Tego słucham ostatnio zapraszam do znajomych Tylko się jakoś podpisujcie bo skąd ja mam wiedzieć że jakiś james gastovski to lox _________________ *... i wszystko jasne.
przypomnialo mi się coś fajnego.
soundtrack z sredniego (niektorzy mowia chujowego) filmu "judgement night" z poczatku lat 90ych.
starczy jednak zobaczyc na liste piosenek, aby zauwazyc, ze takiej plyty jeszcze nie było. zawsze jeden przedstawiciel z hip-hopu razem z grupami rockowymi się zebral, aby stworzyc razem songa.
i to nie byle jakie przedstawiciele swojego gatunku muzyki, jak pokazuje cover plyty.
specialnie pamietam boo yaa tribe razem z faith no more, oraz slayer z onyxem i helmet z house of pain. ale w sumie każda piosenka byla fajna.
Cobham akurat w czasie ostatniej trasy Trent bardzo mało sprzętu niszczył na koncertach ale i tak w Poznaniu było zajebiście. _________________ http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
a ja się podzielę moim dawnym odkryciem, które teraz na nowo mnie zachwyca.
zespół nazywa się A Silver Mt. Zion (choć wariacji nazwy tej jest mnóstwo). grają... cóż, ciężko powiedzieć. teoretycznie klasyfikuje się ich jako post-rock, ale użycie gitar jest znikome. brzmienie nadają instrumenty smyczkowe i fortepian, czasem wzmocnione odrobiną elektroniki czy perkusji. wokal bywa, ale nie za często.
muzyka ich jest bardzo, że tak powiem, emocjonalna. niby dość minimalistyczna, ciągnące się, powtarzające motywy, niby nudna, ale... to po prostu powala. każdy dźwięk brzmi tak jakoś... dramatycznie. przejmująco. prawdziwie. nie jest to muzyka łatwa. nie jest do słuchania "tak sobie". trzeba naprawdę siąść i w spokoju posłuchać, ale warto. nie każdemu się spodoba, bo momentami jest dosyć depresyjna, ale że ja tak lubię... ;d
przyznam się, że nie raz autentycznie przy tym płakałem. żadna inna muzyka tak mnie nie porusza. tak, nawet radiohead.
Marek są doceniani i to nawet nie wiesz jak bardzo.Poczytaj ich historię jakie mieli oferty itd.Jednym słowem zjebali sobie karierę bo mogli grać gdzie tylko by chcieli ale nie chcieli Na ich koncertach jest zajebiście.