Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 20 sierpnia 2009, 7:50 Temat postu: |
|
|
tak jest, gdyz przynajmniej z mojego doswiadczenia wynika, ze pomimo obietnic zaden mg, w ktorym bylem: peXg, HardPlay, eXiliado, nie był w stanie zrobić nic więcej po za serwerem a mialy być kontrakty, koszulki itp.
nie dziw się, ze każda nowa oferta jest szczegolowo przeswietlana przez bardziej obytych z mg
z jakiej racji my (gracze) mamy robić reklame mg osiagajac dobre wyniki w grze, gdy zamiast obiecanych rzeczy nic nie dostaniemy?
@down: a bax jak zwykle krotko i tresciwie ;D
Ostatnio zmieniony przez envy dnia 20 sierpnia 2009, 9:09, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
Wysłany: 20 sierpnia 2009, 8:44 Temat postu: |
|
|
do roboty a nie grać 200h dla koszulki i biletu pkp, a za wasze zdrowie ktos chce zbic interes i na reklamie zarobic
_________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 20 sierpnia 2009, 10:48 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Zadajesz pytania o pieniadze chociaż wiesz ze i tak nie dostaniesz odpowiedzi na forum |
no ale przeciez wlasnie nie pytalem o jakieś konkretne sumy, tylko o ogolne mozliwosci co do zwrotow za lany.
także stawilem pytanie, czy zwroty będą na bazie kontraktowej czy ustnie, na co moglbys odpowiedziec już w ogole bez mysleniem o sumach pienieznych.
gdzie tu widzisz gdybanie, to jest poprostu zainteresowanie twoja propozycja i zapewnienie się, czy ma to w ogole ses pisać ci dalej na pm.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
POGROMCA
Jeździ konno
|
Wysłany: 20 sierpnia 2009, 11:21 Temat postu: |
|
|
Panie Jakubie - jeśli chodzi o już o te lany wyglada to tak iz jesteśmy w stanie zapewnic zwrot za lana dla do 5-6 osob (wszystko w zaleznosci jakie szanse maja te osoby na ewentualna wygrana) Zwracamy za przejazd +wejscowka. jeśli chodzi o ilosc lanow -kwestia porozumienia się.
jeśli chodzi o umowy-jak najbardziej do podpisu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX DiabloS_CRB
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
POGROMCA
Jeździ konno
|
Wysłany: 20 sierpnia 2009, 12:25 Temat postu: |
|
|
Z moich rozmow z graczami ,ktorzy jeżdżą na lany -nocleg jest najmniejszym problemem i zaden stres:) w rzeczywistosci nie wiem jak to wyglada- mowie tylko to co mowia inni. Dlatefo na obecna chwile mozemy zaoferowac tylko to o czym pisalem wyzej.może w przyszlosci się to zmieni -ale pisze"może" .
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
Wysłany: 20 sierpnia 2009, 17:03 Temat postu: |
|
|
POGROMCA - przestan owijac - to moja porada nie atak
wyciagnij na stol konkrety, a wierz mi tu nie brakuje kamikadze ludzi
napisz komu i dlaczego i jaka kasa - skroci ci to ten topic i sami się zglosza
za dużo nie badaj bo ludzie sa już tu uczuleni na multigaming
mnie osobiscie co dobre z multigamingu spotkalo to koszulka z pgsu, w której szpachluje sciany
napisz do kogo kierujesz ta oferte ilu chcesz ludzi co dasz, ilu osobom zagwarantujesz bo ludzie watpia w to wszystko, a pisać mi się nie chce o doswiadczeniach sceny tmn z łesportem
jeżeli chodzi o scene to najlepszy multigaming to scrappler - wiecej nikt nigdy tej scenie nie dal jeżeli chodzi o sponsoring
a Ty jeżeli uwazasz ze masz coś ciekawego do zaoferowania to po prostu napisz w detalach bo tak jak ty to moglby sobie każdy zalozyc inne konto i ponabijac się z ludzi
napisz jakie firmy gdzie co co dasz i za co nie chce mi się już powtarzac
jakub ma racje
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
POGROMCA
Jeździ konno
|
Wysłany: 20 sierpnia 2009, 22:14 Temat postu: |
|
|
Jak widac nie czytasz mych postow Panie Bax, mial bys odpowiedzi na swoje pytania:) Po drugie jeśli coś oferuje to tego dotrzymuje, mam prawie 30l. na karku i nie w glowie mi zabawa ,szczegolnie z ludzi. także konkretnie: zainteresowanych zapraszam prywatnie do konkretnej rozmowy .
