Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 15 października 2006, 15:30 Temat postu: |
|
|
Ostatnio przeglądałem dwie Twoje trasy: GTA i Schizma, i uważam, że wykonałeś kawał dobrej roboty.
W GTA - świetna trasa techniczna. Ten skok przez jezdnię z zachowaniem odpowiedniej prędkości by wskoczyć na zjazd bez przewrotki jest super!!!
Schizma - jeszcze bardziej mi się podoba. Super początek - najazd i świetny loop. Trochę dziwne spowolnienie na pierwszym CP, ale dalej jest wspaniale - zwłaszcza ta jazda po tym wallridzie, pod którym wcześniej przejechaliśmy. No i meta jest oryginalna. Brawo !!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 18 lutego 2007, 16:23 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
trochę tego jest , ale nie umiem/nie próbowałem robić packów |
Żeby zrobić packa na TMX spakuj trasy w formacie .zip . Na swojej stronce z trasami klikasz baner - Your acount. Po prawej pojawi się ilość packów - kliknij obok - Manage. Na następnej stronie masz po prawej - Upload tracks.
Tras na razie nie komentuję, bo mam duże trudności z ich przejechaniem - zwłaszcza to się tyczy trasy"TechNet" :?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ADIo
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 19 lutego 2007, 10:35 Temat postu: |
|
|
Powiem tak: Już od samego moda na tej trasie oczy trochę bolą od migotania świateł. Nie lubię jeździć nocą (wyjątek - seria NFSUnderground). Zaraz na starcie mamy boosty i słupy co bardzo utrudnia początek jazdy. Dalej niestety to samo. Przy najeździe na wallride czeka nas wyrwa, którą dość trudno ominąć na pełnym gazie, a tylko tak pokonamy wallrida. Na nim również trzeba uważać bo zjazd jest zbyt blisko. Jeśli wytracimy prędkość na wallu nie wskoczymy na dalszą część trasy. Jak nam się to uda to jeszcze się nie cieszmy, bo za zakrętem czeka nas seria boostów i ostry zakręt z wyskokiem na dalszą część trasy. Po wielu próbach tylko raz udało mi się tam prawidłowo wskoczyć, ale zaraz po tym spaliłem przejazd, bo źle wjechałem na tą ścianę. Więcej nie próbowałem i chyba nie spróbuję. Na podglądzie trasy widzę, że dalej jest jeszcze kilka trudnych elementów i nieoznakowana droga po trawie. Jak dla mnie to ta trasa jest za trudna. Dodaj może swój przejazd to będzie łatwiej.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ADIo
|
|
Powrót do góry |
|