Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 23 stycznia 2009, 21:40 Temat postu: Sezon 3? |
|
|
Wiem, że jeszcze nie skończyliśmy 2, ale mam pomysła. Otóż: pozostało nam 7 wyścigów. Jeśli nie będzie przerw, skończymy sezon 13 marca. 29 marca zaczyna się sezon prawdziwej F1, i w związku z tym pytanie: może by tak nie robić przerwy za dużej po 2 sezonie, i byśmy jechali 3 sezon zgodnie z prawdziwym kalendarzem, np. 29 marca jest GP Australii - my w piątek 27 marca jedziemy takiż wyścig w naszej lidze, i tak dalej. Wtedy wyścigi nie byłyby co tydzień, ale zawsze w piątek poprzedzający prawdziwy wyścig. Co wy na to?
Aha. Co do mapek na 3 sezon. Będzie można przysyłać mapki na ile rund się chce, kto chce przysyła na jakie chce. Wybierze się jakąś komisję, która będzie wybierała na każdą rundę najlepszą mapkę, która pójdzie do zrobienia MT. Ewentualnie można jakoś zorganizować wybieranie mapek przez wszystkich uczestników ligi, w formie ankiety na jakimś zewnętrznym forum chociażby.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» NBlast
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
|
Wysłany: 23 stycznia 2009, 22:12 Temat postu: |
|
|
mamy jeszcze czas. ustalanie składów można zacząć jeszcze przed końcem sezonu, a co do hondy to się zobaczy jak się sytuacja rozwinie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ ziomek_pol_
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» NBlast
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Mtik333
Doświadczony driver
|
Wysłany: 24 stycznia 2009, 12:45 Temat postu: |
|
|
W sumie to dobrze by było. Jednak trzeba patrzeć na kalendarz, bo często są przerwy 2-tygodniowe, mam nadzieję że będzie tak odwzorowane. Widzisz Lox, mówiłeś że nie wiesz czy w ogóle będzie sezon 3, a tu taki pomysł dajesz ;d. Widać że te punkty ci pomogły. Być może jeszcze jakiś zespół zgłosi się do real F1 (mowa tu o ProDrive, które miało się podobno zgłosić) ale tak czy siak, jestem za 3 sezonem, a rozpoczęcie przyjmowania tras od 1 lutego do 1 marca. Myślę że większość twórców map zdąży mape zrobić.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
|
Wysłany: 24 stycznia 2009, 13:08 Temat postu: |
|
|
Mtik333 napisał: |
Jednak trzeba patrzeć na kalendarz, bo często są przerwy 2-tygodniowe, mam nadzieję że będzie tak odwzorowane. |
No o to się rozchodzi, że tak by miało być. ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|