Ktoś napisał, że w CSie jest proste sterowanie? A w jakim Shooterze nie jest?
Warsow.
Gra quake'opodobna z trudniejszym sterowaniem.
Sama nauka poruszania się + jako takie wykorzystywanie broni trwa przynajmniej 3 miechy, gdy po 2 tygodniach w CS'a możesz wymiatać.
hahahaha dobre
to mnie rozśmieszyło na maxa!! w żadnej grze nie będziemy wymiatać po 2 tygodniach grania... a tym bardziej w cs gdy na naukę trzeba preznaczyć naprawdę sporo czasu... _________________ AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy
Dajesz ESC i klikasz GAME a potem SAVE GAME. Też na początku nie wiedziałem co i jak, to chyba gra przy której najdłużej siedziałem aby ją uruchomić tak aby wszystko chodziło cacy. Ale warto. Trudna w ch*j, ale niezły klimat i dużo krwi.
Crysis,TC:Endwar,Assassin's Creed,FarCry 2,TDU...odkurzyłem wielkie tytuły ,a World of Goo spoczywa...na razie,w spokoju ^^ _________________ Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1
Wysłany: 18 kwietnia 2009, 18:52 Temat postu:
PGR i NFS to dwie inne gry :p Jak już coś chcesz do PGRa porównywać to tylko Forza Motorsport 2. A tak przy okazji to właśnie w Forzę sobie gram ostatnio :d
właśnie przez takich ludzi jak smoła i przez cziterów CS mnie odrzuca;)
ze strzelanek to gram ostatnio znowu po przerwie gram w Americas Army. a z innych gier to mam jeszcze RollerCoaster Tycoon 3 i Airline Tycoon Evolution. _________________ http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
Co do tematu to CoD4 pykam teraz i rly dobry ,jeżeli ktoś chce kupić/pobrać to według mnie opłaca się bardziej niż np. FarCry 2 _________________ Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1
Wysłany: 21 kwietnia 2009, 19:55 Temat postu:
Maciek napisał:
PGR i NFS to dwie inne gry :p Jak już coś chcesz do PGRa porównywać to tylko Forza Motorsport 2. A tak przy okazji to właśnie w Forzę sobie gram ostatnio :d
E tam model jazdy w PGR zbliżony do NFS ;d System wyścigów już nieco inny ;d W ogóle to daj gamertaga xd
Ostatnio zainstalowałem sobie Dark Sector,tak dla sprawdzenia...nie słyszałem zbyt wiele o tym tytule ale powiem tak.Jest zajebisty,jedna z najlepszych gier ostatniego czasu,moim zdaniem bije na głowe wszystkie COD5,FarCry2 i jest lepsza nawet od Gears of War,polecam bo na prawdę warto ,a oprócz Dark Sector gram jeszcze w Pure i Mount & Blade _________________ Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1
Wysłany: 08 czerwca 2009, 12:12 Temat postu:
Egzegezy napisał:
iam napisał:
Ktoś napisał, że w CSie jest proste sterowanie? A w jakim Shooterze nie jest?
Warsow.
Gra quake'opodobna z trudniejszym sterowaniem.
Sama nauka poruszania się + jako takie wykorzystywanie broni trwa przynajmniej 3 miechy, gdy po 2 tygodniach w CS'a możesz wymiatać.
filmik robi rozkurwiszcz :F
ja poza TM pogrywam w QuakeLive. Klasyka mi styka _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 08 czerwca 2009, 12:23 Temat postu:
Nie przepadam za tego typu strzelankami jak wyżej :>
Gram praktycznie na zmianę w tm i americas army.
Edit: A jeszcze Dark Sector... grałem i nie powiem żeby było lepsze od np. Cod'a 4. Rzeczywiście fajna, dynamiczna gra, można niezłe combo wyciskać tym "dyskiem". Może pograłbym dłużej i się do niej przekonał jednak miałem problemy z dźwiękiem w tej grze(jak 3/4 posiadaczy płyt głównych asusa z tego co czytałem).
Trackmania na pierwszym miejscu. Czasami (tak mniej wiecej raz na miesiąc ;p) Most Wanted, GRID, GTA IV, TDU, Burnout 3 (PS2) i Gran Turismo 4 (PS2). Jak będę miał trochę więcej czasu to musze skombinować Burnouta Paradise. _________________