Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
Siekierka
Doświadczony driver
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 13:45 Temat postu: |
|
|
*NUKED*
Shadow: Pozwoliłem sobie TYLKO znukowac komenta... jednego z bardziej zalosnych... Zobacz, jak forum siadlo, jak czesto newsy wychodza...
_________________ http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] nawias
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX s4JL4s
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* suwak
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 16:07 Temat postu: |
|
|
suwak napisał: |
taa miliard filmików ale tylko jeden jako News...trochę padake daliscie /dałes...bo przeciez PGS... |
no wiadomo.. chyba ze nawiazywales do tego ze chcialbys mnie zastapic?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Siekierka
Doświadczony driver
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 17:42 Temat postu: |
|
|
ja <ptaszek> nawet swojego zdania nie mogę wyraźić o tym co się dzieje na tym forum.
damianhhh z tym tekstem że forum siadło mnie <ptaszek>. News o PGA był pierwszy przez 15-16 godzin w czasie których jest mały ruch na forum więc nie <ptaszek> że chcesz tym rozruszać forum.
Już kiedyś przez mnie była dyskusja na temat adminów i widze że dalej jest to samo.
BB dla wszystkich polskich noobów i *NUKED*
_________________ http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 17:56 Temat postu: |
|
|
Siekierka napisał: |
ja p***dole nawet swojego zdania nie mogę wyraźić o tym co się dzieje na tym forum.
damianhhh z tym tekstem że forum siadło mnie rozpierdoliłeś. News o PGA był pierwszy przez 15-16 godzin w czasie których jest mały ruch na forum więc nie pierdol że chcesz tym rozruszać forum.
Już kiedyś przez mnie była dyskusja na temat adminów i widze że dalej jest to samo.
BB dla wszystkich polskich noobów i huj w dupe tym co mnie nie lubią. |
zapomniales jeszcze dodac ze zyjesz w wolnym kraju gdzie 'panuje' wolnosc slowa... zapomniales tez o zasadach forum i MOCNO je nagiales...
news o pga, racja był ponad 16 i godzin i zostal skomentowany... 8 razy, takiego braku entuzjazmu dawno tu nie było; zauwaz tez (klikasz 'wstecz' a zeby wrocic tutaj to 'dalej') ze ostatni news na glownej zostal napisany tydzien temu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 19:07 Temat postu: |
|
|
shadowowi chodzilo chyba poprostu o to, by umiescic filmik (= reklame) z TMN na stronie duzego polskiego MG, bo za dużo tego nie ma, co się akurat udalo i raczej jest warte newsa na ogolnej stronie poswieconej TMN (=tmpl.info).
przeciez sami wiecie, ze TMN nie ma łatwo w porównaniu z CS i innymi.
widocznie niektorym wazniejsze jest niestety krytykowanie shadowa, który od lat się stara, aby o TMN było glosnio na roznych stronach polskiego e-sportu, pisze newsy o TMN pierw na esports.pl, a potem na tmpl.info, niz np napisac coś pozytywnego o TMN pod newsem i z tym pokazac NFSowca, ze mamy fajne scene.
może niektorzy powinni najpierw zapytac sami siebie, co robia dla TMN, oprocz bycia pasywnym graczem i krytykowania innych na forum, a potem coś sesownego napisac.
sebik np ze swoimi malymi ale fajnymi turniejami ostatnio pokazal, jak łatwo jest zrobić coś ciekawego, co sprawia innym radosc. i to bez wielkiego wysilku.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
cobham
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 19:52 Temat postu: |
|
|
Jakub napisał: |
shadowowi chodzilo chyba poprostu o to, by umiescic filmik (= reklame) z TMN na stronie duzego polskiego MG, bo za dużo tego nie ma, co się akurat udalo i raczej jest warte newsa na ogolnej stronie poswieconej TMN (=tmpl.info).
przeciez sami wiecie, ze TMN nie ma łatwo w porównaniu z CS i innymi.
widocznie niektorym wazniejsze jest niestety krytykowanie shadowa, który od lat się stara, aby o TMN było glosnio na roznych stronach polskiego e-sportu, pisze newsy o TMN pierw na esports.pl, a potem na tmpl.info, niz np napisac coś pozytywnego o TMN pod newsem i z tym pokazac NFSowca, ze mamy fajne scene.
może niektorzy powinni najpierw zapytac sami siebie, co robia dla TMN, oprocz bycia pasywnym graczem i krytykowania innych na forum, a potem coś sesownego napisac.
sebik np ze swoimi malymi ale fajnymi turniejami ostatnio pokazal, jak łatwo jest zrobić coś ciekawego, co sprawia innym radosc. i to bez wielkiego wysilku. |
wiem o co Ci chodzi, ale zrozum tez opinie innych.
