Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 11 stycznia 2010, 20:03 Temat postu: Batory Tournament - Kto się pojawi? |
|
|
Może niektórych zdziwi ulokowanie tego tematu w dziale Menelgame, ale tylko na ten dział mogę moderować, a nie chciał bym tu nie potrzebnego spamu. Otóż chciałbym wiedzieć kto przyjeżdża do Warszawy na najbliższy weekend i kto gdzie śpi lub zamierza spać. Frekwencja ludzi ze sceny ma być większa niż się spodziewaliśmy, a X3nun pisał mi, że wszyscy śpią u Kiszona, nawet mnie tam wepchnął. Ale skoro osób ma być więcej to w ostateczności będzie można u mnie przenocować(nie o suchym pysku oczywiście%%%). Kto może niech napisze w tym temacie, że się wybiera i do kogo, a jak ma więcej informacji kto gdzie i jak to niech też pisze.
Jeśli ktoś zamierza w tym temacie pisać o czymś innym, bądź pieprzyć od rzeczy, to niech nie pisze nic, bo to grozi ostrzeżeniem.
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
TRZ3CI
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
Wysłany: 11 stycznia 2010, 20:24 Temat postu: |
|
|
Ja będę wraz ze Szramą -> pociąg mamy koło 7-8 rano w sobotę.
Co do noclegu, pewności 100% jeszcze ja bynajmniej nie mam.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 11 stycznia 2010, 21:13 Temat postu: |
|
|
U mnie jak zawsze problem z zebraniem większej ilości gotówki Jak na razie mam na bilet i 1/2 noclegu w hotelu, więc nieciekawie, na 50% będę jechał. Oczywiście fajnie by było jak by mnie ktoś gdzieś wstępnie wcisnął, od razu ok 40zł w kieszeni, obiecuje, że trzeźwy spać nie pójde
/Dodam że nie wymiotuję po alkoholu
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Ostatnio zmieniony przez eXiliado skt7 dnia 11 stycznia 2010, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 11 stycznia 2010, 21:19 Temat postu: |
|
|
O ile ktokolwiek da rade przybyć w te pierdoloną zimę.. zacznijmy od tego, wpadamy z botrexem ja wstępnie załatwione spanie u kiszona
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
Wysłany: 11 stycznia 2010, 21:58 Temat postu: |
|
|
już widzę tam, wally krzyknie: "pieniądze na stół... ręce do góry"^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
mariowit
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
Wysłany: 14 lutego 2010, 13:39 Temat postu: |
|
|
Albo ch**, jednak napiszę.
Może i źle, że robię to tutaj, ale osoby do których pisałem nie raczyły odpisać.
Przed batorym dowiedziałem się, że nie ma dla mnie noclegu(diavel jako jeden z nielicznych chciał się poświęcić, thnx :*).
I tutaj moje pytanie - Czy was popierdoliło do reszty k**wa?
Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją, że nie ma noclegu dla kogoś, skoro dla każdego się znalazł.
Rozumiem, często wchodzę tu po alkoholu, i wypisuje durne spamposty. Ale żeby ludzie, którzy ze mną nigdy nie rozmawiali pisali nagle "wydaje się być pojebany, nie będę spał z nim w jednym pionie". k**wa, nawet nie znam osoby, która to napisała(nick niech zostanie tajemnicą) i skąd ta opinia?
Nie chciałem tam jechać, żeby się napić i kogoś napierdalać, a odjebaliście coś, czego w życiu bym się nie spodziewał. Ci co mnie znają wiedzą, że w życiu bym takiego czegoś nie zrobił.
A więc teraz chciał bym dostać odpowiedź od panów z Xx, o co zapierdala? Bo osobiście odpowiedzi nie dostałem do tej pory.
Sorry, że tutaj, ale to mi k**wa nie daje spokoju za każdym razem jak widzę wasz tag.
/mody - powstrzymajcie się od bana do wyjaśnienia, thnx.
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
Wysłany: 14 lutego 2010, 21:36 Temat postu: |
|
|
Fakt pisałeś, wcześniej też ktoś inny pisał, żebym wpadał - wepchnie się gdzieś, ale nie chciałem takiej sytuacji. Jak mnie ktoś nie chce, to nie mam zamiaru się pchać, chodzi mi tylko i wyłącznie o powody, ale jak widzę tak samo na pw jak i tutaj nikt nic nie napisze.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |