eee to fajne nieporozumienie, skoro na oficjanej stronie jest napisane, ze pierwsza tura trwa do 19.08, tu pisalo ze trwa do 19.08, a tu nagle się okazuje, ze do 19.07... od 12 do 19 mnie nie ma, wiec strace cala pierwsza ture, dzięki!
I w ogole co z tymi mapami?
Na jednej jest cut przy czym ona sama wyglada jak pieprzony labirynt.
Reszta tras ogolnie jest strasznie zbugowana (pozdro Distress), tylko Swifty daje rade...
No i w ogole tak jak powiedzial Lokash, miala być jedna trasa na kwali, a nie 5 -.-
Wg mnie trochę zal na poczatek tego WCG... _________________
spoko, dięki ze ktoś dał info o trasach że są już miesiąc ;f
Mogłes zapytac @ gg
LooKaSh napisał:
wydawało mi się ze mielismy grać na 1 trasie a jest 5... i w dodatku na jednej jest cut
Gramy na 1 trasie, wyjasnienie patrz do wypowiedzi Flagg'a
Flagg napisał:
eee to fajne nieporozumienie, skoro na oficjanej stronie jest napisane, ze pierwsza tura trwa do 19.08, tu pisalo ze trwa do 19.08, a tu nagle się okazuje, ze do 19.07... od 12 do 19 mnie nie ma, wiec strace cala pierwsza ture, dzięki!
I w ogole co z tymi mapami?
Na jednej jest cut przy czym ona sama wyglada jak pieprzony labirynt.
Reszta tras ogolnie jest strasznie zbugowana (pozdro Distress), tylko Swifty daje rade...
No i w ogole tak jak powiedzial Lokash, miala być jedna trasa na kwali, a nie 5 -.-
Wg mnie trochę zal na poczatek tego WCG...
Po 1.
Są 4 tury po 2 tygodnie, jak masz turę w plecy nie nasza sprawa.
Po 2.
Mapy zostały przysłane przez WCG.com, nie mieliśmy nawet w nie wglądu więc pretensje pisz na wcg.com a nie do nas. Co do ilości tras, to spamowali mnie ludzie na gg żebym postawić serwer na trening bo samemu nie chce się nikomu grać, to postawiłem ale widocznie trza było go otworzyć dopiero na OFICJALNE KWALIFIKACJE. Będę dziś losować mapy, gdyż doszedłem do wniosku że przedłużę rejestrację o 1 dzień, by więcej ludzi się zapisało.
Wieczorem wrzucę film z nagrania losowania i wyniki.
A może mi ktoś wyjaśnić czemu nie da się schować widoku innych bolidów na serverze? Jarek ? _________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
No.. te bolidy to jest masakra, w TM gram teraz na nowszym kompie i jest spoko lecz wkurwaiaja mnie te auta nagle ktos wyjedzie i mi zaslania slup niekiedy albo coś mam takie wrazenie i wale bande
P.S na starym kompie a pewnie dużo osob takei ma a boci nieda się gra.,. sa takei sicny na trasie przy takie j ilosci aut ze to jest masakra _________________
W związku z x-ilościami pytań na temat jak będzie wyglądały eliminacje, więc opiszę je pokrótce :
Wpierw na wylosowanej mapie zostaną rozegrane pre-eliminacje, które wyłonią 16 graczy którzy zagrają w grupowych rozgrywkach w trybie cup. Miejsca w grupach będą losowane, więc nie ma mowy o układaniu sobie grupy przez graczy.
Gracze zostaną podzieleni na 4 grupy po 4 graczy ( razem 16 ). Z każdej grupy wychodzi 2 graczy którzy grają z drugą parą wygraną. Tak samo z pozostałymi 2 grupami.
Ci gracze tworzą nowe grupy i tak aż zostaną tylko 4 gracze i dwójka z nich dostaje się na finał LANowy
Mapy na serwerze zostaną zaktualizowane DZIŚ w godzinach wieczornych.
O 0:00 zostają wyłączone zapisy do 1 Tury Eliminacji i oficjalnie zostają włączone kwalifikacje, które jak napisałem powyżej wyłonią 16 najlepszych na 1 mapie w trybie TimeAttack.