Dziwic może wybor filmiku do "reklamy".
1. wybór tras (sorry, ale "mini" i "LOL" nie kojazy się z e-sportem!)
2. przejazdy tylko 1 gracza (nie ma ukazanej bezposredniej rywalizacji, tylko zabawa, czysta jazda "for fun")
3. czemu akurat ten filmik, a nie inny? było parę lepszych produkcji (ale nie podpisanych PGS)
Co do samego filmiku to średniawka. Nie będę słodzil
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa
Ostrzeżeń: 1 Posty: 734
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 20:21 Temat postu: |
|
|
www.szkoda.com
_________________ ...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
w4rLike
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 21:15 Temat postu: |
|
|
O ja, ale Was to boli. Nikomu nie zabrania się pisać newsów na tmpl. Chcesz napisać newsa o swojej drużynie to droga wolna. Nie mówię, że należy publikować wszystko jak leci, ale chcieliście wiedzieć czy coś się pisze na innych stronach o TM, więc Shadow napisał. Poza tym kolejny raz piszę, że droga do redakcji jest otwarta, a mimo to nie walą tłumy drzwiami i oknami.
@Siekiera - jeśli lubisz sobie wpychać różne rzeczy w d*** to nie znaczy że inni też to lubią, a jeśli nie to, jak to się mówi: 'nie życz drugiemu co Tobie niemiło'. Jak nie zrozumiesz to Ci się pomoże.
Sam filmik dość średniawy w mojej ocenie (choć jazda ACE'a bardzo dobra), ale to już kwestia doboru materiału przez redakcję PGS'u. Chcieli pokazać bardziej przyjazną newbies stronę gry.
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 21:21 Temat postu: |
|
|
To już nawet nie chodzi o to Red, ale dla mnie pisanie newsa jest rowne z posiadaniem odpowiedniego materialu do tego. jeśli zobacze ze na tmpl ktos wyskakuje z tematem o swoim filmie, to po kiego mam zakladac drugi temat o tym samym? bądź jeśli jest na innym dupnym forum, to jaki będzie cel pisania o tym na powaznie?
W tym przypadku jest tak, ze PGS wydaje film, dorzuca parę ladnych zdan o tym, nfs wyskakuje z pr0 komentami i material gotowy... A i o filmie dowiedzialem się parę godzin po ukazaniu newsa na pgsie...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa
Ostrzeżeń: 1 Posty: 734
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 22:24 Temat postu: |
|
|
[quote="D-Link PGS w4rLike"]
Cytat: |
To jest obustronny biznes. |
to jest zabawa Sir, zabawa. No chyba, że wracamy do dzieci w krawatach i kolorowych skarpetach
@Ace - Film spoko, Ace jeździsz pło, pozazdrościć.
@szeryfowie PGS - niestety wydaje mi się, że styl waszej autopromocji poprostu trochę razi.... z kim bym nie gadał (chodzi o inne gry) to jakoś nie pała entuzjazmem do PGS-u. Nie chcę wam przytykać ale jakoś tak jest. btw, jak inwestując dla CAŁEJ sceny tmn użyłem SCRAPPLER POWER na banerze na trasie, to posypały się grady krytyki , że co to ja sobie wyobrażam.....
@Red - myślę, że szkoda, że Szad a nie Ty, czy ktoś inny, było by to bardziej wiarygodne. Choć sam artykuł naprawdę mnie zbytnio nie razi.
@Szad - nie pierdziel tylko pisz dalej. Niestety nie zawsze wszystko wszystkim się spodoba, nie bierz do siebie. Jedynie pamiętaj proszę (Uncle's advise), że obiektywizm ma zawsze wiele oblicz i krytyka jest nieunikniona to jednak trzeba szukać w miarę neutralnych rozwiązań na takim exponowanym stanowisku jak Twoje
idę spać, dobranoc
_________________ ...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] nawias
|
|