Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa

Ostrzeżeń: 1 Posty: 734
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SykeS
Pirat drogowy
|
Wysłany: 06 lipca 2009, 20:15 Temat postu: |
|
|
Scrappler napisał: |
srutututu paczka drutu. |
http://img2.vpx.pl/up/20090611/wok.jpg
Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać
Mam nadzieję, że tym miłym akcentem zakończycie wszelkie tutejsze spory.
Dla mnie sprawa jest prosta - jeżeli autor 'artykułu' nawet nie ma odwagi się podpisać, to jest dla mnie mniej ważny niż wyniki ostatniej edycji "Po co oni śpiewają?". Co się tyczy osób wszczynających burdy, tu, na forum: łeb między drzwi i tak ze 4-5 razy pociągnąć z całej siły. Potem ze spokojem przeczytajcie "wycinki" postów Jakuba i zastanówcie się - czy jest tak źle, jak niektórzy chcą to przedstawić? Przepraszam za porównanie, ale w każdym calu przypomina mi to świadków jehowy... Nie w tą stronę panowie!
No to make peace not war i szkoda, że nie będę mógł być z wami na lanie Ale jeszcze się spotkamy 15 lipca wyjeżdżam, jeżeli ktoś ma do mnie jakąś sprawę, walić na gg, mail, pw. Pozdro!
Don't worry, about a thing, cause evry little thing is gonna be oł rajt!
_________________ "I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 06 lipca 2009, 23:37 Temat postu: |
|
|
ja dzisaj mialem ze scrapplerem bardzo dobra rozmowe na gg, z czego się ciesze.
mi się nie chce już o co kolwiek klucic, tymbardziej nie na tle gry, która ma być przeciez zabawa. nie mam na to już sil i nie widze potrzeby.
wiem, ze wiele klutni na scenie jest także z mojej winy, wiec postaram siebie w przyszlosci nie denerwowac i najwyzej nie odpisywac, lub ogolnie wygrac trochę dystansu do gry.
ja sadze, ze ze scrapplerem uda nam się na koncu jednak porozumiec, co chyba dla calej sceny będzie lepsze, niz bezsesowe klutnie.
ja z mojej strony mogę kazdego przeprosic, który się przezemnie czul atakowany.
nie podoba mi się, ze w taka dziwna role mnie wpakowano, jak na tym blogu na stronie PGSu, bo mysle, ze wcale taki straszy nie jestem.
jednak przyznaje, ze jak nieraz czytam, co pod wplywem wyskrobalem, wyglada to strasznie glupio.
poprostu wiele pierdolen tu było, jedno do drugiego poprowadzilo, no i jest jak jest.
z mojej strony mogę powiedziec, ze będę się staral to zkonczyc, bo jak już napisalem, nie podoba mi się samemu, co nieraz prezentuje, no i widze, ze niektorzy z tych ludzi, których przeciez szanuje, sa na mnie wsciekli.
dzięki irred za mily komentarz pod tym blogiem na stronie PGS, naprawdę milo az było przeczytac, tymbardziej ze strony kogos z teamu-przeciwnika w grze.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 5 Posty: 269
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX DiabloS_CRB
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner

|
|
Powrót do góry |
|
 |
w4rLike
Jeździ konno
|
Wysłany: 07 lipca 2009, 8:53 Temat postu: |
|
|
CraDleS napisał: |
SykeS,takie rzeczy tylko w moim mieście : D
Stal Forever!
Co do tematu:zamknąć można chyba...nie wiem dlaczego PGS jest zły...tutaj chodzi o nazwe czy o co,wszyscy są tam lubiani(no chyba...) a jako grupa już nie? nie rozumiem o co tutaj chodzi : P
A teraz idę wyprać majtki z drutu. |
Jakas tak już jest, i to nie tylko na scenie tmnf. Zawsze, czy to ludzi z CS, czy wc3, bądź nawet fifa, widza w pgsie coś zlego, zawsze krytykuja, i zawsze maja coś do powiedzenia. Tego się już nie zmieni. Tak czy inaczej, patrzac na ten "art" sam w sobie nie był taki zly, chociazby dlatego ze jak patrze na posty jakuba tutaj, i jego zmianę, bardzo mi się to podoba. Oby było już tak caly czas. GJ Jakub!
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa

Ostrzeżeń: 1 Posty: 734
|
Wysłany: 07 lipca 2009, 9:04 Temat postu: |
|
|
Bax. Warto pamiętać, że nowy człowiek nie sprosta od razu zadaniu i potrwa kilka sezonów zanim wszystko opanuje, co może go wystawić na utratę zaufania u ludzi i może ośmieszenie. Nie chodzi chyba o to by "wystawić" jelenia któremu nie wyjdzie, bo pewnie tak się by to skończyło. Jakub uczył się "kapitanować" długi czas i nie trzeba tego doświadczenia tracić, w świetle zmian pozostałych rzeczy o kórych sam pisze powyżej. Przemyśl to
co do nas jakub, to sprawa prosta. Napisaleś mądre słowa na gg ... do wyciągniętej przeprośnej ręki nie wolno nie wysunąć swojej. Ten gest spowodował, że nie martwię się jak ci w oczy lookne, że nie będę musiał myśleć "co on kombinuje". Dodam, ze mam bardzo trudny okres w życiu prywantym przez ten je....y kryzys :/ i na prawdę już od dawana nie mam ochoty na czytanie tych.....na tmpl. Podsumowując cieszę się z zaistniałem sytuacji i liczę, że postanowienia będą trwałe i szczere.
co do gaci Sir to nichuja nie pasują, bo nie mają z przodu tromby,dłuuuugiej na dużo centymetrufff
_________________ ...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
Wysłany: 07 lipca 2009, 9:16 Temat postu: |
|
|
Scrappler napisał: |
Bax. Warto pamiętać, że nowy człowiek nie sprosta od razu zadaniu i potrwa kilka sezonów zanim wszystko opanuje, co może go wystawić na utratę zaufania u ludzi i może ośmieszenie. Nie chodzi chyba o to by "wystawić" jelenia któremu nie wyjdzie, bo pewnie tak się by to skończyło. Jakub uczył się "kapitanować" długi czas i nie trzeba tego doświadczenia tracić, w świetle zmian pozostałych rzeczy o kórych sam pisze powyżej. Przemyśl to
co do nas jakub, to sprawa prosta. Napisaleś mądre słowa na gg ... do wyciągniętej przeprośnej ręki nie wolno nie wysunąć swojej. Ten gest spowodował, że nie martwię się jak ci w oczy lookne, że nie będę musiał myśleć "co on kombinuje". Dodam, ze mam bardzo trudny okres w życiu prywantym przez ten je....y kryzys :/ i na prawdę już od dawana nie mam ochoty na czytanie tych.....na tmpl. Podsumowując cieszę się z zaistniałem sytuacji i liczę, że postanowienia będą trwałe i szczere.
co do gaci Sir to nichuja nie pasują, bo nie mają z przodu tromby,dłuuuugiej na dużo centymetrufff  |
wlasnie pasuja idealnie !! ; D maja 8 m obwodu ; D
muahahah buda !; **
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SykeS
Pirat drogowy
|
|