rozmow, bo ni chuja nie wiem, który ma racje, slowo przeciw slowu :F
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|