Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TheViP
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 18 października 2009, 21:50 Temat postu: Jakub - miarka się przebrała ... |
|
|
W sumie nie wiem jak zacząć, więc najlepiej od początku. Siedze sobie rano w sobote, szykuje się do wyjścia na uczelnie a tu zaczepia mnie na gg jakub :
Kod: |
http://vip.desk.pl/jakub1.txt |
Gdy już poszedłem dostałem dalszą część ( tym razem już monolog ) :
Kod: |
http://vip.desk.pl/jakub2.txt |
I naprawdę nie mam już do niego sił. To że zostałem chcąc/niechcąć adminem tmpl nie chce działac w pojedynke, bo to my razem tworzymy to wszystko. Więc mam pytanie - co robimy z tym delikwentem ? Bo to się robi już trochę męczące. Odpowiedzi zostawiać w komentarzach.
Żeby nie było że , jak to ujął Mr. Jakub jestem z PZPN zdejmuje mu ZP by się również mógł wypowiedzieć.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
Wysłany: 18 października 2009, 22:03 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy Jakub był najebany, kiedy to pisał, ale to nie zmienia faktu, że nie umie czytać ze zrozumieniem. ;p przecież Vip napisał WYRAŹNIE, że to nie on dał bana, czy tam Zakaz Pisania.
A druga sprawa, co do spraw WCG, to skoro będziesz postępował tak jak teraz Jakub, to będziecie wygrywać coraz mniej, bo gracze będę mieli Cie dość i zaczną poprostu odchodzić.
Tyle ode mnie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* baserone
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 18 października 2009, 22:03 Temat postu: |
|
|
Bana dostałeś idioto od Reda !!
Pytalem Jakub ludzi czy coś im nie odpowiada w organizacji pl8.
Wiesz jakie dostawalem odpowiedz ? nie pdoba się ludziom to ze jesteś w administracji !!
Jak dla mnie koniec usprawiedliwiania się tym ze byles najebany !!
Ostatnio zmieniony przez *тсω* baserone dnia 18 października 2009, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Fefan
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* baserone
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX DiabloS_CRB
Pirat drogowy
|
Wysłany: 18 października 2009, 23:12 Temat postu: |
|
|
Fefan napisał: |
coz mogę napisac. Vipek, zakladaj taga tcw... tzn BVG jak radzil Jakub
a tak na serio. Jakub, może i jesteście 3-krotnymi mistrzami polski, ale nie upowaznie Cie to do tego, co odwalasz. I nie tylko Vip tak mysli. Btw. wiem ze zaraz będziesz mowil ze jestem w jego sekcie czy coś takiego, ale po prostu tak mysle. Mimo ze jesteś liderem najlepszego polskiego teamu, to nie daje Ci zadnego prawa stania ponad innymi i ich obrazania. Nie podoba Ci się to, ze nie mozesz pisać czego Ci się podoba? zaloz ponownie swojego bloga i pisz co chcesz. Albo inne rozwiazanie, ktore jest raczej mało prawdopodobne: Przestan pic...
pozdro |
Ej fefcio czytając to co pisał Jakub to miałem właśnie to napisać
obiektywizm polega na tym, że 20000000000000000-krotni mistrzowie polski są tak samo podlegani karze jak Ci którzy mają ostatnie miejsce w III lidze. To jest sprawiedliwość :F bo jak wyjeżdżasz z tekstem "Nie masz szacunku do 3-krotnych mistrzów polski" no fajnie macie skilla ale jak bluzgasz bez sensu (albo raczej spamujesz) (cały czas do jakuba mówię) to kara Cię nie ominie, bo dowodzisz FF. Tak to się dzieje tylko w PZPN gdzie są układy korupcja itp. no i jak ostatnio słyszeliśmy na Łotwie ale to w innej sprawie...
