A ja wam powiem, że i tak każdy napisze, że ma ponad 80 pkt Jak ktoś ma mało to się nie przyzna Ja się mogę przyznać, że miałem poniżej 80 chodź powyżej 70 nie pamiętam dokładnie ile, ale to było jakieś 3 lata temu. Nie bać się powiedzieć ile macie naprawdę punktów. Nie każdy jest geniuszem. _________________
A ja wam powiem, że i tak każdy napisze, że ma ponad 80 pkt Jak ktoś ma mało to się nie przyzna Ja się mogę przyznać, że miałem poniżej 80 chodź powyżej 70 nie pamiętam dokładnie ile, ale to było jakieś 3 lata temu. Nie bać się powiedzieć ile macie naprawdę punktów. Nie każdy jest geniuszem.
To nawet nie swiadczy o byciu geniuszem
Wystarczy mieć dobrą pamieć i wykonywać to co kilkunastokrotnie ci nauczyciele tlumaczyli
Jak pokazał ostatni eksperyment dziennika kreatywność wręcz obniża twój poziom na maturze itp. testach, wiec geniusze mają trudniej _________________ *... i wszystko jasne.
te wyniki to też nie oddają prawdy o rzeczywistej wiedzy, ja na przykład na koniec gimnazjum miałem średnią bodajże 4,2 a z testu taki wynik, kiedy osoby z paskiem na świadectwie miały koło 80 pkt. po prostu trzeba takie testy umieć pisać, wtedy nawet się specjalnie uczyć na to nie trzeba.
te wyniki maja tyle wspolnego z wiedza co Eurosport z brudna robota
sam 4 lata temu mialem jakieś 70pkt i jedyne co się uczylem to jeden wzor z matmy przed samym testem(który i tak mi się nie przydal), a osoby chodzace od roku na korki, zapierdalajce w domu jak glupie i z czerwonymi paskami na koniec nie potrafily przeskoczyc progu 60-70pkt
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2