Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 19 stycznia 2010, 16:50 Temat postu: Lexiu - The Choosen Two |
|
|
Kolejny filmik, tym razem na YT kosztem ok. 1min czarnego ekranu na początku (by ominąć prawa autorskie, pirat ze mnie ), ale zawsze.
Typowa zapchajdziura w sezonie ogórkowym, repki plus czas i parę efektów. Nic wielkiego, nie specjalnego. Ale mam nadzieję że będzie się oglądało przyjemnie
http://www.youtube.com/watch?v=Nu9QiDTOF8k
PS Służę pomocą jeśli chodzi o jakikolwiek aspekt filmu - kilku dobrych moviemakerów na scenie to IMO za mało i jesteśmy jeszcze w epoce kamienia łupanego. Im nas więcej tym więcej nowych pomysłów, innowacji (nie całkiem sensownych, ale zawsze), więc zapraszam do tworzenia własnych filmów. Nie bójcie się krytyki - dzięki niej robicie się coraz lepsi w tym co robicie.
PS2 Wersja HD już dostępna
_________________ Discord: vanitasss
Ostatnio zmieniony przez Vanitas / Lexiu dnia 19 stycznia 2010, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 19 stycznia 2010, 17:06 Temat postu: |
|
|
Mnie się podobało bardzo, no może poza pierwszym i ostatnim kawałkiem muzycznym, bo wolę spokojniejsze rytmy. Ten środkowy świetnie pasuje i przyjemnie się ogląda. Podobał mi się ten fragment z kręcącym kołem i te przejścia kamer w spowolnieniach. Piruet jest naprawdę PRO.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
Wysłany: 19 stycznia 2010, 17:53 Temat postu: |
|
|
www.wipido.com dobra jakość no i mają dział z filmami z TM a co do filmu to już oglądam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Santacruz
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kaktus
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 19 stycznia 2010, 18:58 Temat postu: |
|
|
k***a Lex, Ty mnie chcesz zmusić, żebym wrócił do robienia filmików? Bo niestety, muszę jakoś podziękować za dedykację, pff...
A ode mnie nie będzie tak różowo, ha!
not.
Tak na serio: przejścia muzyki w miarę jakoś ogarnąłeś (ktoś mnie słucha, mh?), kamery na mini 01 nie poprawiłeś, za co minus ;] Twitche troszynkę niedopasowane (raz przy 2 bitach, raz przy 3, krótkie, dłuższe, tak jakoś... równomiernie powinno bardziej być imho. Czasy odpowiednie do noskill vida ;] Nawet od moich gorsze. Co do szarzyzny ekranu: znudziło się to już chyba wszystkim po AAE, trzeba coś nowego wykombinować ;] Jeszcze przejścia kamery musiałbyś ogarnąć (wiem, nie jest to łatwe, niestety ;f) bo osobiście mnie wkurza, jak kamera jest z przodu bolidu i przechodzi dopiero na tył (po zmianie kamery na wyścigu, czy coś takiego). Nie zawsze się to da ogarnąć, takie bugi w MT, co zrobić;p
Więc tak, jak napisałeś sam:
Cytat: |
Nie bójcie się krytyki - dzięki niej robicie się coraz lepsi w tym co robicie. |
Pokrytykowałem, ale widać, że z filmiku na filmik coraz to lepiej 7/10 ode mnie solidne, ale co ja tam się znam ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
suV
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 113
|
|
Powrót do góry |
|
|
1X4rd451
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 22 stycznia 2010, 2:14 Temat postu: |
|
|
A tam cichaj... może jeszcze coś zrobię, nie wiesz ;p A nuż wpadnę na jakiś pomysł, ha! ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 22 stycznia 2010, 13:00 Temat postu: |
|
|
[quote:7eb5351aaf="Pyszo"]btw, serio starczy tylko minuta czarnego ekranu na początku, by można było ominac prawa autorskie na yt? (dobrze wiedzieć ) |
Kiedyś starczyło, dzisiaj już nie. Dostałem na mejla informację że mój film zawiera materiały należące do Sony Ent. i WMG . Ale chyba zmienili zasady współpracy bo nie wycięli dźwięku
(Dodano 23 stycznia 2010, 0:13)
Miałem powiedzieć, co z tym obracaniem się na przednich kołach...
_________________ Discord: vanitasss
|
|