Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Szukam klanu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny » Szukam klanu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Owner
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 11 grudnia 2009, 0:24    Temat postu: Szukam klanu Odpowiedz z cytatem  

No więc szukam klanu...grałem około 7-8 miesięcy,ale miałem sporą przerwe i mój skill wygląda bardzo przeciętnie,jeżeli mógłbym go ocenić to 3/10.Czasów z obecnych map niestety nie jestem w stanie podać,ponieważ takich nie posiadam,jedyny czas jaki pamiętam to

STC5-Hock-B - 59.7x ,ale zapewne nie wielu to coś mówi
Na ESL-Hock mam 55.7x (ale mogę poprawić bo nie grałem dużo,w sumie nie lubię tej mapy : P)

Mam czas na gre na tygodniu 2-3h/dziennie i łikendy po 5-6 (głównie do 20 chyba,że ktoś coś wspomni-oczywiście nie z tego powodu,że idę spać)

Jeżeli mogę powiedzieć coś o sobie to mam 15lat,ogarniam ortografie(popełniam sporo błędów,ale nie typu. ktury hcem itp.).Lubię oglądać smerfy jestem fanem Ważniaka ale lubię też Smerfetke <3.Jestem raczej nie konfliktowy-na chwile obecną.Szukam klanu,który nie rozpadnie się po miesiącu i taki,który gra techy.Poprzednie klany(zapewne nie wiele powiedzą bo mój poziom gry się obniżył a ich wzrósł):KD,NN,NAR,pox,uni!que.

Radze się nimi nie sugerować bo nie gram na poziomie graczy KD,są zbyt zajebiści na mnie.Co do reszty to nie wiem czy istnieją.Pozdrawiam Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Owner
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 11 grudnia 2009, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

odświeżam Smile
Powrót do góry
Cappy
Pirat drogowy

PostWysłany: 11 grudnia 2009, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Chyba tak często odświeżać nie musisz :wink: Popraw tego Hocka, jeżeli uważasz, że jesteś w stenie pojechać lepiej ;]

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Matjas
Jeździ konno

PostWysłany: 11 grudnia 2009, 18:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Możesz równiesz samodzielnie wysłać podanie do team-ów.
Wejdź na stronę www.tmpolska.com i po prawej stronie będziesz miał listę prawie wszystkich team-ów na polskiej scenie.

Powrót do góry
Owner
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 11 grudnia 2009, 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

@Matjas jakoś taki styl szukania klanu mi nie odpowiada,jeżeli jakiś klan będzie chciał mi coś zaproponować to tu napisze.Jeżeli nie to trudno Smile
Powrót do góry
Szynpol
Pirat drogowy

PostWysłany: 13 grudnia 2009, 10:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

spróbuj u nas Wink

strona: http://nezalezn.pl.tl/
forum: http://www.tmds.pun.pl/forums.php

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny » Szukam klanu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: