Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lukezz
Jeździ konno
|
Wysłany: 25 stycznia 2010, 10:41 Temat postu: Odzyskiwanie hasła do konta TM |
|
|
Witam Wszystkich Po przeczytaniu regulaminu, zakładam temat
Otóż mój problem polega na tym że... może zacznę od początku...Jakoś 2 lata temu miałem Trackmanie Nations Forever i załozyłem sobie konto pod tym nickiem co mam tu. No i grałem sobie grałem, ale jakoś mnie gra znudziła (mało znajomych do gry, a z czasem mniej wolnych chwil na ten relax).
parę dni temu znowu Trackmania mnie diabelsko podkusiła żeby ją zainstalowac i chciałem dalej kontynuowac swoją karierę na starym koncie. I tu zaczynają się schody. Wpisałem nick i był problem z hasłem, tzn. szczerze mówiąc zapomniałem go Jak zakładałem konto nie mialem jeszcze w zwyczaju zapisywania go w notatniku biurkowym. Kliknąłem "Zapomniałem hasła", pojawiła się informacja "Wiadomość wysłana". No niby wszystko OK, ale nic nie przyszło Spradzałem wszystkie swoje konta e-mail i nic Własciwie to nie pamietam nawet które konto pocztowe wpisywałem przy zakładaniu konta w TM, wiec nie wiem na którym się spodziewac wiadomosci :/
Wiem ze mógłbym załozyc kolejne konto w TM ale szkoda mi tamtych medali i punktów w rankingu oraz listy znajomych (nie była zbyt długa, ale zawsze to coś)
Czy można jakoś się dowiedziec na który adres e-mail powinna przyjsc wiadomość? Albo dlaczego nic nie przychodzi na zadne z tych co mam?
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam
_________________ ZAPRASZAM;)
http://www.4clubbers.com.pl/register.php?referrerid=1607
TANIA GRAFIKA, OKŁADKI, PLAKATY, LAYOUTY WWW. pisać NA GG
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamsu8
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 25 stycznia 2010, 11:31 Temat postu: |
|
|
Odpowiedź powinna ci przyjść na ten adres, który podawałeś przy rejestracji.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lukezz
Jeździ konno
|
Wysłany: 25 stycznia 2010, 14:01 Temat postu: |
|
|
No, ale własnie w tym problem że nie pamietam jaki adres podawałem jak wtedy się rejestrowałem w grze. to było jakiś rok lub 2 lata temu :/ A tak w ogole to by przyszło na którys z tych jakie mam aktualnie zapisane w Thunderbirdzie, a w ogole nie przychodzi...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pikóś
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lukezz
Jeździ konno
|
Wysłany: 25 stycznia 2010, 14:13 Temat postu: |
|
|
Aha, myślałem ze się zachowują i medale i punkty... Czyli nowe konto jest najlepszym wyjsciem... dzięki for all,
temat do zamkniecia;)
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 25 stycznia 2010, 14:13 Temat postu: |
|
|
jedyne co mozesz stracic to znajomych z listy, bo pozostałe z wymienionych przez Ciebie rzeczy już dawno straciles. Medale sa zapisywane tylko gdy zdobedzie się je w trybie oficjalnym, czyli na TMUF, a pkt... nawet jakbys mial ich wtedy okolo 90k, to do tej pory masz już pewnie 30, albo i mniej. Poza tym jak zalezy Ci na pkt, to zdobycie 50k to parę godzin gry. A co do Twoich znajomych z gry... no coz, jak sam pisales, miałeś ich neiwielu, wiec bardzo mozliwe, ze już nie graja. Zaloz nowe konto i oszczedz sobie trudu prob odzyskania starego.
Powrót do góry |
|
|
Lukezz
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bartzor
Doświadczony driver