9,5/10 mocne słowa,od razu idą do głowy,ale podkład muzyczny dość słaby...widzę,że się starasz ,teraz coś dla fanów techno:
_________________ Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1
Tym razem coś z innej beczki. Ostatnio non stop tego typa słucham. On, DJ Morphiziz i LaCrea rządzą. Zdetronizować 50 Centa i innych !!
Lepszej wersji nie znalazłem, ale na fulla i w lepszej wersji ten numer jest genialny:
no, dałbym tak z 7/10. nawet może trochę wyżej. egz, rób te kąto na lans.fmie i nie pierdol.
przy pierwszym podejściu do tego zespołu (trza było obczaić, czym to się "alternatywna" częśc liceum tak jara) nie powiem, że mnie odrzuciło, ale uznałem to za zbyt jebnięte nawet jak dla mnie. ale jak tak teraz słucham, kurde, dobre w cholerę to jest...
kiedyś przez przypdaek natrafiłem na ten utwór, wysuchałem do końca, coś w nim jest ale jednak nic szczególlnego dla mnie. 3/10 Lox skąd bierzesz avatary, zajebiste!!