Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
1X4rd451
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
|
1X4rd451
Pirat drogowy
|
Wysłany: 27 stycznia 2009, 20:07 Temat postu: |
|
|
kyzzn napisał: |
Ale Xardasik, zeby nie było, regulamin tez po jest, aby się do niego stosowac. Ignorantia iuris nocet - nieznajomosc prawa szkodzi, wiec w interesie kazdego jest znać zasady, tym bardziej, ze sa one publiczne i nikt nie utrudnia dostepu do informacji, a jeśli ktos zasad nie zna, to naraza się na konsekwencje. Moja opinia jest tylko moja opinia - nie jest wiążąca. Wiążące będzie postanowienie adminow i będzie trzeba je przyjac na klate |
spoko znam regulamin , i to dobrze ;] a nawet bardzo dobrze , ale zmierzam do tego ze "jest czas" to g*wno prawda bo kurde trzymając się regulaminu i jadąc tymi samymi składami to raczej słabo widze ze ktoś sobie powie i odrazu wszystkim przypasi tymbardziej ze tydzień tyodniem i obowiązki życia są a, 2 nasz zawodnik jedzie w szpital a tam w TMn nie będzie ;] a ja powiem ze jak dla mnie to lepiej bo spapraliśmy mecz i tyle ;] pozdro martuś ;]
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
Wysłany: 27 stycznia 2009, 20:09 Temat postu: |
|
|
1X4rd451 napisał: |
a dlaczego FF nic nie mówi??? nie zainteresowani |
Xardas, dla mnie to poprostu smieszne
przeciez był meczyk , wszystko Ok, wiec ja nie widze powodu dla którego coś pisać. przeciez sam doskonale wiesz, bo grales. i poszczegolne wyniki widziales
to ze zabraklo screna: ok, sorki z gory, poprostu wszyscy się zagapili i poprostu nikt nie zrobil. zdarza się, bywa.
ale skoro nikt nie ma pretensji z HardPlay , ze wynik się nie zgadza, wiec czy jest jakiś problem ?
dla mnie w tym meczu najbardziej poszkodowany jest Marrek, bo net mu nawalil, a szkoda, bo mecz na pewno bylby o wiele ciekawszy ( bez obrazy gitara )
to tyle. trzeba czekac na decyzje adminow, skoro dla nich to jest problem jakiś, to niech napisza
pozdro
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
1X4rd451
Pirat drogowy
|
Wysłany: 27 stycznia 2009, 20:39 Temat postu: |
|
|
MAXERRR napisał: |
1X4rd451 napisał: |
a dlaczego FF nic nie mówi??? nie zainteresowani |
Xardas, dla mnie to poprostu smieszne
przeciez był meczyk , wszystko Ok, wiec ja nie widze powodu dla którego coś pisać. przeciez sam doskonale wiesz, bo grales. i poszczegolne wyniki widziales
to ze zabraklo screna: ok, sorki z gory, poprostu wszyscy się zagapili i poprostu nikt nie zrobil. zdarza się, bywa.
ale skoro nikt nie ma pretensji z HardPlay , ze wynik się nie zgadza, wiec czy jest jakiś problem ?
dla mnie w tym meczu najbardziej poszkodowany jest Marrek, bo net mu nawalil, a szkoda, bo mecz na pewno bylby o wiele ciekawszy ( bez obrazy gitara )
to tyle. trzeba czekac na decyzje adminow, skoro dla nich to jest problem jakiś, to niech napisza
pozdro |
ja też w tym nie widze problemu bo wynik jest wiadomy dla nas i oba teamy się zgadzają , ale z drugiej strony to wtedy naciągniemy regulamin ,a potem pojawią się następni i w ogóle ;] ja wiem tyle ze 2 raz trenił mapek nie będę a za niedługo PGS czeka...
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa
Ostrzeżeń: 1 Posty: 734
|
Wysłany: 27 stycznia 2009, 22:15 Temat postu: |
|
|
regulamin, prawo, adminy, loool, itp
już nikt nie gra w grę nie wierzę..... co was opanowało, najlepsze mecze i zawody zawsze były spontaniczne. Chyba Redzik trza coś zmontować, zeby przywrócić godność GRZE, i pokazać dobre strony zabawy znowu
nieznajomość prawa szkodzi. hmm. buhahahaha, znam jeszcze parę takich tez po łacinie , np: nahujum stanelim i czasus spadawus \
Prpononuję bana dla wszystkich co nie lubią adminów, bana dla tych co ich lubią zdązy się dać to dopiero władza
_________________ ...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 27 stycznia 2009, 23:14 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
oczywiście chcialbym bardzo przeprosic jakuba który doszukal się oczywiście jakiś uchybien |
tylko i wylacznie do administracji, wcale nie do FF czy Hard Play, drogi grono.
jakby nie było, regulamin zostal zlamany, bo screeny musza niby być w ten sam dzień.
dalej jestem wiec ciekawy na decyzje szanownej administracji.
[ Dodano Sro Sty 28, 2009 12:38 am ]
EDIT:
po sprawie:
Cytat: |
oświadczenie administracji tmpolska.com
Z dniem dzisiejszym uaktualniłam wyniki meczu FF.X-Fi vs HardPlay. Screeny zostały wgrane dzisiaj.
Pomimo kilku postów na tmpl (z którymi się zgadzam) dotyczących rozwiązania tego problemu według zasad określonych w regulaminie turnieju PL7 Sędziowie podjęli decyzję o ukaraniu drużyn ostrzeżeniami. Jest to niezgodne z regulaminem, którego sami są autorami.
Dlatego tmpolska.com od dnia dzisiejszego wycofuje się z jakiegokolwiek administrowania tego turnieju. Tmpolska.com nie będzie identyfikować się z wszelkiego rodzaju naruszeniami. Stronę udostępniamy w stopniu dotychczasowym. Jej aktualizacja zależy tylko od chęci administratorów PL7.
P.S. mój nick został usunięty z listy administratorów PL7. |
a teraz koncentrujmy się już tylko nad gra.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
puuuma
Samochodowy prawiczek
Ostrzeżeń: 1 Posty: 4
|
Wysłany: 28 sierpnia 2010, 7:50 Temat postu: Dziecinada |
|
|
psujecie tylko wizerunek tej gry takimi poematami tu ,masakra!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 28 sierpnia 2010, 8:27 Temat postu: Re: Dziecinada |
|
|
puuuma napisał: |
psujecie tylko wizerunek tej gry takimi poematami tu ,masakra! |
Ban za głupote?
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|