Wysłany: 12 czerwca 2009, 12:59 Temat postu: DIAVchLAN
Witam. Wpadłem na pomysł zrobienia lana. Dokładny termin jest do ustalenia. Może to być 2 tygodnie przed lub 2 tygodnie po Scraplanie, zobaczymy ile było by chętnych. Miejsce to jakże piękna miejscowość z jakże piękną nazwą Nowe Rumunki obok Grabiny ( 10 km na południe od Płocka) w ośrodku "GRABINA" nad jeziorem Górskim.
Tu dam zdjęcia z zumi, gdzie mniej więcej znajduje się miejscowość i ośrodek.
Orientacyjne ceny to 50 zł za domek za dzień. W domku 4 miejsca (tak oczywiście, że wejdzie więcej osób) Żarło, picie, alkohol i domek oczywiście każdy płaci z własnej kieszeni, bo kasiasty to ja nie jestem
Fajnie by było jakby ktoś mógł wziąć swojego laptopa. Jeśli chodzi o dojazd to napiszę później, chyba że się zgłosi parę osób. Jeśli ktoś ma jakieś pytania pisać postaram się szybko odpowiedzieć. Zaproszony jest każdy bez wyjątku. Pisać jaki termin wam pasuje i czy w ogóle DIAVLAN to dobry pomysł _________________
Ty tam dla nas zrób imprezę, a dopiero potem lana, chyba że jakieś połączenie : - ) Jak dla mnie sierpień lepszy. _________________ "Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
sypią się te lany ostatnio ;d w portfelu to tylko pajęczyna, ale jakbym wykminił hajs i byłoby dużo osób to i tutaj też mógłbym się pojawić ^^ _________________
Atrakcje to oczywiście ognisko, kąpiele w jeziorze, dyskoteka niedaleko, możliwość wynajmu kajaków bądź rowerów wodnych, picie browaru na czas(będą nagrody( bez kostka bo to pijak:D)), świeże powietrze(ośrodek w lesie) turniej w TMN(dla wytrwałych%%%) naga kyzzn pod prysznicem(za opłatą ) i wiele innych _________________
Nie napalajcie się tak, "nagość" będzie przedstawiona przez Diav3la w sposob twórczy poprzez grafike zrobioną w słynnym programie "Paint", którego Diav3l (jak wszyscy wiemy) jest miszczem _________________
ja mogę się zorientowac co jest pod wawa albo jak chfecie to na lubelszczyznie znam jeziora i fajne tanie osrodki wypocznynkowe. np okuninka, firlej i bialka parczewska. szukajcie na mapie sobier sami bom ja taki zrobiony ze ledwo klawe widze diav pisz mi na gg to się ugada bo ja nie bnardzo widziazlem co czytam _________________ kostek
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2