Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 02 listopada 2009, 16:53 Temat postu: Dziwny "problem" z kompem. |
|
|
W sumie to nic nie ucierpiało w kompie ani nic. Przynajmniej mam taką nadzieję, ale dziś zdarzyło się coś takiego: mianowicie rano nie mogłem połączyć się z netem za pomocą Neostrady. Wyskakiwał błąd, że moje dane są błędne. Więc sprawdziłem dane w profilu (hasła, nazwę konta) i wszystko się niestety zgadzało. Utworzyłem więc nowy profil i wpisałem te same dane ponownie i o dziwo połączyłem się.
I nie pisał bym tego tematu gdyby tylko o to chodziło. Otóż przed chwilą włączyłem Trackmanię United i zostałem poproszony o ponowne wpisanie cd-keya. Gra się uruchomiła jakby to było jej pierwsze uruchomienie.
Nawet nie wiem o co mam was zapytać, ale może ktoś miał już taki problem? Np. TM prosiła go o klucz mimo, że jej na nowo nie instalował? I czy możliwe, że jakieś tam dane zostały z kompa usunięte?
EDYTA: Teraz widzę, że zostały usunięte wszystkie foldery z Moich Dokumentów. WTF?!
EDYTA2: W Moich Dokumentach z folderu na pulpicie faktycznie nic nie ma, ale za to w C:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty jest wszystko...
|
|
|