Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
CzarnyWilk
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzarnyWilk
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 10 września 2009, 13:48 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Wedługmnie i 30 osob w klanie tag i nazwa orginalna zawsze lepsza niz SUPER DRIVERS w każdymrazie. |
nazwa oryginalna może i jest lepsza, racja.
ale w tym samym zdaniu zbiorke ludzi grajacych w gre racingowa nazwac klanem już mniej.
klan: pojęcie z dziedziny antropologii kultury |
a w grach komputerowych
Klan lub gildia...są jednostkami charakteryzującymi gry MMORPG, FPS, MMOG, strategiczne jak również fabularnych. |
czy ty wyobrazasz sobie gilde FIFA? gilda Wisla Krakow czy klan BMW Sauber?
polecam "drużyna" lub "team".
no chyba, ze ten klan to także czesc waszej "oryginalnosci".
na temat:
ogolnie, to zycze wam powodzenia z nowa drużyna, bo widac, ze ktos dba o strone, serwery itp.
my tez kiedyś zaczelismy od tras nadeo, wiec mam do nich (szczegolnie tych ze TMN) wielka sympatie.
jednak esportowa strona trackmanii polega na grze na trasach technicznych w trybie rounds, wiec wczesniej czy pozniej ludzie będą oceniac wasz team o wynikach wlasnie na nich.
gra na nadeo jest raczej "for fun", tak samo jak na mini lub na lolach.
ale jeżeli szykujecie tam jakiś subteam tech, to pewnie dobrze o tym wiecie i niepotrzebnie tu pi***olę jak jakiś mundralinski (pozdro szopek).
gl hf
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 10 września 2009, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzarnyWilk
Jeździ konno
|
Wysłany: 10 września 2009, 13:50 Temat postu: |
|
|
1. sory jeśli myslisz ze IAM to kopia nicku jakiegoś goscia to się mylisz [akurat o nim nie słyszałem pewnie z tego względu ze gram raczej nadeo ]. jeśli nawet jest to 1. praw autorskich raczej niema .. 2. naszym zamiarem nie było kopiowanie czegokolwiek
2. nie jestem tu po to żeby wysłuchiwac twoich obelg w stosunku domnie bo. nieznasz mnie i nic nie wiesz omnie ani o naszym "teamie". jeśli masz jakiś problem wyladuj go gdzie indziej bo ten temat raczej temu nie sluzy.
3. propozycji było wiele wspolna decyzja wybralismy akurat tę.
4. jeśli przegląda ten tema jakiś moderator proszę o usunięcie zbędnych postów. Z góry dziekuje!
@mikohn_vegas - nie wiem jaki masz porblem do nas czy domnie ale je się nie czepiam twojej nazwy:
Mikohn Gaming Corporation in Las Vegas, Nevada (nv)
Name: Mikohn Gaming Corporation
Street: 920 Pilot Road
Las Vegas, nv 89119-3742
Phone: (702) 302-5700
klan: pojęcie z dziedziny antropologii kultury |
Może faktycznie słowo klan nie jest odpowiednie dzięki za podpowiedź
ogolnie, to zycze wam powodzenia z nowa drużyna, bo widac, ze ktos dba o strone, serwery itp. |
thx
ale jeżeli szykujecie tam jakiś subteam tech, to pewnie dobrze o tym wiecie i niepotrzebnie tu p***dole jak jakiś mundralinski (pozdro szopek). |
Fakt od czegoś trzeba zacząc i prawdopodobnie jak wiekszosc innych temów my również zajmiemy się techami.
_________________ www.zenter.pl
Ostatnio zmieniony przez CzarnyWilk dnia 10 września 2009, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzarnyWilk
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 10 września 2009, 15:09 Temat postu: |
|
|
A to teraz się wypowiem, bo chrzanicie ;d
@Vegas
Fajowo, że jestem znany i lubiany (sic!), ale nazwa teamu nie wzięła się ode mnie, to już wiem ;P A nawet gadałem z wieloma graczami tego teamu, spoko ludziki są. Kompletnie mnie nie boli, że mają taką nazwę teamu, jak ja nick, po prostu tak się złożyło
@CzarnyWilk
To jest chyba pierwsza oferta rekrutacyjna, przy której nie można mieć zastrzeżeń, dałbym Ci kurna pochwałę za czytanie reguł forum, ale nie mam takiej władzy Powodzenia "ajemiki" (to już do Was przylgnie, przykro mi ;d)
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzarnyWilk
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Ksenuns0n
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
Wysłany: 11 września 2009, 14:04 Temat postu: |
|
|
Być może mój post będzie zbędny, ale poczułem jakąś nieodpartą pokusę, żeby wyrazić swoje zdanie.
Zatem.
Na pierwszy rzut oka pomyślałem faktycznie, tak jak Xenun, że iAm lansuje się zakładając swoją własną sektę ;P. Pewnie wprowadzi to czasem nieco chaosu, no ale jak twierdzi jedna z bardziej poczytnych na świecie książek, podobno nie najgorzej jest od chaosu zaczynać .
Sama oferta moim zdaniem dużo lepsza niż większości 'pseudomultigejminków'. Najpierw coś zbudowali, dopiero potem się przedstawili społeczności. Bardzo dobrze. Jeśli nie braknie Wam zapału to kto wie, być może wyrośnie kolejna perełka sceny jak RH, czy XX. Powodzenia .
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|