Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 28 lipca 2009, 22:14 Temat postu: Szukam klanu - Lewy |
|
|
Witam. Chciałem krótko ale po napisaniu tych pierdół stwierdziłem, że ostrzegę już na początku. Trochę długi mi ten post wyszedł Zapraszam do lektury. Jak ktoś nie chce nie musi czytać Po takich wymaganiach pewnie nikt się nie zgłosi
nick: Lewy
login: djlewy
skill: ciężko jest siebie ocenić ale chyba przeciętny
staty: jak to staty raczej mało ważne ale jak trza będzie to podam
ile gram: Od wyjścia TMNF i na początku TMN ze 3-4 miechy.
poprzednie teamy:W TMN- FST. W TMNF- Tylko NAR. Byłem i nadal jestem przywiązany do NAR jednak od pewnego czasu coś się sypało + praktycznie nikt z teamu nie pokazuje się na lanach także nadszedł czas na zmianę.
Czego oczekuję? :
-miłej atmosfery
-możliwości jazdy z botami i sportowej rywalizacji w teamie aby polepszyć swojego skilla. Chociaż wątpię aby to było możliwe
-team powinien posiadać swój serwer albo przynajmniej mieć plany wykupienia takowego w najbliższym czasie.
-oczywiście stronka internetowa bądź w ostateczności forum to stronką bym się zajął ja.
-koszulki miło by było ale konieczne to nie jest (zawsze po moim dojściu będzie można skombinować jakiś projekt i zamówić )
-no i jak już przy koszulkach jesteśmy to jeszcze breloczek, długopis, smyczkę, sportowe auto (w ostateczności resorak), willę z basenem (w ostateczności może być dla barbie) no i komórkę służbową (w ostateczności może być NOKLA)
Co oferuję? :
-obecność na praktycznie każdym lanie.
-udział we większości turniejów i tych mniejszych i większych co wiąże się z rozsławianiem teamu
-miłą atmosferę na serwie (chyba, że znajdzie się tam Szampon :* )
-trening oczywiście na miarę możliwości czasowych. (a im więcej botów tym bardziej trzeba będzie się przykładać bo choć czasem chciałbym w jakimś meczu pojechać.)
-swoje piękne, młode, wysportowane ciało na lanach
-i co tam tylko chcecie byle bez przesady.
-osiągnięcia na lanach to: 6 miejsce na GF, 2 miejsce na HLC i 2 razy półfinały na PGA (dzięki Śliwie i Sajlasowi :* )
Na koniec zmontowane na szybko w darmowym programie do obróbki filmów "Lewy Skill Movie" gdzie można zobaczyć moją żenującą jazdę .
dałbym tu wideo ale nie wiem jak także jest tylko link.
http://vimeo.com/5806311
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
|
Powrót do góry |
|
|
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach
Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 5 Posty: 269
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 29 lipca 2009, 6:14 Temat postu: |
|
|
Kolegę z CDA zapraszam również do P4G. :]
- Atmosfera jest świetna (Kyzzn + Szafa + oczywiście ja -> to mówi samo za siebie )
- Boty są, a jakże, jak zobaczyłem czasy Szafy na niektórych lolach, to aż się za głowę złapałem.
- Serwera chwilowo nie ma, ale był od dawna, a w przyszłości jeszcze długo będzie.
- Stronka jest (choć z różnych powodów funkcjonuje tylko forum), oparta na szablonie, który można znaleźć tylko na kilkunastu/kilkudziesięciu innych stronach.
- Koszulki mam jakieś w pokoju, mogę ci podesłać... chyba że jakieś drużynowe chciałeś, no, ale i o tym można ewentualnie pomyśleć.
- Breloczek, długopis i chyba nawet smyczkę jakąś gdzieś w biurku znajdę (choć długopis może być wypisany, ostrzegam), po sportowe auto zadzwoni się do odpowiednich ludzi, oni już coś skombinują, willę z basenem mogę narysować na kartce, a komórkę udostępni wujek w swoim gospodarstwie na wsi - co prawda dach się już prawie zawalił i pełno tam różnych gratów, ale na pewno jakoś miejsce sobie zagospodarujesz.
Abstrahując już od głupot pisanych po bezsennej nocy - P4G jest w wakacyjnym letargu, ale na PL8 się z pewnością obudzimy i bardzo miło byłoby widzieć cię wtedy w naszych szeregach.
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
|
Powrót do góry |
|
|
=HornET=
Pirat drogowy
|
Wysłany: 29 lipca 2009, 8:02 Temat postu: |
|
|
Chyba każda oferta powyżej jest lepsza od mojej ale mimo to zapraszam do NN Team. Gdybyś się namyślił pisz na www.nnteam.pl lub gg:4214400.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|