Wysłany: 02 lipca 2009, 0:23 Temat postu: Ludzie mają fantazję...
Z pewnością niektórzy z Was widzieli ten filmik. Ja natrafiłem na niego przypadkiem i oglądając go co chwilę kręciłem głową ze zdumienia: Ludzie to mają pomysły, ja pierd**ę.
Dla tych co nie widzieli:
calkiem ładne ;p Kij z przejazdem bo on polega prawdopodobnie na naciskaniu jednej strzałki ale zeby taką traskę wy***ać to trzeba się ostro nudzic :shock: _________________
eeee widziałem lepsze traski typu PF xd pobierz sobię z TMX i wciskaj strzałke do przodu...fajna jazda się wydaje-duży to zajmuje ale te trasy mają ponad 200awardów : P
Wysłany: 02 lipca 2009, 7:56 Temat postu:
Spędziłem kiedyś czas na tmx w celu poszukiwania tego typu tras. To jest istne szaleństwo _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 02 lipca 2009, 9:27 Temat postu:
prodigy spitfire
a co do tars wejdziecie sobie na nations forever exchannge i dajcie w tarsach most award i wyszukajcie
te co maja okolo 200 awardow i pisze pf track to sciagnijcie sobvie te trasy (tylko nie replaye bo są scutowane) i obejzyjcie pojedzcie
jddzie się okolo 5 minut i są niesamowite ewolucje ^^ _________________
Kiedyś chciałem się zabrać za takie trasy, noo ale poprostu nie umiałem tak łączyć poszczególnych elementów, do tego trzeba mieć poprostu talent. O ile pamiętam to pierwsza trasa tego typu w TMN, to był Tensai Racer, trasa około 2minut. ;P _________________
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Wciskanie jednej strzałki swoją drogą, ale zrobić taką trasę... Brak słów. trzeba mieć albo bujną wyobraźnie albo mieć pozytywnie przesuniętą klepkę w mózgu. No i dużo czasu i cierpliwości... .
dokładnie ja 25sek takiej traskie nie potrafię zrobić,szukacie takich trasek...wybierzcie opcje najwięcej awardów i z całej historii tmx-forever,tam połowa topowych to PF _________________ Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1
Mój pierwszy PF (z czasów tmn) niestety dziś już nieprzejezdny w tmnf .
Filmik zrobiłem ot tak, coby nie przepadła moja praca. Kolejne utrwalę jak znajdę czas . http://www.youtube.com/watch?v=OC5rcUzx7PI
Phanotm Fake, to trasa która ma najwięcej awardów na TMX(341). Ogólnie trasy typu Press Forward zbierają bardzo dużo awardów. ;] Zaraz za tamtą jest Planng Fury, który ma...jednego awarda mniej. _________________
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!