Dziękuję za taki turniej , zero organizacji ;[ myslalem że jak dostane się w 1 czy 2 turze to będę miał łatwiej , a tu się okazuję że ci z 1 i 2 tury mają najciężej. czemu do tej godziny na serwie nie ma jeszcze traski z 2 rundy playoff? wczoraj była od rana mapka cobhama , a dziś jarka nie ma do tej godziny wtf? dobra mniejsza z tym gl dla tych z mocnymi nerwami _________________ podpis...
Wysłany: 29 Maj 2009, 15:52 Temat postu:
Ja dodam od siebie ze to najgorszy turniej w jakim uczestniczyłem , spodziewałem się zupełnie czegoś innego po takich markach jak PGS czy razer w porównaniu do 1 odsłony .... a pffeeee nie ma porównania bo to kompletna klapa , naprawdę nie mam zalu co coofa czy shada bo oni robią wszystko co mogą ale do organizatorów mam kilka zdań a oto one:
Macie Dywizje tmn a nie macie zielonego pojęcia ocb w tej grze.... z dnia na dzień to sobie możecie robić taki playoffy w CS czy FIFA , w tej grze trzeba sporo czasu poświęcić na wytrenienie obojętnie to jakiej mapki .... tym bardziej takie gnioty na których trzeba się męczyć na rundach .... pomijając fakt ze strona poniekąd giganta gamingowego działa jak jej się chce . to download jest jeszcze bardziej ...... n/c
Ja również dziękuje to jest pomyłka nie turniej i nie będę brał w niej udziału , najgorszy cup jaki miałem przyjemność albo i nie, uczestniczyć . a przez 3 lata gry zapewniam ze brałem udział w wielu..... pozdro dla reszty
każdy szanujący się gracz powinien zrobić to samo , i odpuścić sobie tą farse .
Kibicuje Diav3lkowi ... GOGO powodzenia...(szymkowi bym kibicował ale on nie ma czasu ^^)
Jeszcze raz zalll.organizatorzy.pgs.ru.4de
dowidzenia...
(Dodano 29 Maj 2009, 16:04)
Forbidden
You don't have permission to access /users/turnieje/2009/TMNF/mapki/ on this server.
No niestety musze się zgodzić z Xardem i arkiem... w stosunku do poprzedniej edycji organizacja żalowa... brak info o mapce... kompletne dno... A miał być fajny turniej z nagrodami.... Przykro... _________________
Wysłany: 29 Maj 2009, 21:02 Temat postu:
luz dlatego powiedziałem ze do was nie mam żalu . Ale naprawdę kwali super poszło 1 runda play off 1 grupa w miare ale potem co się działo to po prostu no nie spodziewałem się tego po PGS ( nie mówie o dywizji tmnf ) do was a szczególnie do coofa szacun ze próbowałes jak mogłeś naprawić shit który inni narobili. ;]
btw. shadek Ty wszędzie gdzie są turnieje masz coś wspólnego więc i teraz myślałem ze masz ;D
COOF > Organizatorzy PGS :shock:
btw2 Gdzie się podział niesamowity typek z NFS który (chyba chris jakiś ) no wiecie ten co świrował ze wygra ........ bo albo mam pizdyliardowe okulary i typa nie widzę albo jedzie za diav3lka XD _________________
Wysłany: 29 Maj 2009, 21:07 Temat postu:
1X4rd451 napisał:
btw. shadek Ty wszędzie gdzie są turnieje masz coś wspólnego więc i teraz myślałem ze masz ;D
no dobra, niech Ci będzie, wyslalem mape, wstawilem do niej reklamy Razera i mialem zrobić 1 skrina Coofowi z ostatniego meczu dzisiaj
Cytat:
btw2 Gdzie się podział niesamowity typek z NFS który (chyba chris jakiś ) no wiecie ten co świrował ze wygra ........ bo albo mam pizdyliardowe okulary i typa nie widzę albo jedzie za diav3lka XD
Chris nie swirowal, a grać gral podobno parę minut ktoregos tam dnia kwali
Z przykrością muszę powiedzieć, że się wycofałem bo jutro mnie nie będzie i nie miałbym najmniejszej szansy na przejście dalej bez treningu. Na mecz bym się stawił, ale bez poznania mapy nie ma sensu Powodzenia reszcie i sorry xard, że ci zawiodłem. _________________
Co do samej organizacji powinno być paru admininów którzy początkowo się zgłosili do organizacji po czym na dzień przed starem zrezygnowali (nie - nie chodzi o coof'a), teoretycznie nie powinienem fizycznie nic robić przy turnieju, jako SV jedynie mialem nadzorowac przebieg turnieju a nie adminow w/w spotkana - za to przepraszam. Kolejne edycje będą zorganizowane w sposob: 2 dni na kwali + na drugiej mapie (podana przy samym starcie zapisow) playoff + final - widze przy #1 edycji oraz #2 ze tak będzie najlepiej.
Co do osób narzekających na gre w piatek/sobote - rozpiska była w pierwszym newsie informacyjnym i dobrze wiedzieliscie ze playoff będzie tez i w te dni rozgrywany - w takich momentach wystarczy napisac - czy nie mozna tych dni zrobić wolnych - ani jedna osoba nie pozostawila komentarza z taka informacja pod newsem, wiec w tej sytuacji proszę nie narzekac.
Co do mapki na serverze powinna się zmienic automatycznie - niestety nie dopilnowalem tego ze wzgledu na wlasna prace zawodowa przez która brak mi czasu na 'adminowanie'. W dniu dzisiejszym jest od godziny 12.00 mapa na #3 ture eliminacji. Jak parę osob moglo zauwazyc wczoraj sam się zdziwilem ze mapa byla bledna i na szybko zmienialem ja wraz z restartem calego servera (proba poprawienia wydajnosci serwera)
Rozpiska na kolejna ture: (sobotnia)
29.05: (Faza Playoff #3) (Mapa eliminacyjna #3)
Godzina 19.00 Grupa A / B / C / D
Kamilos
bob
oddo
Grono
Godzina 19.30 Grupa E / F / G
Norco
Matu
destru
Lewy
Godzina 20.00 Grupa I / J / K / L
Fistashi
Lokash
Wandal
Sliwa
Godzina 20.30 Grupa M / N / O / P
Shadow
Pawel
Metex
khornis
Wszystkie informacje ktore moga pomoc zrobić kolejna edycje taka jaka tego chcecie proszę przesylac na maila m.nowak@dlink-pgs.pl
Jednak proszę o konstruktywna krytyke, czytam co piszecie na forum i widze co jest do poprawienia, jednak narzekanie na gre w piatek/sobote mozecie zachowac dla siebie ze wzgledu na co napisalem wyzej.
Maniac - tylko jedno... Rozumiem ze ktos mógł zwrócić uwagę na terminy, ale jestem pewien na 99% ze nic by się nie zmienilo. A sam (tudziez inny organizator) nie mogleś pomyslec o tym ze niektorzy nie sa nolife'ami i chca final lm poogladac _________________