Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rezys
Doświadczony driver
|
Wysłany: 16 grudnia 2009, 20:36 Temat postu: Polish Tracks |
|
|
Nie wiem czy właściwy dział więc w razie czego proszę o przeniesienie.: D
Środa 16 grudnia 2009 roku. Oficjalne otwarcie nowego serwera - POLISH TRACKS.
Jest to serwer, na którym będą znajdować się wyłącznie trasy polskich mapperów. Tutaj moja prośba - piszcie na moje GG lub na pw z linkami do waszych tras, lub różnymi sugestiami co do serwera. To w szczególności mapperzy młodzi i utalentowani będą zwracać moją uwagę przy dodawaniu tras. Głównym założeniem tego otóż serwera jest pokazanie nowych mapperów, którzy potrafią wnieść coś ciekawego do trackmakingu : D
Oczywiście znani mapperzy tacy jak Santacruz, Ordon, Mixer, Maxer itd. także będą siłą tego serwera.
Pomóżcie tworzyć ten serwer. Powiedzcie czy wolicie TA na 10,15 może 8 minut, czy rundy do 41 czy 51 punktów
Sloty: 25 graczy, 10 speców ( jako iż serwer jest na moim komputerze w godzinach szczytu można będzie odczuwać małe lagi, chociaż przy uploadzie 1.5MB/s to raczej małoprawdopodobne)
Plugin: Xaseco
Trasy: Techy do 55 sekund max, Mini, Minitechy, FS: D
Na chwilę obecną są tylko trasy Reżusia czyli mnie + stare community track. : D
GL : D
Reżuś
EDYTA: Prosiłbym o częstsze pisanie na GG, ponieważ PW często nie zauważam No i FS'y też słać : D
Ostatnio zmieniony przez Rezys dnia 16 grudnia 2009, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sebik
Gangsta Mapper
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 772
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rezys
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 16 grudnia 2009, 21:51 Temat postu: |
|
|
Maybe. napisał: |
Sebik1992 napisał: |
Szkoda, że techy... Tak to bym dorzucił parę moich tras (robię głównie FSy). |
Ja bym chętnie pojeździł na jakimś serwie z FSami. Dobrze, że powstają nowe serwery... nowe i nie kolejne lol, short i shortlol i mini short lol i lol lol lol, very short lol, hard lol i nadeo i mini lol i very hard short mini lol |
Maybe, zabiles mnie tym po prostu fsy jak najbardziej, chetnie posmigam, chociaż sam nie tworze
a jak ktos lubi fsy a nie wie gdzie pojeździć, to polecam Hard Speed&jump, partnerski serwer Hard Trick Cracy naprawdę niezle mapki tam maja, no wiadomo, ze nie wszystkie, ale jednak wiekszosc
Powrót do góry |
|
|
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|