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa
Ostrzeżeń: 1 Posty: 734
|
Wysłany: 18 października 2009, 23:39 Temat postu: |
|
|
GUES WHOS BACK!
to ciele to idiota. Ile razy Wam już to udowadniał. Jest niedorozwinięty lub chory ale w obu przypadkach należy unikać tego osobnika. Są dwa wyjścia:
Wyjście nr1
albo wszyscy myślący ludzie wyślą tego żenującego uczestnika naszego forum na banicję - ban w pizdu!!!
Wyjscie nr2
albo ten degenerat będzie robił kolejne zadymy i psuł naprawdę zajefajną zabawę.
Kiedyś był jajkup vs scrappler i niewielu widziało prawdę , dziś jest TURBODEBIL vs nasza społeczność. Jak dla mnie są dwa wybory. Wybierzcie sami.
Jeśli chodzi o mnie, to mogę Wam zaoferować pomoc prawną i po tylu wystąpieniach tego dzika na forum założyć sprawę w sądzie, a artykułów znajdzie się wiele. Myśle, że nie warto z gry robić takiego reala i nasza/wasza reakcja powinna być internetowa: ban dla ciecia gdzie się tylko pojawi. To menda i alkoholik oraz niezrównoważony cieć. Tyle. Dość owijania w bawełnę, dość pobłażania. Vip robisz robotę good, Redziq był wzorowy, ta małpa przegięła.
_________________ ...
|
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
1X4rd451
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 19 października 2009, 0:56 Temat postu: |
|
|
A ja powiem, że samo założenie tematu już pokazuje, że jest do Ciebie Jakub szacunek... Czy w przypadku jakiegoś hardlorda był temat, żeby mu zdjąć ZP? Nie. Bo nic nie zrobił. Także mimo, że uważam, że nie powinno zdejmować Ci się bana, to powinieneś podziękować Vipowi za to, że w ogóle pyta ludzi o to, czy go zdjąć, czy nie. Możesz mnie teraz zjechać, ale na serio na GG jesteś całkowicie inny, niż tutaj, ile razy przesiedzieliśmy po nocy ? A tutaj robisz wieś, nie wiem, stary, ale moje zdanie to nie zdejmować Ci bana, przykro mi. A szacunek, jak już mówiłem, Vip okazał wielki, że w ogóle założył temat, zastanów się nad tym
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 19 października 2009, 0:59 Temat postu: |
|
|
thevip, ja mam dla Ciebie rozwiazanie wszystkich twoich problemow.
jak ci się nie podoba co ja, lub ktokolwiek inni ci pisze na gadu gadu, jest opcja "zablokuj" lub "usuń".
ty jednak szukasz uznania na publicznym forumie.
w tym momencie nie wiem już, kto tu naprawdę ma problemy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 19 października 2009, 5:53 Temat postu: |
|
|
ja ci dalem zp, zarobiles 4 warny w miesiacu, ostrzezenia nie robia na Tobie zadnego wrazenia, masz wszystko gdzies i nie liczysz się z nikim i z niczym
po za tym pisales pierdoly pod wplywem alkoholu, wolalem dac ci zp niz zamykac kolejne tematy w których bys spamowal
nie wiem, czy to ty czy hardlord (ktoremu tez dalem zp), ale grozby na gg i obrazanie mnie nie poprawia twojej sytuacji
przy okazji, z tej rozmowy wynika, ze najlepiej gdybys sam mial admina na tmpl albo, zeby w ogole nie było zadnego, tmpl wtedy będzie "wolne" od jakichkolwiek kar i będziesz mogl robić co będziesz chciał
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa
Ostrzeżeń: 1 Posty: 734
|
|
Powrót do góry |
|
|
FRED
Street shaman!
|
Wysłany: 19 października 2009, 9:42 Temat postu: |
|
|
...
_________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Santacruz
V.I.P.
|
Wysłany: 19 października 2009, 10:04 Temat postu: |
|
|
Długo już się zastanawiałem dlaczego on jest 'nietykalny'? Temat rzeka..
Ciesze się, że właściwy człowiek jest na właściwym stanowisku i działa w dobrym kierunku. Dołączam się Vip do wspomnianych przez Ciebie 75% graczy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|