Wysłany: 12 marca 2007, 21:48 Temat postu: Turniej tras Mini !!
ostałem poinofrmowany przez adminów TML o nowym międzynarodowym turnieju w TMN !! będzie to turniej na mapach mini, więc chyba kilka polskich klanów może się zgłosić z tego co mi wysłali to tak :
- data 30-31 marca , czyli prawdopodobnie turniej będzie rozgrywany przez 2 dni !! na wzgląd na kłopoty poprzedniego turnieju Reborn
- udział biorą jedynie drużyny wcześniej zarejestrowane na stronie
- mecz 3 na 3
- jeżeli drużyna przeciwna nie pojawi się do 10 minut spóźnienia drużyna przeciwna wygrywa walkowerem
- serwery będą postawione na SWE a mapki będą podane na 5 dni przed turniejem
- turniej rozpocznie się o 2 PM czasu serwera (20 czasu polskiego) i w ciągu 1h planują aby były rozegrane 4 mecze
- turniej tylko na 16 drużyn !!
ja bym chętne wziął udziału ale nie lubię mini _________________ Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Chyba jeszcze nie jest za późno, Majak napisał, że maksymalnie do 5-ciu dni przed turniejem, a jeszcze 2 tyg zostało, tylko nie dam sobie głowy uciąć że są jeszcze wolne miejsca. _________________
narazie jest zapisanych 6 klanów !! w tym GT i K&D więc jeszcze jest czas na zapisywanie !! a te 5 dni to chodzi o trasy a nie zapisy więc zapisujcie się !! _________________ Peace 4 all
heh stracilo niestety ale stare slawy nie utracily uroku człowiek który jest od poczatku istnienia klanu-Cobham potem Sokol-swietny skill Easy stary wyjadacz:] no tyle z Mini trackerow wciaz cwicze Rondela on jeszcze wam pokaze, a może Mat i Diablo do tego czasu wroca:> wiec będzie ostro _________________
no wlasnie ma być mecz z @, wiec nie gadalismy na temat tego turnieju w ogole.
no i nikt z teamu mi tez nic nie powiedzial, ze ma chec tu grać, wiec co ja mam na to pomoc?