Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rezys
Doświadczony driver
|
Wysłany: 12 grudnia 2009, 0:22 Temat postu: Szukam Teamu, Reżuś, pf_rezy |
|
|
Witam. Może ktoś mnie znać lub nie. Oto moja historia.
Trackmanie poznałem w bodajże 2007 roku. Gra zaciekawiła mnie wymyślnymi trasami lecz dość szybko TMN opuściłem, ponieważ nie chciałem grać na internecie a trasy Nadeo w TMN mnie znudziły. Po roku usłyszałem, że pojawiła się nowa wersja TMN - TMNF. Ściągnąłem, zacząłem grać, lecz szybko przestałem, gdyż zaczął się wysyp turniejów w CoD4. Minął następny rok i CoD4, jako platforma turniejowa, przestał mieć dla mnie znaczenie. Tak więc powróciłem do TMNF'a, z którym miałem styczność tuż po wypuszczeniu go. Zacząłem grać od nowa. Dowiedziałem się, na jakich trasach grać, aby móc dostać się do poważnego teamu. Wszedłem na serwer D-Link PGS i tak oto zakochałem się w techach. Miałem szczęście, że niedługo później powstała szkółka Exiliado. Spędziłem w niej niecały ( o ile dobrze pamiętam) miesiąc, nauczyłem się driftować oraz ustalać swój własny tor jazdy. Niestety moja przygoda z tym teamem zakończyła się dość szybko. Jednak krążąc po serwerach, natrafiłem na Bad Boys JarOo oraz gracza teamu Creative. Creative widząc, że w krótkim czasie potrafię uzyskać średni czas, postanowiło dać mi szansę i zagrać u nich w teamie. Jednak ofertę odrzuciłem. Dołączyłem do Bad Boys, w którym spodobała mi się atmosfera. Nie zawiodłem się. Szybko polepszyłem swoje czasy, dzięki czemu dostałem miano " największego noob bota" w Bad Boys'ach. Rozegrałem kilka meczów i wyskoczyło nam PL8. Niestety Bad Boys ( już jako Bot Boys) wpadło do 3 ligi, która później wygrali. Rozpoczęło się STC i niestety. Straciłem czas na grę i w żadnym meczu nie grałem ani nie trenowałem. Niestety tak często jest przed świętami. Więc odszedłem z Bot Boys. A teraz... przybyłem w poszukiwaniu nowej drużyny. : D
Coś o mnie:
login: pf_rezy
Nick: Reży albo Reżuś
Wiek: 15 lat oraz duuużo miesięcy ( w lutym urodziny szesnaste)
Hobby: Książki, Muzyka ( nie takie, że tylko słucham), tworzenie techów w TM.
Jak długo gram w TM'a: Liczę czas od dołączenia do szkółki Exiliado więc 5 miesięcy.
Poprzednie teamy: Exo2, BadBoys/BotBoys
Przykładowe czasy (niestety podam czasy z map które pamiętam, ponieważ straciłem przy formacie replaye ):
ESL - Hockolicious : 54.95
ESL - Dominhead : 57.58
PL8 - Maxer : 59.21
PL8 - Flavus : 52.90
Rezy's Soul Tech : 57.21
Jakieś 2 godziny temu zacząłem grać na NC5/STC6 - Maxil - C . Jak narazie czas: 56.64 ale idzie niżej. : D
PS Przepraszam za wypociny : *
Ostatnio zmieniony przez Rezys dnia 12 grudnia 2009, 4:21, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rezys
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
dbxdb
Jeździ konno
Zakaz pisania Posty: 43
|
|
Powrót do góry |
|
|
ksdfan
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafallo
Team Poland
|
Wysłany: 12 grudnia 2009, 10:38 Temat postu: |
|
|
Cześć,
nie będę się w każdym temacie powtarzał co xst oferuje, w każdym razie zapraszam Cię do nas. Czasy masz ładne, więc łatwo sobie poradzisz z naszą trasą rekrutacyjną -
Wymagany czas : 1:09:50.
Trochę się rozpisałeś, i dobrze, z tego wnioskuję, że jesteś rozgadany, i na pewno będziesz się wypowiadał dużo na forum . W skrócie co oferujemy to dwa serwery, serwer ts, dobrą atmosferę. Czego wymagamy? Aktywności w grze i forum, no i budowania naszej atmosferki.;p
Strona : http://xs-team.pl/index.php
Pozdro.
Powrót do góry |
|
|
Rezys
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|