Po przedstawieniu druzyny plus dotychczasowych wynikow online i offline przedstawie swa oferte.
Pozdrawiam.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
Wysłany: 21 sierpnia 2009, 8:09 Temat postu: |
|
|
Pogromca musialbys zebrac (czytaj wyrwac z innych teamów) cala smietanke sceny TMN
ciężko to wszystko pukladac bo zglosza ci się ludzie, ktorzy okaza się watpiacymi bycia w teamie w ktorym sa.
Moja propozycja jest taka, ze niech powstanie team z najlepszych i chcacych wyjadaczy, który nie będzie startowal np. w PL8 itd. Taki team wyjazdowy na Lany zagraniczne. jeżeli uprzesz się na team, który będzie na polskiej scenie grał pod Twoja bandera to oczywiste jest powyzsze co pisalem, ze albo zbierzesz ludzi bez doswiadczenia, albo takich, ktorzy sa w elicie polskiej sceny, ale nie będziesz miec ich wszystkich.
Powiem tak, sukcesow to my za granica nie mamy, w polsce mamy wszystkie , wiec teraz pozostaje tak naprawdę to ilu ludzi zwatpi w swoj team i sa godni przejsc do innego. IMO polska scena TMN nie jest niszą esportu aby szukać tutaj czegoś. Możesz zrobić monopol na wygrane biorąc najlepszych, wtedy w mediach będzie naglowek teamu.
Ja tam nie mam nic przeciwko, aby sobie scene tworzyc multigamingowa, bo mnie to już nie dotyczy, ale doswiadczenie nie tylko moje powątpiewa. Wydaje mi się, ze obecnie scena szuka organizatorow LANów, bo tego chlopakom brakuje. Dodatkowo co widze co scrappler fajnego zaczal - brać najlepszych jako team niezrzeszony i jechać na jakiś LAN do europy. Masz wtedy swój TAG, team, w necie w prasie, ten ktoś nad Tobą wówczas albo stwierdzi, że to była dobra reklama, albo nie. Natomiast tutaj najlepszych wszystkich nie będziesz miec. Prześledź historię turnieji Polish League, PITMC, ESWC, PGA i innych onlineowych turniei będziesz miec stale powtarzajace się nicki. Mnie już nie ma na scenie 2 lata czynnie wiec Ci nie pomoge. jeżeli znajdzie się chetny niech to podsumuje.
Może tak odwagi tez od strony sceny wymagałoby aby napisali Ci tutaj i zglosili się w jednym zdaniu, że chcieliby pograc w MG. Z drugiej strony napisz tez Ty Pogromca coś takiego (podaj przykaldowe nagrody a nie sume pieniedzy) - Zwyciestwo w Polish League - jaka nagroda dla teamu za jakie miejsce, w ESWC gdyby było to taka za takie miejsce, na PGA taka dla osoby za takie miejsce. Przeczy to ostatnie zdanie temu co ja czuje, ale to nie temat o tym co ja czuje. Pazernosc ludzi nie zna granic na szczescie nie u wszystkich. Wiecej nie jestem Ci w stanie poradzić, bo reszte to samo zło co moglbym na temat multigamingu napisac, a pisać nie będę bo nie chce Ci przeszkadzac. Życze dojscia do porozumienia i zebrania max teamu.
A teraz reszta do roboty, kto chce być w teamie Pogromcy niech mu pisze na PW i dopisze swoje osiagniecia, reszte zalatwicie już na privie, a pozniej Pogromca napisze posta o nowo powstalym teamie w którego sklad wchodza ci oto ludzie. Reszta spraw pieniedzy itd niech pozostanie na privie, bo o pieniadzach oprocz polek sklepowych nie powinno się rozmawiac jawnie i tutaj Pogromcy jestem przychylny.
Niech się każdy tez wypowie co by chciał za jakie wyniki, łatiwje będzie Pogromcy przemyslec samemu czy się to mu oplaca czy tez nie.
Pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|