Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Owner
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 11 grudnia 2009, 0:24 Temat postu: Szukam klanu |
|
|
No więc szukam klanu...grałem około 7-8 miesięcy,ale miałem sporą przerwe i mój skill wygląda bardzo przeciętnie,jeżeli mógłbym go ocenić to 3/10.Czasów z obecnych map niestety nie jestem w stanie podać,ponieważ takich nie posiadam,jedyny czas jaki pamiętam to
STC5-Hock-B - 59.7x ,ale zapewne nie wielu to coś mówi
Na ESL-Hock mam 55.7x (ale mogę poprawić bo nie grałem dużo,w sumie nie lubię tej mapy : P)
Mam czas na gre na tygodniu 2-3h/dziennie i łikendy po 5-6 (głównie do 20 chyba,że ktoś coś wspomni-oczywiście nie z tego powodu,że idę spać)
Jeżeli mogę powiedzieć coś o sobie to mam 15lat,ogarniam ortografie(popełniam sporo błędów,ale nie typu. ktury hcem itp.).Lubię oglądać smerfy jestem fanem Ważniaka ale lubię też Smerfetke <3.Jestem raczej nie konfliktowy-na chwile obecną.Szukam klanu,który nie rozpadnie się po miesiącu i taki,który gra techy.Poprzednie klany(zapewne nie wiele powiedzą bo mój poziom gry się obniżył a ich wzrósł):KD,NN,NAR,pox,uni!que.
Radze się nimi nie sugerować bo nie gram na poziomie graczy KD,są zbyt zajebiści na mnie.Co do reszty to nie wiem czy istnieją.Pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Owner
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|